بچه ها با افزايش تاثير معدل ديپلم از 15درصد به 25 درصد قطعا ميزان درصدها تغير كرده و اين نرم افزار يادگارماندگار و ... ديگه به درد نميخورن وقت خودتون رو با اين چيزا هدر ندين .
بچه ها با افزايش تاثير معدل ديپلم از 15درصد به 25 درصد قطعا ميزان درصدها تغير كرده و اين نرم افزار يادگارماندگار و ... ديگه به درد نميخورن وقت خودتون رو با اين چيزا هدر ندين .
اشتباهت همینجاست من خیلی از دوستام رو میشناسم که با این طرز تفکر ضربه سختی خوردن . ببین اگه الان از درس فیزیک بدت میاد دلایلش قطعا مشخصه (واسه خودت) یا استادی داشتی که خوب درس نمیداده اذیتم میکرده یا وقت واسش نذاشتی یا درست و حسابی نتونستی باهاش رابطه برقرار کنی
همه این دلایل رو برای کنکور باید بذاری کنار از امروز تو یه آدم دیگه هستی کسی که قراره توی رشته و شهر مورد علاقش درس بخونه و برای این هدفش حتی فیزیک هم قراره کمکش کنه پس به فیزیک به چشم یه برگ برنده نگاه کن نه یه درس نفرت آور
کتابات خوبه حتماااااا استفاده کن مطمئنم اگه با علاقه و کنجکاوی وقت بذاری و تفکرات قدیمیت رو بذاری کنار توی کنکور میتونی درصد خیلی خوبی بزنی بخصوص که سال 89 فیزیکش سخت بوده پس سال 90 فیزیک سخت نیست . سعی کن مثل ریاضی بخونیش با علاقه مطمئن باش سختیش اولشه کافیه بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی اونوقته که میبینی فیزیک چقددددددددددددددددددددر درس دوست داشتنیه (اینو من میگم که مثل تو از فیزیک و البته ریاضی بدم میومد ولی دوران پشت کنکور عاشق فیزیک شدم)
امیر به نظر الان می تونی همه ی درس ها رو در حد تیم ملی بخونی
ولی همون طور اساتید می دونن هر چی بیشتر وقت رو از دست بدیم مجبوریم مباحث بیشتری رو حذف کنیم
من این جور فکر نمی کنم
به نظر من باید به همه ی درس ها توجه کرد
برای داشتن تراز بالا باید تو یه سری درس ها باید در صد بیشتری نسبت به سایرین داشت
مثلا تو بعضی درس ها درصد 60 عالیه تو بعضی درس ها درصد 80 عالیه
راستی مواظب باش اشتباه پارسال من رو نکنی
من پارسال رو فیزیک حسابی سرمایه گذاری کردم و از ریاضی غافل شدم نتیجش شد درصد خوب فیزیک و ریاضی بد
حالا تو هم نباید از ریاضی و سایر درس هایی که اسمشو نیاوردی غافل بشی و فقط روی چند تا درس تمرکز کنی
این نظر من بود درس و غلطش با شما
امیر منم با این دوتا نظر موافق هستم اگه یادت باشه بهت یه لیستی دادم که اونارو بخونی و شامل هندسه و مثلثات و مقاطع نبود دلیلش اینه که هندسه معمولا تستهاش وقت گیره (بیشتر از زمان استاندارد) مثلثات یادگیریش وقت گیره ولی مبحث ساده ایه و مقاطع مبحث خخخخخخخخخیلی راحتیه ولی باید تست زیاد بزنی
منم با بچه ها موافقم واقعا نمیشه گفت قراره توی کنکور چی بشه شاید مباحث در ظاهر ساده که تو وقت گذاشتی امسال سخت بیاد عوضش مباحثی که وقت نذاشتی راحت بیاد .
بازم اگه میبنی وقت نمیکنی از اون لیستی که بهت دادم مباحثی که دوستشون نداری رو حذف کن (امیدوارم بیشترشون رو دوست داشته باشی){راستی میدونم کلا از ریاضی بدت میاد منظورم از دوست نداشتن اینه که باهاشون رابطه برقرار نمیکنی مثلا مطمئنم با آمار و احتمال رابطه برقرار میکنی و میتونی به تسلط 100 در 100 برسی کلا هر چی میخونی تسلط بالای 90 درصد برسون خودت }
با توجه به شناختی که از بچه های ریاضی موفق داشتم، شما بهتره تو درس های اختصاصی 60% تلاشتو روی ریاضی، 35% روی فیزیک و 15% روی شیمی بذاری.
معمولا یه داوطلب ریاضی با زدن 35% ریاضی (به سختی)، 40% فیزیک (با تلاش بیشتر) و 30% شیمی (به آسانی) یه مهندسی خوب قبول میشه. اگر درسی هم بخواد تراز آور باشه مطمئنا فقط 55 سوال ریاضی هست و لاغیر !
بچه ها با این نظر موافقین که هرسال سوالای امتحان نهایی اگر سخت باشه کنکور هم سخت میشه؟
پشت كنكوري هااون جايي كه نوشته شماره پرونده و شماره داوطلبي ازمون سراسري سال گذشته , وارد كنيم يا نه ؟ كدومش بهتره ؟
و اينكه براي ما كه قبلا فارغ التحصيل شديم 15 درصد يا 25 درصد؟
اقا من مثال دارم میزنم شما همش دوست دازی ایراد بگیری بزار کنکور 90 بدیم اون مبحثیکه نیومدو بنویسم خوبه؟
کسایی که هنوز توی نظرسنجی دین و زندگی شرکت نکردن تا امشب بیشتر نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقایون و خانمها برین سایت سنجش اطلاعات تحصیلی رو چک کنید و کد سوابق تحصیلی رو بگیرید.یه کد 16 رقمی است.
اطلاعات من که مشکل نداشت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)