تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 421 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید یه سوال دیگه... کار کردن با لپتاپ وقتی توی برقه از کار کردن باتری جلوگیری میکنه یا باطری بازم فعاله و امکان اسیب دیدنش هست؟
    بهتره باطری هم در دستگاه باشه! زمانی که برق وصله از باطری کاری نمی کشه و مدار شارژ باطری هم قطع میشه ولی دقیقا به محض قطع برق ، انرژی از باطری گرفته میشه!!

یکی از دوستان در همین تاپیک اعلام کرد که بخاطر قطع ناگهانی برق هاردش سوخت!! در صورتی که اگر باطری در دستگاه بود به هیچ وقت نیرو از دستگاه قطع نمی شد و این اتفاق هم براش نمی افتاد! منم بارها شده روی تخت هستم برق وصل بوده بخاطر یه جا به جایی پا ، پام گرفته به سیم و کابل برق از پشت لپتاپ در اومده . خب اگر باطری نباشه این قطع ناگهانی می تونه برای سیستم خیلی خطرناک باشه!

2. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بچه ها.. چند تا سوال..آپدیت بایوس این لپتاپ کاره مطمیئنیه؟
    آخه از آپدیت بایوس کامپیوترم خاطره ی خوبی نداریم...دیگه مینم روشن نشد یبار که این کارو کردم.بعد خواستم ببینم تاثیرای مثبتش چیا هستن؟
    اصلا لازم هست؟
    موقع آپدیت بایوس تمام برنامه هارو ببند حتی آنتی ویروس تا خدایی نکرده سیستم هنگ نکنه، البته من تا حالا دوبار بایوسش رو بدون عمل کردن به توصیه های خودم آپدیت کردم و چیزی نشد
    اما یه نفر داشتیم که سیستمش هنگ کرد و اونم باتری رو دراورد(بدترین کار ممکن) و لپ تاپ دیگه روشن نمیشد
    شمام نترس ، توصیه هارو گوش کن و فقط برنامش رو اجرا کن ، در این بین هم کاری انجام نده تا تموم شه

---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

دوست عزیز من از این آدرس که دادی رفتم درایور دانلود کردم و نصب کردم واسه نصب باید روش کیلیک کردم و run کردم دیگه درسته دیگه؟؟؟؟ولی رفتم
    در control panel قسمت mouse اصلا سربرگ devise setting نداره
    خوب فهمیدم مشکل کجاست
    دوست من درایور هایی که از سایت dell دانلود میکنیم فشرده شدست و با اجراش ازت مسیر برای از حالت فشرده دراوردن رو میپرسه، شما ببین مسیرش کجاست (که معمولا c:\dell) بعدش برو اونجا برنامه رو اجرا کن تا نصب شه البته بعضی درایورها بعد آنزیپ خودکار اجرا میشن اما ظاهرا این نشده
    Last edited by sheytoon001; 08-12-2010 at 19:11.

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

درمقایسه با 3500 در همین کانفیگ چطوره؟
    فردا میرم بخرم.
    بیشتر نظرم رو 5010 معطوف شده ولی هنوز در دوراهی 5010 و 3500 موندم.
    این لپ تاپ ( 5010 ) همه جوره خوب و عالیه. الحمدالله منکه تا الان باهاش مشکلی نداشتم.ولی شاید تنها ایرادی که بهش وارد دونست صفحه نمایش این لپ تاپه!!
    من باهاش خیلی زیاد فیلم میبینم ، تومحیط کم نور کیفیت تصاویر عجیب میاد پائین( علی الخصوص قسمتای تاریک تصویر 4خونه 4خونه دیده میشه!!! زاویه دید مناسبی هم نداره!!!
    اما با همه ی این تفاسیر خداوکیلی نمیشه ازش ایراد دیگه ای گرفت.
    به نظرم لپ تاپ حساسیه همش باید مواظب باشی جاییش خش نیفته محکم زمین نذاریش و...
    در کل باید باهاش مهربون باشی.
    3500 کارت گرافیکش ضعیف تره اما در عوض بدنه ی محکم تری بنظر داره. بقیه ی مشخصات توی یه سطح هستن.
    راستی دوستان سایت دل واسه بایوس یه آپدیت با تاریخ 2010/18/11 A10 گذاشته، این همون قبلیست؟؟؟ یا جدیده؟؟؟تاریخ قبلی رو یادم نیست.DELL SUPPORT CENTER اینو واسه دانلود میگه!!!!
    Last edited by asemanekavir38; 08-12-2010 at 20:27.

داره خودمونی میشه lotus prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

cpu corei3 با core i5 در این مدل 5010 خیلی فرق داره؟ تاثیر زیادی میذاره؟
    آیا این بازی هایی که در صفحه اول تاپیک تست شده با core i3 تست بشه نتایج مشابه میشه یا خیلی متفاوت؟
    اگه این لپتاپ رو بگیرم تا 3-4 سال پیشمه آیا corei3 ازاین بابت مشکلی پیش نمیاره؟
    کارمن فقط بازی nfs و نرم افزار های مهندسی هستش corei3 تو این زمینه تا این مدت مشکلی نداره که؟
    عجله دارم فردا میخوام بخرم.
    پیشاپیش از جوابتون متشکرم

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    مافیا 2 با گرافیک فول تمام شد.
    کال آف داتی بک اپس با گرافیک فول اجرا شد.
    مدال افتخار نسخه جدید هم با گرافیک فول اجرا شد.

گرافیک 550v
    تنها مشکل این بود که در بازی مدال چه در حالت پایین چه فول گرافیک و کلا سمت چپ بالای دستگاه خیلی داغ می کرد.
    دلیلی داره؟

آیا این بازی هایی که در صفحه اول تاپیک تست شده با core i3 تست بشه نتایج مشابه میشه یا خیلی متفاوت؟
    کارمن فقط بازی nfs و نرم افزار های مهندسی هستش corei3 تو این زمینه تا این مدت مشکلی نداره که؟

فعلا چندان تفاوتی نداره اما ممکنه سال دیگه core i3 قدیمی به نظر بیاد. کلا cpu های اینتل الکی گرونن، اگر با AMD کانفیگ شده بود وارد ایران می شد هم کارایی بالاتر بود هم قیمت اروزن تر اما الان باید برای فرق داشتن I3 با I5 بیشتر از 100 تومان پول داد.
    Last edited by arfnpm; 08-12-2010 at 21:43.

داره خودمونی میشه lotus prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فعلا چندان تفاوتی نداره اما ممکنه سال دیگه core i3 قدیمی به نظر بیاد. کلا cpu های اینتل الکی گرونن، اگر با AMD کانفیگ شده بود وارد ایران می شد هم کارایی بالاتر بود هم قیمت اروزن تر اما الان باید برای فرق داشتن I3 با I5 بیشتر از 100 تومان پول داد.
    حالا من میگم این این تفاوت 100 هزارتومن رو داره یا نه؟در ضمن لطفا به سوال سومم در مورد تست بازی با corei3 هم جواب بدید.متشکر

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله معلومه که فرق داره عزیز i5 تکنولوژی turbo boost داره که میتونه قدرت پردازش را در زمان کار های سنگین افزایش بده من خودم هم دو دل بودم ولی گفتم برای 70 تومن الکی چیز پایین را نخرم
    اما دوستان یک سوال
    من خودم رفتم بازار برای خرید کول پد ولی همشون بدرد نخور بود به خاطر همین یک دونه خودم درست کردم که هم دقیقا باد را به داخل دستگاه میده هم ولتاژش دست خودمه ولی یک ایرادی داره که یکم بد دست شده دستگاه و می خوام یک فکر دیگه بکنم اون روز که رفته بودم بازار دیدم یک چیزی هست که میگن صفحه سیلیکون هست و زیر لپتاپ میزارن و باعث خنک شدن میشه البته خود صفحه که خنک بود ولی آیا این جلوی کشیدن هوا به داخل را نمیگیره کسانی که خریدن میشه تاثیرش را بگن

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما باید به دو چیز توجه داشته باشی، اول کاربردت و دوم بودجت
    بیشتر بازی های صفحه اول(قسمت 5470) با کانفیگ i3 تست شدن اما اگه میخوای خیالت تا چند سال دیگه راحتتر باشه i5 بگیر
    درضمن بیشترین تاثیر برای بازی رو گرافیک میذاره و شما تو این قسمت هم دو انتخاب داری که اول 5470 و دوم 550v هست و به گفته دوستان 550v قویتره
    اگه بودجت زیاد نیست ، i3 هم راضی کنندست، من خودم i3 دارم چند روز پیش black ops رو باهاش تموم کردم هیچ مشکلی در اجرای بازی نداشت اما بازی های nfs رو تا امروز خودم تست نکردم ولی بازم میگم بیشترین تاثیر رو گرافیک میذاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[
    ---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

خوب فهمیدم مشکل کجاست
    دوست من درایور هایی که از سایت dell دانلود میکنیم فشرده شدست و با اجراش ازت مسیر برای از حالت فشرده دراوردن رو میپرسه، شما ببین مسیرش کجاست (که معمولا c:\dell) بعدش برو اونجا برنامه رو اجرا کن تا نصب شه البته بعضی درایورها بعد آنزیپ خودکار اجرا میشن اما ظاهرا این نشده[/QUOTE]

سلام دوست عزیز واقعا دستت درد نکنه مرسی مشکل حل شد و تاچ پد درست شد تشکر می کنم ازت من چند بار سوال پرسیدم شما جواب دادی با مرسی

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

سلام
    بایوسو حتما باید آپدیت کنیم؟ چجوری آپدیت کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •