انقدر مدل گفتین گیج شدم من
من کار با هارد زیاد دارم حوصله دنگ و فنگ کابل و . . . هم ندارم، سرعت انتقال خوبم داشته باشه
یک کلام چی بگیرم
انقدر مدل گفتین گیج شدم من
من کار با هارد زیاد دارم حوصله دنگ و فنگ کابل و . . . هم ندارم، سرعت انتقال خوبم داشته باشه
یک کلام چی بگیرم
albasco.com
ممنون دوست عزیز. میخواستم برای یکی از بچه ها بگیرم از این سایت ولی مشخص نکرده که گارانتیش چی هست. فقط زده یک سال گارانتی.
سلام
هروقت هارد روشن باشه چراغ شاخص که در زیر هارد قرارگرفته روشن میشه و میتونه میز رو نسبتاً روشن و زیبا کنه.
حالا نورشو میتونی تنظیم کنی !!!
یه عکس 132 کیلوبایتی با کیفیت خوب این پایین گزاشتم که هارد با چراغ روشن رو نشون میده !!!
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 24-06-2011 at 13:35.
سلام
تنوع هارد زیاده !!!
آیا قصد دارین هارد رو زیاد جابجا کنین یا نه ، هارد رو یه گوشه میذارین و دیگه تکونش نمیدین . (مثلا میخواین از بیرون فیلم یا بازی بخرید و جابجا کردن هاردهای بزرگ آداپتوردار یه دردسر به تمام معناست)
آیا سیستم شما usb3 داره یا خیر ، اگر usb3 نداره میتونه هاردهای usb3+usb2 رو شناسایی کنه ؟؟؟ (اگر برای PC باشه میتونین از هاردهای usb2+usb3 استفاده کنید ولی برای دستگاههای دیگه مثل TV یا ----- یا ps3 ممکنه قادر به شناسایی هاردهای usb2+usb3 نباشه این یعنی هدر دادن پول)
خلاصه هدفتون رو مشخص کنین !!!![]()
با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم ،بین این دو تا گیر کردم
Western Digital My Book Essential 2TB External Hard Drive
Western Digital My Passport SE 1TB Hard Drive
اولی با آداپتور ولی 2 ترابایت
دومی بدون آداپتور ولی 1 ترابایت
قیمت جفتشونم یکی هست
من فقط برای کامپیوتر میخوام، و بین محل کار و خونه هم جابجایی دارم
ولی حجم بالا نیاز دارم، قیمت جفتشونم 150 هست، 2 ترابایت بیشتر بکارم میاد
این آداپتور داره خیلی بزرگه؟ چه جوریه؟ سنگینه؟
هاردهای یو اس بی 2 و 3 به یو اس بی 1 کار نمیکنه؟
سلام هاردهای آداپتوری یکم بزرگ و سنگین و جابجا کردنش مشکله
اگر زیاد جابجا میکنین بهتره که پرتابل رو بخرید . اتفاقا یه مدل سیگیت هست که 1.5 ترابایته و پرتابل هست و در بازار تهران هم فراوان هست . به نظرم بهتره که از 500 گیگ صرف نظر کنین و این مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive بخرید . البته دقت کنین که مدل پرو pro هم هست ولی حداکثر 750 گیگه که به کار شما نمیاد و در موقع خرید دقت کنین که مدل عادی رو بخرید نه pro
عکس این هارد
این هارد با چندنوع اینترفیس فروخته میشه یا usb2 هست و یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین .
مزیت این مدل انعطاف پذیری آن هست یعنی انتهای این هارد قابل جدا شدن هست و میتونین انواع آداپتر مثل usb2 و usb3 و FireWire و esata رو نصب کنین . البته این آداپتر ها را باید به صورت جداگانه بخرید که قیمتی حدود 30 تومن داره .
عکس زیر که جدا شدن آداپتر رو نشون میده !!!
عکس آداپتر
اگر سیستمتون خیلی قدیمیه و usb1 باشه باید کار کنه ولی سرعتش خیلی پایین میاد . یه نفر بود که سیستمش usb1 بود و هارد وسترن usb2+usb3 رو نمیشناخت !!! ریسکش با خودتون !!!هاردهای یو اس بی 2 و 3 به یو اس بی 1 کار نمیکنه؟
Last edited by ata.royalfalcon; 24-06-2011 at 14:59.
بین passport WD و Goflex Seagate کدوم بهتره؟
هر دو کیفیت خوبی دارن و از بزرگان دنیای هارد هستن و نمیشه گفت کدومشون خوبه .
البته در بعضی از موارد هر دو کمپانی سوتی میدن و محصولاتی به بازار معرفی میکنن که مادرزاد مشکل داره بنابراین قبل از خرید حتما مشاوره بگیرید .
یه زمانی هارد های اینترنال وسترن خرابی های زیادی داشت و یه زمانی هاردهای اینترنال سیگیت مشکل فریم ور داشت که هارد به کما میرفت (برخی مدلهای باراکودا). و اخیرا مدل دسکتاپی گوفلکس ظاهراً مشکل بین المللی داره که نمیدوم درست شده یا نه !!!
من که خودم از همین سایت گرفتم گارانتیش سازگاره روی کارتش نوشته تا سال 2013 هم گارانتی داره
Last edited by احمد1379; 24-06-2011 at 17:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)