سلام
قیمت سایت ها 510 با گارانتی اصلی 510 و بدون گارانتی 500 هست برای اطلاع دقیق به شماره زیر زنگ بزن شماره نمایندگی مرکزی نوکیا تو پاساژ علائدین هست
021-66716969
021-66711300
در مورد دست دوم نظری ندارم
سلام
قیمت سایت ها 510 با گارانتی اصلی 510 و بدون گارانتی 500 هست برای اطلاع دقیق به شماره زیر زنگ بزن شماره نمایندگی مرکزی نوکیا تو پاساژ علائدین هست
021-66716969
021-66711300
در مورد دست دوم نظری ندارم
دوستان سلام:یک آنتی ویروس اصلی کسپر روی گوشی نصب کرده بودم که پس ازآپدیت آنا پیغام خطا میده ومیگه که احتیاج به نصب دوباره کسپر هست الان سی دی اون رو گم کردم راهی هست که شماره سریال برنامه رو ازتوی همین نرم افزار که الان نصبه پیدا کنم؟ ضمنا" اینو بگم که میشه وارد منوهای نرم افزار شد ولی قبل از ورود اون پیغامو میده .ممنون
من گوشي را با استفاده از ovi به آنا آپديت كردم. حالا زبان فارسي را نمايش ميده ولي نداره واسه نوشتن. بايد چيكارش كنم؟ يادمه قبل از اين كه آنا بشه توي قسمت نرم افزاراي نصب شده يه farsi داشت كه نشون ميداد جزو سيمبين نبوده و جدا نصب شده.
Last edited by snozar; 17-11-2011 at 09:05.
هر کی به anna آپگرید کرده یسزی مشکلات و شکایتها داره.پیشنهاد دارم مثل من آپگرید نکنین.S^3 خودش کمبود نقصی نداره و لزومی به اینکار نیست.
من آپگرید کردم و هیچ مشکلی ندارم. شما چه مشکلی دارید ؟
سلام
دوستانی که تازگی ها ان8 خریدن از مشکلات سخت افزاری خبری نیست؟؟
خرابی هنوز بالاست ؟؟
دو تا آپدیت جدید بعد از اپدیت Belle برای سیمبین توسط نوکیا معرفی شد به نام های Carla و Donna که متاسفانه اولی احتیاج به گوشی با سی پی یوی 1 گیگاهرتز به بالا داره و دومی برای گوشی های با سی پی یوی دو هسته ایه و هیچ کدوم به Nokia N8 نمی خوره.
سلام دوستان من تازه این گوشی رو خریدم موقع خرید فروشنده می گفت حتما باید برات گارمین نصب کنم تا جی پی است رایگان باشه و با ovi map حتما برات پول میافته چون با google earth کار می کنه می ره تو اینترنت و رو قبضت پول میاد!!!مخصوصا موقع زوم که دیگه هیچی.می خواستم ببینم راست گفته یا نه.و اگر با همین ovi map می شه باید برای نصبش کاری کنم یا نه؟اگر آره بی زحمت توضیح بدین.سوال بعد هم اینکه آنتی ویروس خیلی عالی که به درد این گوشی بخوره و سرعتشو(به قول آقای فروشنده)کم نکنه و ساین شده باشه چیه؟البته تو رو خدا اگر خودتون تستش کردین بگینا .با تشکر
software updater آخرین ورژن نرم افزاری رو برای من آنا میده
از کجا میشه به belle آپدیتش کرد؟؟؟
گارمین هم یه نرم افزاره که با جی پی اس گوشی کار میکنه و نقشه کامل ایران رو داره
اما اگه در شهر های بزرگ باشین که ovi maps نقشه اون رو داشته باشه میتونین اون رو دانلود کنین و هزینه ای هم نداره
Belle هنوز رسمی عرضه نشده و به گفته نماینده نوکیا تو ایران و در نمایشگاه تلکام ، در 3 ماهه اول 2012 برای N8 میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)