تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 252 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بله آقای مکانی باید هم رو به آسمان اشاره کنی . چراکه بیش از 100 بار سپهر حیدری در طول فصل جاری اوت دستی انداخته اما روی آنها حتی یک گل هم به ثمر نرسیده است! اما همین یک توپی که شما بی جهت برای تلف کردن آخرین ثانیه های بازی به بیرون زدی سند شکست تان را امضا کردی.
    این رو خوب اومدی
    من اگه استقلال به این شیوه یه بازی رو میبرد از برد استقلال ناراحت میشد ولی از اینکه تیمی از ایران مثل تیمهای کثیف عربی بازی کرده و باخته خوشحال
    نمونه اش بازی استقلال و تیم اماراتی یا قطری بود که به شدت روی اعصاب من بودن این عربها ولی....
    متاسفم

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان حتما باید تاپیک قفل بشه تا بحث های منطقی و فلسفی و به دور از تعصبتون تمام بشه؟

ماشالا هر کسی هم یه حرفی میزنه 10 نفرم ازش نقل قول میگیرن و اکثرا به صورت زیر جواب میدن

10% تایید میشه

95% تایید میشه

6خط از 5 خط تایید میشه

دمت گرم

حال کنیم
    .
    .
    .

لطفا تمام کنید بحث هاتون رو

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

بله درسته بحث داوری را در بازی تراکتور دیدیم
    !
    حالا مثلا اینو آوردی وسط که چی بشه؟

ما بد معنی می کنیم و نطر میدهیم.
    فیر پلی جوانمردانه نمی شود ، معنیش منصفانه هست(نزدیک ترین)چون نمی شود به فوتبال زنان اطلاق کرد !
    منصفانه را حالا معنا کنید ما ببینیم !
    شما که خوب معنی می کنی و نظر میدی بگو به جمع تا روشن بشن.
    توی این همه سالهای که فیرپلی توی فوتبال مطرح شده فکر کنم اولین باره که معنای معادلش رو تحت عنوان فوتبال منصفانه می شنوم.
    شما حتما به خاطر تسلط بالاتون به زبان انگلیسی سعی کنید یه سمینار در این رابطه برپا کنید. شاید توفیقی حاصل بشه.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان حتما باید تاپیک قفل بشه تا بحث های منطقی و فلسفی و به دور از تعصبتون تمام بشه؟
    فوروم برای بحث کردن هست نه؟!اگر جدیدا فوروم تبدیل شده به جایی برای درج اخبار و رد شدن از کنار اونها،اطلاع بدین!!چون جاهای خیلی بهتری هستن برای خوندن اخبار! مثلا بالا ترین...
    فوروم،یعنی بحث کردن!! فکر میکنم تا وقتی کسی فحاشی نکرده،یا طبق قوانین سایت،حرف های سیاسی و اینا نزده،شما حق دخالت نداری!

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر منظورتون بنده هستم که خب فقط یکی 2 تا این کار رو کردم و واقعا من هم قصد ارائه همچین صحبتی داشتم که دوستان گلم مطرح کردند و من برای تاکید گفتم.
    معذرت میخوام

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

فوروم برای بحث کردن هست نه؟!اگر جدیدا فوروم تبدیل شده به جایی برای درج اخبار و رد شدن از کنار اونها،اطلاع بدین!!چون جاهای خیلی بهتری هستن برای خوندن اخبار! مثلا بالا ترین...
    فوروم،یعنی بحث کردن!! فکر میکنم تا وقتی کسی فحاشی نکرده،یا طبق قوانین سایت،حرف های سیاسی و اینا نزده،شما حق دخالت نداری!
    اینجا فقط جای اخبار هست

و اینکه اجازه بحث کردن دارید بخاطر تیم مدیریت این بخش هست

چیزی که بعضی ها واقعا جنبه اون رو ندارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا مثلا اینو آوردی وسط که چی بشه؟
    آخه فرمودید بحث داوری .. و اینکه جزو بازیه ! ارجاع میدم به مصاحبه های بعد بازی تراکتور
    توی این همه سالهای که فیرپلی توی فوتبال مطرح شده فکر کنم اولین باره که معنای معادلش رو تحت عنوان فوتبال منصفانه می شنوم.
    شما حتما به خاطر تسلط بالاتون به زبان انگلیسی سعی کنید یه سمینار در این رابطه برپا کنید. شاید توفیقی حاصل بشه.
    تحقیق بفرمایید متوجه میشید.
    دلیل قانع کننده:فوتبالیست های تیم زنان ایران جوانمردانه بازی کردند !!!!!!!!!

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

همان بهتر كه من اسطوره سوشا مكاني نباشم
    به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي دايي در واكنش به اظهارات سوشا مكاني مبني بر اينكه گفته‌ بود "علي دايي را دوست داشتم و اسطوره‌ام بود، اما حالا ديگر نيست " عنوان كرد: اگر مكاني مي‌خواهد با اين روش به فوتبال ادامه دهد، همان‌ بهتر كه من اسطوره‌اش نباشم.
    وي ادامه داد: اين حركات ناشايست را در فوتبال قبول ندارم. بگذاريد هر چه مي‌خواهد بگويد و هر كاري مي‌خواهد انجام دهد.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینجا فقط جای اخبار هست
    بحث داره منحرف میشه،ولی تا جایی که من دیدم،جایی برای بحث کردن در این مورد پیئدا نمیشه!!!
    چون همه رو بستین!!
    برای جلوگیری از این تایید میشه و اینا،به جای بستن تاپیک یا چارتا چارتا پاک کردن پست های من،تشکر رو باز کنین تا کسانی که تایید میکنن،با تشکر زدن مشخص باشن!!

انتی اسپم:
    نظر خود شما چیه؟!فکر میکنین حق با پرسپولیسی هاست با وقت تلف کن ها؟!

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخه فرمودید بحث داوری .. و اینکه جزو بازیه ! ارجاع میدم به مصاحبه های بعد بازی تراکتور

تحقیق بفرمایید متوجه میشید.
    دلیل قانع کننده:فوتبالیست های تیم زنان ایران جوانمردانه بازی کردند !!!!!!!!!

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

همان بهتر كه من اسطوره سوشا مكاني نباشم
    به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي دايي در واكنش به اظهارات سوشا مكاني مبني بر اينكه گفته‌ بود "علي دايي را دوست داشتم و اسطوره‌ام بود، اما حالا ديگر نيست " عنوان كرد: اگر مكاني مي‌خواهد با اين روش به فوتبال ادامه دهد، همان‌ بهتر كه من اسطوره‌اش نباشم.
    وي ادامه داد: اين حركات ناشايست را در فوتبال قبول ندارم. بگذاريد هر چه مي‌خواهد بگويد و هر كاري مي‌خواهد انجام دهد.

علی دایی این رو خوب اومد . والله می خوام صد سال سیاه با این بازی کردنت اسطوره تو نشه .

دمش گرم علی دایی

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

گل زیبایی بود،کلی حال کردم...
    نوش جون تمام پرسپولیسیها،نوش جونمون...
    ولی از باخت تراکتور ناراحتم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •