تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 205 از 515 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها با افزايش تاثير معدل ديپلم از 15درصد به 25 درصد قطعا ميزان درصدها تغير كرده و اين نرم افزار يادگارماندگار و ... ديگه به درد نميخورن وقت خودتون رو با اين چيزا هدر ندين .

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون
    والا کتاب سبز پیش 1،کتاب سبز سوم با گاج سفید.البته اینا رو دارم،استفاده نمیکنم.
    اینبار فیزیک رو خوب میخونم،تستاشم کامل میزنم،اگه مشکل داشتم بعد روش فکر میکنم.
    مشکلم اینه که چون دوست ندارم اصلا نمیرم سرش.
    اشتباهت همینجاست من خیلی از دوستام رو میشناسم که با این طرز تفکر ضربه سختی خوردن . ببین اگه الان از درس فیزیک بدت میاد دلایلش قطعا مشخصه (واسه خودت) یا استادی داشتی که خوب درس نمیداده اذیتم میکرده یا وقت واسش نذاشتی یا درست و حسابی نتونستی باهاش رابطه برقرار کنی
    همه این دلایل رو برای کنکور باید بذاری کنار از امروز تو یه آدم دیگه هستی کسی که قراره توی رشته و شهر مورد علاقش درس بخونه و برای این هدفش حتی فیزیک هم قراره کمکش کنه پس به فیزیک به چشم یه برگ برنده نگاه کن نه یه درس نفرت آور
    کتابات خوبه حتماااااا استفاده کن مطمئنم اگه با علاقه و کنجکاوی وقت بذاری و تفکرات قدیمیت رو بذاری کنار توی کنکور میتونی درصد خیلی خوبی بزنی بخصوص که سال 89 فیزیکش سخت بوده پس سال 90 فیزیک سخت نیست . سعی کن مثل ریاضی بخونیش با علاقه مطمئن باش سختیش اولشه کافیه بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی اونوقته که میبینی فیزیک چقددددددددددددددددددددر درس دوست داشتنیه (اینو من میگم که مثل تو از فیزیک و البته ریاضی بدم میومد ولی دوران پشت کنکور عاشق فیزیک شدم)

4. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من چون زیاد نمیخوام روی درس ریاضی سرمایه گذاری کنم یه سری مباحث راحت رو میخوام انتخاب کنم و همونا رو بخونم بعد از کلی بررسی با راهنمایی سینا جان به این نتیجه رسیدم اینا رو بخونم:

ممنون میشم یه نگاه کنید چیزی از دستم در نرفته باشه..فقط زیاد نیمخوام مبحث وقت گیر باشه و راحت باشه و زود بشه جمعش کرد
    اینا رو انتخاب کردم..رشتم هم تجربیه

آمار،رفع ابهام های حد،مشتق گیری توابع،تصاعد،معادله درجه دو،ماتریس،لگاریتم

یه سوال دیگه:
    اینا کلا حدودا چند درصد کنکور میشه؟

ممنون

+
    چند صفحه قبل رو که میخوندم دیدم چند تا از بچه ها که از ریاضی اومدن تجربی (مثل خودم)
    در مورد معدل نگران بودند
    من تا حالا دو بار از سایت سنجش پرسیدم....باور کنید خودشون هم نمیدونند چه طور میخوان اعمال کنند
    هر دو بار که پرسیدم گفتند :موقع ثبت نام اعلام خواهیم کرد

ممنون
    امیر به نظر الان می تونی همه ی درس ها رو در حد تیم ملی بخونی
    ولی همون طور اساتید می دونن هر چی بیشتر وقت رو از دست بدیم مجبوریم مباحث بیشتری رو حذف کنیم

بنا بر تجربه قبلی امسال (سال سومم!) رو فیزیک و عربی سرمایه گذاری میکنم! چون بچه های ریاضی ، ریاضی و شیمی رو معمولا تو یه رنج میزنن ... زبان و فارسی و اندیشه هم همینطور ...

رتبه رو فیزیک و عربی میاره!

درسته دیگه
    من این جور فکر نمی کنم
    به نظر من باید به همه ی درس ها توجه کرد
    برای داشتن تراز بالا باید تو یه سری درس ها باید در صد بیشتری نسبت به سایرین داشت
    مثلا تو بعضی درس ها درصد 60 عالیه تو بعضی درس ها درصد 80 عالیه
    راستی مواظب باش اشتباه پارسال من رو نکنی
    من پارسال رو فیزیک حسابی سرمایه گذاری کردم و از ریاضی غافل شدم نتیجش شد درصد خوب فیزیک و ریاضی بد
    حالا تو هم نباید از ریاضی و سایر درس هایی که اسمشو نیاوردی غافل بشی و فقط روی چند تا درس تمرکز کنی
    این نظر من بود درس و غلطش با شما

6. 5 کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو رشته تجربی فقط بالا زدن زیست به قبولی کمک نمی کنه. بوده افرادی که زیست رو 90% زدن ولی به دلیل این که ریاضی و فیزیکشون ضعیف بوده قبول نشدن. نظر من اینه به دلیل ساده بودن ریاضی تجربی و این که حجم بیش تر سوالای کنکور رو مجددا تو ریاضی عمومی پیش می خونیم، شما تمام مطالب رو به استثنای هندسه، مثلثات و مقاطع مخروطی بخونی. واقعا حیفه که یه سوال راحت رو سر جلسه از دست بدی.
    واسه زیست هم میتونی روی فصل ها و بخش های سنگین تر کتاب تمرکز کنی ! یه سری حرف هم آقای مجید سروری تو سایت گزینه 2 زده که میتونه کمک کننده باشه (البته اونایی که به صورت Native اومدن تجربی!!! اینا رو دیگه باید بدونن. ) به نظر من شماره 7 از همه موارد دیگه مهم تره :

در ضمن این نکته رو هم بگم که هیچ آزمونی تا الان نتونسته سوالات زیست رو به کیفیت کنکور بیاره ! سوالات زیست معمولا استاندارد هستن و روی مفاهیم تکیه دارن نه این که بیان یک نکته رو مثل سوالای آزاد Bold کنن و روش مانور بدن.
    کاملا تایید میشه .
    امیر جون تنبلی نکن من امسال همین کار رو کردم و خیلی از چیزایی که فکر میکرم نشد
    یادمه هی دنبال حذف کردن قسمتی از درسا بودم !
    من تجربش رو دارم اشتباه 100% هستش
    مگر اینکه همه رو بخونی و یکی 2 تا مبحث رو نخونی این کار خیلی عاقلانه تره
    خودت هم میگی ریسک خیلی بزرگیه به نظر خودت ارزش داره به خاطر یه عمل اشتباه به رشته مورد علاقت نرسی؟
    امیدوارم همه چیز رو بسنجی.
    منی که 2 ماه نتونستم درسام رو جمع کنم از بس که همه چی دست به دست هم داده که انگاری نذاره من بخونم قید هیچکدوم از درسام رو نزدم و امیدوارم با گذاشتن وقت بیشتر عقب افتاده هام رو جمع کنم.
    پس هنوز وقت داری جمع جور کنی همه درسارو فقط وقت بیشتری باید بزاری که فکر کنم ارزشش رو داشته باشه درسته؟
    پس وقت بیشتری بزار.
    موفق باشی
    امیر منم با این دوتا نظر موافق هستم اگه یادت باشه بهت یه لیستی دادم که اونارو بخونی و شامل هندسه و مثلثات و مقاطع نبود دلیلش اینه که هندسه معمولا تستهاش وقت گیره (بیشتر از زمان استاندارد) مثلثات یادگیریش وقت گیره ولی مبحث ساده ایه و مقاطع مبحث خخخخخخخخخیلی راحتیه ولی باید تست زیاد بزنی
    منم با بچه ها موافقم واقعا نمیشه گفت قراره توی کنکور چی بشه شاید مباحث در ظاهر ساده که تو وقت گذاشتی امسال سخت بیاد عوضش مباحثی که وقت نذاشتی راحت بیاد .
    بازم اگه میبنی وقت نمیکنی از اون لیستی که بهت دادم مباحثی که دوستشون نداری رو حذف کن (امیدوارم بیشترشون رو دوست داشته باشی)
    {راستی میدونم کلا از ریاضی بدت میاد منظورم از دوست نداشتن اینه که باهاشون رابطه برقرار نمیکنی مثلا مطمئنم با آمار و احتمال رابطه برقرار میکنی و میتونی به تسلط 100 در 100 برسی کلا هر چی میخونی تسلط بالای 90 درصد برسون خودت }

8. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بنا بر تجربه قبلی امسال (سال سومم!) رو فیزیک و عربی سرمایه گذاری میکنم! چون بچه های ریاضی ، ریاضی و شیمی رو معمولا تو یه رنج میزنن ... زبان و فارسی و اندیشه هم همینطور ...

رتبه رو فیزیک و عربی میاره!

درسته دیگه
    با توجه به شناختی که از بچه های ریاضی موفق داشتم، شما بهتره تو درس های اختصاصی 60% تلاشتو روی ریاضی، 35% روی فیزیک و 15% روی شیمی بذاری.
    معمولا یه داوطلب ریاضی با زدن 35% ریاضی (به سختی)، 40% فیزیک (با تلاش بیشتر) و 30% شیمی (به آسانی) یه مهندسی خوب قبول میشه. اگر درسی هم بخواد تراز آور باشه مطمئنا فقط 55 سوال ریاضی هست و لاغیر !

10. این کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اون وقت در این کنکورهای آزمایشی بعدا ادعای رصد تحولات آزمون های سال های آتی رو هم میدن ! . کنکور 89 واقعا یه پدیده عجیبی بود ! . و شرایط رو طوری کرده که نمیدونیم بازهم ازاین سخت تر میشه یا در همین حد میمونه.. یا اصلا در حد یک آزمون وخطا بوده و به روش قبلی برمیگرده ! . ولی موافقم که مبحث ها رو از دست ندید..حتی یک تست هم میتونه یه آینده رو جا به جا کنه !
    بچه ها با این نظر موافقین که هرسال سوالای امتحان نهایی اگر سخت باشه کنکور هم سخت میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

پشت كنكوري ها اون جايي كه نوشته شماره پرونده و شماره داوطلبي ازمون سراسري سال گذشته , وارد كنيم يا نه ؟ كدومش بهتره ؟
    و اينكه براي ما كه قبلا فارغ التحصيل شديم 15 درصد يا 25 درصد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتی این که لگاریتم هم ندن بازم احتمالش خیلی کمه ! مثلا امسال لگاریتم رو به صورتی ترکیبی با روابط بین ریشه های معادله درجه دوم داده بودن. این طرز تفکر ناشی از اینه که بعضی فک می کنن چون مثلا یه دفعه 2 تا ریدینگ زبان اومد تو کنکور پس طراحا دل به خواهی کار میکنن. در صورتی که واضح است که این استراتژی رو هم خود سنجش چیده. (حتی این که سوالای فیزیک مثلا سخت باشن ! )
    به خاطر همین استاندارد بودن هست که بعضی افراد نتیجه ی کنکورشون از آزمون های آزمایشی بهتر میاد !
    اقا من مثال دارم میزنم شما همش دوست دازی ایراد بگیری بزار کنکور 90 بدیم اون مبحثیکه نیومدو بنویسم خوبه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسایی که هنوز توی نظرسنجی دین و زندگی شرکت نکردن تا امشب بیشتر نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سلام

آقایون و خانمها برین سایت سنجش اطلاعات تحصیلی رو چک کنید و کد سوابق تحصیلی رو بگیرید.یه کد 16 رقمی است.
    اطلاعات من که مشکل نداشت.

16. 2 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •