تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 451 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

والا من از رقابت مدل hp dv6 - 3061 با N61jq شنیدم.اینم کانفیگش:
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4208146.html

دوستان توضیح بدن مزایا و معایب رو!!!

قبل از اینکه اچ پی از این گرافیک و سی پی یو واسه مدلای 15.6 اینچی استفاده کنه، تو مدلهای 17.3 اینچی سری 4000 استفاده کرده بود. تو نوت بوک چک این سه مدل رو دیدم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    قیمت این مدل خوبه با توجه به این که گرافیکش یه کم از ایسوس ضعیف تره و در عوض یه رم 4 گیگ و 2 گیگ روشه و هاردش هم یکیه به نظر قیمتش منطقیه:
    کد:
    تو نوت بوک چک که تست 12 ساعتی تحت بار گذاشتن رو انجام نداده بودن ببینم دماش چه قدره، اون موقعی هم که خودم میخواستم نوت بوک بخرم تست اچ پی های رقیب رو ندیده بودم ولی در مورد داغ شدنش و خرابی های زیادش و گرونی قطعاتش زیاد شنیده بودم. بدنه ی اچ پی محکم و خوبه ولی داخل نوت بوک از نظر کاری نمیتونه با ایسوس رقابت کنه. اگه خودم بخوام بخرم باز هم یه مدل از ایسوس رو ورمیدارم و به سونی یا اچ پی اعتماد نمیکنم. اگه توشیبا باشه حثش یکم فرق می کنه. گرچه تو ایران زیاد نمیشناسنش ولی کیفیت خوبی داره. درست مثل لوونو که اون هم تو ایران زیاد شناخته شده نیست.

باز تصمیم با خودتونه. شاید گرفتین و خیلی هم خوب کار کرد و راضی بودین.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه بلا هایی که شما سر این ای سوز بیچاره نیوردین!!!
    ولش کنین به حال خودش کاراشو خوب انجام میده! راستی چرا حسن لپ تاپشو اینقد ارزون گرفته؟
    البته مدلش 1کم با من فرق داشت تو ram & hard کلا من از یک شرکت معتبر گرفتم که کارای خدماتی و همه چیزش کامله! و از این بابت خیالم راحته!!
    مغازه هم میتونستم بگیرم اما مغازه کارا خدماتو.... اینارو انجام نمیده!!
    ایشالا هیشکی به مشکل نمیخوره!!
    ایشالا..
    ایشون ارزون نگرفته شما گرون گرفتی من کانفیگ 500 بدون بلوری گرفتم 1280

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر هستم . عزیز . والا فعلا منتظر ینم که دوباره خراب بشه! اخه میگفت بردت نیمسوز شده تو1 روزم که نمیتونست بردرو عوض کنه نمیدونم والا اصلا نمیفهمم شانسی شانسی درست شد! خدا کنه خراب نشه پلیزززززززززز
    امیر جان ببین پیچاشو باز نکرده؟ منم میگم برو پیله کن بهش که مگه نیمسوز نشده بود!

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

در مورد گارانتی ، اتفاقا اسوس (طبق طحقیقات پیش از خردیم) سیاستش استفاده از چند نماینده است برای خدمات رسانی بهتر .
    معتبر ترین گارانتیش امرتاته بدون شک و بعد سازگار ارقام که همه شرکت های پدر مادر داری هستند و البته ویستا هم جزو شرکت هاییست که رسما جزو گارانتی های اسوس حساب میشه چون یک بار که من سوالی کرده بودم در مورد N82jq از مسوولین خود اسوس ، دوجا رو معرفی کردن با آدرس و شماره تلفن که از اونها بپرسم یکی ویستا بود یکی هم امرتات .
    قطعا این سه تا تنها گارانتی های رسمی و معتبر اسوس هستند.
    تا اونجا که من میدونم ویستا یا همون الماس سابق بیشترین سابقه رو تووو خدمات محصولات ایسوس داره!

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------

من کلا باتری رو از پشت لپ تاپ در اوردم!!! این که مشکلی نداره؟ از برق استفاده میکنم

واسه اینکه عمر باتریت کم نشه هر هفته یا دو هفته یه بار شارژ و دشارژش کن!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دادا . این مدل تو ایران هست؟ گرافیکش فقط 3 رده از 5730 پایینتره مثلا فرقش 2 الی 3 فریم هست عالیه قیمتش چنده؟ بخرش و شک نکن .

دوستان از پریروز تا حالا هر کاریش کردم دیگه اونجوری نشد . بنچمارک م گرفتم دمای cpu اخرش به 80 رسید gpu 76 خوبه؟ یا بالاست؟
    امیر جان به نظرم زنگ بزن ویستا مرکزی همه چیو شرح بده! با کارشناس فنیش صحبت حتما! تو با گارانتی گرفتی و اونا موظفن پاسخگو باشن! تو حتی میتونی یه امرتات و ویستا هم زنگ میزنی! من که میگم با همشون صحبت کن! موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان اگه بشه یه کمکی به من بکنید من امروز روی لب تاپم ویندوز ویستا 64 بیتی رو نصب کردم بعد خواستم درایوراشو نصب کنم ولی متاسفانه درایور ویندوز ویستا روی سی دی اورجینالش نبود حتی تو سایت خود asus هم رفتم ولی درایورهای اصلی مثل vga , lan. audio , ... برای ویندوز ویستا 64 بیتی نبود سوال این بود که ایا درایور رو نمیشه از جایه دیگه دانلود کرد و یه سوال دیگه من هر چقدر سعی کردم ویندوز xp رو روی لب تاپ نصب کنم نمیشه و erorr میده مشکل از کجاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان اگه بشه یه کمکی به من بکنید من امروز روی لب تاپم ویندوز ویستا 64 بیتی رو نصب کردم بعد خواستم درایوراشو نصب کنم ولی متاسفانه درایور ویندوز ویستا روی سی دی اورجینالش نبود حتی تو سایت خود asus هم رفتم ولی درایورهای اصلی مثل vga , lan. audio , ... برای ویندوز ویستا 64 بیتی نبود سوال این بود که ایا درایور رو نمیشه از جایه دیگه دانلود کرد و یه سوال دیگه من هر چقدر سعی کردم ویندوز xp رو روی لب تاپ نصب کنم نمیشه و erorr میده مشکل از کجاست

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

سلام دادا . این مدل تو ایران هست؟ گرافیکش فقط 3 رده از 5730 پایینتره مثلا فرقش 2 الی 3 فریم هست عالیه قیمتش چنده؟ بخرش و شک نکن .

دوستان از پریروز تا حالا هر کاریش کردم دیگه اونجوری نشد . بنچمارک م گرفتم دمای cpu اخرش به 80 رسید gpu 76 خوبه؟ یا بالاست؟
    دوست خوبم دمای سی پی یو شما کم هم هست.با چی تست کردی؟ باطری یا شارژر؟چه برنا مه ای؟ لپ تاپ رو چه حالتی بود؟حتما" روی Entertiment باشه.به صفحه قبل برو و دو عکس که گذاشتم را ببین. دمای من با شارژر به 93 میرسه.ولی با باطری حدود 83 هست.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امیر جان ببین پیچاشو باز نکرده؟ منم میگم برو پیله کن بهش که مگه نیمسوز نشده بود!

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

تا اونجا که من میدونم ویستا یا همون الماس سابق بیشترین سابقه رو تووو خدمات محصولات ایسوس داره!

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------

واسه اینکه عمر باتریت کم نشه هر هفته یا دو هفته یه بار شارژ و دشارژش کن!
    در مورد سابقه من نمی دونم اما کیفیت خدمات مهمتر از سابقه است. تازه ، شرکت هایی که تازه بطور رسمی وارد بازار کار میشن (مثل همه ی کارهای دیگه تو ایران) سعی می کنن برای جا افتادن و نشون دادن چهره ی خوب از خودشون پاسخگو تر باشن و رضایت مشتری رو بیشتر در نظر می گیرن
    اما اونچه مسلمه ، این سه شرکت ، هر سه گارانتی های رسمی اسوس هستند .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سابقه من نمی دونم اما کیفیت خدمات مهمتر از سابقه است. تازه ، شرکت هایی که تازه بطور رسمی وارد بازار کار میشن (مثل همه ی کارهای دیگه تو ایران) سعی می کنن برای جا افتادن و نشون دادن چهره ی خوب از خودشون پاسخگو تر باشن و رضایت مشتری رو بیشتر در نظر می گیرن
    اما اونچه مسلمه ، این سه شرکت ، هر سه گارانتی های رسمی اسوس هستند .
    بله کیفیت مهم تره ولی اینم توو عمل معلوم میشه! یعنی اینکه ببریم لپتاپ رو نمایندگی! در مورد یه هفته زمانم تو کارای خدماتی طبیعیه!

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوست من کی گفته لیتیوم پلیمر نیومده !
    من هم گوشیم هم دوربین عکاسی و هم هندیکمم از این نوع باتری هست و اصلا هم گرم نمیشه تازه عمرشم واقعا زیاد هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •