تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 311 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حسین جان مشکل پنالتی زدن CPU حل شده؟ اون اشکالاتی که از گیم پلی در نسخه دمو وجود داشت از جمله پرسینگ بسیار زیاد و یه جورایی آشفتگی بیش از حد بازیکنان برطرف شده یا نه؟ اگر ممکنه تفاوت ابتدایی و ظاهری منیجر مد رو نسبت به فیفا 10 یه توضیحاتی بده. قبلا متشکرم

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

سایت زیر واسه فروش آورده به نظر تون چطوره ارزش خریدن داره یا نه؟
    کدوم سایت ؟؟ منظورتون این هست که اسپانسره سایته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین حملات cpu به سمت دروازه چی؟ درست شده؟ یا همش میخوان تک روی کنن؟
    سرعت بازی چقدر کمتر شده؟ شما روی نورمال بازی میکنی؟ (سرعت بازی)

در مورد فشار حملات CPU باید بیشتر بازی کنم اما نسبت به فیفا 10 تغییر کرده الان بازی واقعی تر شده . بزار این کلمه واقعی تر رو کامل توضیح بدم .
    توی فیفا 10 توی سخت ترین درجه بازی CPU بدلیل هوش مصنوعی بهتر قوی تر نبود CPU بلکه به این خاطر قویتر بود که اولا سرعت پاسکاریهاشون بیشتر بود دوم اینکه دقت ضرباتشون بسیار دقیق بود سوم اینکه سرعت خود بازیکنان یک مقدار بیشتر بود و خلاصه بخاطر افزایش دقت و سرعت بازیکنان بازی سخت بود که تا حد زیادی این مساله واقعی نبود مثلا توی فیفا 10 تقریبا 90 درصد تک به تکها گل بود اما اینجا اینطور نیست توی فیفا 10 پاسهای CPU بسیار دقیق بود ( توی واقعیت پاسها به هیچ وجه اینقدر دقیق نیست ) اما توی این نسخه مثل فوتبال واقعی CPU هم بعضی وقتا پاسهای اشتباه میده .
    این عوامل توی نسخه 11 دست به دست هم دادن تا بازی نسبت به نسخه 10 آسون تر بشه البته تاکید میکنم توی بخش حمله CPU وگرنه گل زدن به CPU به نظرم سخت تر هم شده چون جایگیری بازیکنان CPU خیلی هوشمندانه تر شده . حالا این موضوع جای بحث بیشتری داره من باید یک مقدار بیشتر بازی کنم تا بازی بیشتر دستم بیاد .
    در مورد سرعت بازی من روی SLOW که میذارم به قول خارجیا Perfect و کاملا بی نقصه یعنی سرعت بازی عالیه من در برابر تیمهای سرعتی هم بازی کردم اما به هیچ وجه سرعت بازی زیاد نبود .

حسین جان شما نسخه pc رو گرفتی یا کنسول؟
    اگه تاپیک مجزا بشه دیگه این اسپمهای منم کم میشه

آره من ایکس باکسیشو گرفتم . قرار شد دو تا تاپیک مجزا یعنی یکی جدید برای پی سی زده بشه .

5. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی این بازی رو تو اصفهان تهیه کرده؟
    اگه آره از کجا؟

7. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با این اوصاف، این بازی دانلودی با اون بازی که دو سه روز دیگه ریلیز میشه فرق داره یا اصلا به هیچ وجه فرقی نمی کنه؟

فکر نمیکنم فرقی بکنه فقط باید دوباره برای لایو و آنلاین بازی کردن نسخه stealth شده رو بخریم .

حسین جان مشکل پنالتی زدن CPU حل شده؟ اون اشکالاتی که از گیم پلی در نسخه دمو وجود داشت از جمله پرسینگ بسیار زیاد و یه جورایی آشفتگی بیش از حد بازیکنان برطرف شده یا نه؟ اگر ممکنه تفاوت ابتدایی و ظاهری منیجر مد رو نسبت به فیفا 10 یه توضیحاتی بده. قبلا متشکرم
    فرشاد جان من هنوز پنالتیها رو امتحان نکردم منظورت جهت پنالتی زدن cpu رو میگی که همون جهت حرکت دروازه بان میزدن ؟
    مساله پرسینگ رو باید دوباره زیر نظر بگیرم همینطور سیستم نفس و خستگی بازیکنان اینقدر بازی جزئیات داره که آدم نمیتونه با یکی دو بازی همه چیزو متوجه بشه .
    منظورت چه تفاوت ظاهری توی منیجر مده ؟

راستی من با مسعود ( همکار انجمن بازی ) رفتم بازیو گرفتم . مسعود ماشالا دقت نظر بالایی داره باید منتظر باشیم ببینیم نظر مسعود در مورد تغییرات بازی نسبت به دمو و نسخه 10 چیه .

9. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حسین نشستی داری بازی میکنی؟
    مگه کار و زندگی نداری؟ : دی
    من تازه نهار گذاشتم و الان می خوام برم دیسک رو بزارم تو کنسول ببینم چطوریاست...
    +
    کلا این IGN امسال قاطی کرده... به اون ترنسفورمرز داده 9 یا به اون اسپلنتر سل داده 9.2 اونوقت به همچین شاهکاری داده 8.5 !!
    +
    بچه ها قراره یک تاپیک برا نسخه PC زده بشه تا بحث های مربوط به اون برن تو همون تاپیک و این تاپیک میشه برا نسخه های کنسولی

11. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

کد:
    منظورم اینه دیگه:
    کد:

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

کد:
    خب اون بهتره یا این پایینی:

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

پست برای نسخه ی PC
    من هر جا می گردم همه لینک ها یه جوری هستن . یعنی میگن که باید روی دمو نصب بشه...و کرک نیامده..

لطفا لینک های چند پارت (یک جا نمی خوام) و تست شده و جوری باشه که حداقل اگه بعدا بخواد کرک بیاد برای بازی مشکل بر نخورم و نیاز به دانلود دوباره نباشه...

در ضمن rapidshare باشه ...

متشکر از راهنمایی تون...

14. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فرشاد جان من هنوز پنالتیها رو امتحان نکردم منظورت جهت پنالتی زدن cpu رو میگی که همون جهت حرکت دروازه بان میزدن ؟
    .
    منظورم به طور کلی خراب کردن پنالتی های cpu هست که در نسخه دمو 80 درصد پنالتی هاشون رو خراب می کردن طوری که من هر وقت بازی مساوی می شد و کار به پنالتی می افتاد صد در صد برنده می شدم!

منظورت چه تفاوت ظاهری توی منیجر مده ؟
    یه سری تصاویر دوستان از بخش منیجر مد فیفا 11 پی سی گذاشته بودن که من دقت کردم دیدم که دقیقا منیجر مد شبیه منیجر مد فیفا 10 کنسولیه !! میخواستم یه نگاه سرسری به این بخش بندازی ببینی این بخش در نسخه کنسولی نسبت به پارسال از لحاظ ظاهری تغییر کرده یا نه؟ چون خیلی خسته کننده میشه اگر همون فرم قبل رو داشته باشه! شخصا هم که بازی رو بگیرم میرم تو دل منیجر مد و تغییرات کلی این بخش رو می نویسم

16. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منظورم به طور کلی خراب کردن پنالتی های cpu هست که در نسخه دمو 80 درصد پنالتی هاشون رو خراب می کردن طوری که من هر وقت بازی مساوی می شد و کار به پنالتی می افتاد صد در صد برنده می شدم!

یه سری تصاویر دوستان از بخش منیجر مد فیفا 11 پی سی گذاشته بودن که من دقت کردم دیدم که دقیقا منیجر مد شبیه منیجر مد فیفا 10 کنسولیه !! میخواستم یه نگاه سرسری به این بخش بندازی ببینی این بخش در نسخه کنسولی نسبت به پارسال از لحاظ ظاهری تغییر کرده یا نه؟ چون خیلی خسته کننده میشه اگر همون فرم قبل رو داشته باشه! شخصا هم که بازی رو بگیرم میرم تو دل منیجر مد و تغییرات کلی این بخش رو می نویسم

من الان یک بازی با رئال در مقابل منچستر انجام دادم توی سخت ترین درجه بازی بازی یک یک شد اما منچستر فشار خوبی روی دروازم آوردم فکر میکنم دو یا سه تا شوتشون به تیرک دروازم برخورد کرد . بعد از 90 دقیقه بلافاصله رفتم سراغ پنالتیها . باید بگم مثل دمو cpu پنالتیهاشو خراب نمیکنه من توی پنالتی 5-4 باختم یعنی cpu تمام پنالتیهاشو گل کرد و من یکیشو از دست دادم . cpu خیلی متنوع پنالتی میزنه هم مستقیم هم چیپ هم گوشه دروازه و هم پایین از 5 پنالتی cpu فقط یک موردشو سمت دروازبان من زد که اونم بالا بود و من نتوستم بگیرمش .
    این پرسنالدی پلاس مهارت دروازه بانها در پرشها , سیوها , مهار توپها , کلین شیتها , دفع توپها , مهارت پنالتی گرفتن , سبک گرفتن توپ ( آکروباتیک و معمولی ) , و مواردی از این دست رو خیلی واقعی و طبیعی کرده .

در مورد منیجر مد این نسخه که الان شده کری یر مد هم توی پستهای بعدی مینویسم مهمتر از همه چیز گیم پلی بازی بود که خوشبختانه مشکلی من توش ندیدم .

18. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •