تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 268 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2679

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

کسی تونسته با nViDiA Geforce Gt 240 بازی رو روووووووووووووووووووون و بدون لگ اجرا کنه ؟
    رم چه قدر داری؟

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من وقتی درجه سختی بازی رو انتخاب میکنم بعد از دمو صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ! ممکنه بخاطر سیستمم باشه (زیاد جدید نیست (ولی کراسیس رو باهاش بازی کردم))

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

3 گیگ ،، سی پی یو Intel Pentium D 3.00 GHz

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من وقتی درجه سختی بازی رو انتخاب میکنم بعد از دمو صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ! ممکنه بخاطر سیستمم باشه (زیاد جدید نیست (ولی کراسیس رو باهاش بازی کردم))
    ماله منم همینطوره !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من خیلی گشتم کسی داستان بازی رو ننوشته ؟؟؟
    داستان بازی چی هست ؟
    سایتی هست که داستانو به صورت کامل توضیح داده باشه ؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من نفهمیدم بازی مال کدوم زمان هست اگر بازی مدرل وارن هست چرا بعضی چیزاهاش قدیمی هست

اگر سبکش قدیمی هست چرا بعضی از سلاخ هاش جدید هست

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من نفهمیدم بازی مال کدوم زمان هست اگر بازی مدرل وارن هست چرا بعضی چیزاهاش قدیمی هست

اگر سبکش قدیمی هست چرا بعضی از سلاخ هاش جدید هست

بازی عملیات های مخفی CIA در زمان جنگ ویتنام و حول و هوش اون است. اسلحه هاش هم خیلی جدید نیست. مال همون زمانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من این پچ جدیده رو گرفتم حالا دارم دوباره بازی میکنم ، تو مرحله اول اون قسمت که بدل کاسترو رو کشتی و آخرش یه جا میخوایم از ساختمان خارج بشیم گیر کردم یادمه اینجاش خیلی آسون بود ولی الان گیر کردم نمیدونم از پچ جدید یا عادیه .

از ساختمان که خارج میشم همون موقع که یه نفر بر میاد داخل حیاط بعد از 1 دقیقه نفربره خود به خود منفجر میشه و میبازم !

قبلا یادمه خودم با RPG میزدمش و از در خارج میشدیم ولی حالا خودش میره تو هوا و باید از اول شروع کنم ، چرا ؟

طبیعش باید چجور باشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

دوستان من این پچ جدیده رو گرفتم حالا دارم دوباره بازی میکنم ، تو مرحله اول اون قسمت که بدل کاسترو رو کشتی و آخرش یه جا میخوایم از ساختمان خارج بشیم گیر کردم یادمه اینجاش خیلی آسون بود ولی الان گیر کردم نمیدونم از پچ جدید یا عادیه .

از ساختمان که خارج میشم همون موقع که یه نفر بر میاد داخل حیاط بعد از 1 دقیقه نفربره خود به خود منفجر میشه و میبازم !

قبلا یادمه خودم با RPG میزدمش و از در خارج میشدیم ولی حالا خودش میره تو هوا و باید از اول شروع کنم ، چرا ؟

طبیعش باید چجور باشه ؟
    اونجا که اون BTR وارد حیات میشه شما فقط عقب وایستید و یه جا سنگر بگیرید و از دور دشمنان رو بکشید چون دوستانتون که از سمت راست محوطه اومدن کمکتون با RPG میزننش... بعد که منفجر شد دنبال وودز و بومن برید داخل نیزار (علف زار) و بعد از تپه میرید پایین و میرسید به فرودگاه...

توی فرودگاه فقط باید دنبال وودز و بومن بدویید به سمت هواپیما و حواستون به خمپاره ها باشه... اگه واسه کشتن دشمنا صبر کنید به علت تأخیر میبازین وسط باندم اگه وایستین با خمپاره ها کشته میشین فقط باید دویید...

بعدشم که میسون از هواپیما به صورت انتحاری میپره پایین تا راه رو برای هواپیما باز کنه و بعدم کروچنکوو میپره میزندتون و صحنه بعدیم پای کشتی ریزالکا کسترو رو میبینید که نمرده و بدلش بوده و داره شما رو به عنوان هدیه میده به درگویچ و اینا...

10. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اونجا که اون BTR وارد حیات میشه شما فقط عقب وایستید و یه جا سنگر بگیرید و از دور دشمنان رو بکشید چون دوستانتون که از سمت راست محوطه اومدن کمکتون با RPG میزننش... بعد که منفجر شد دنبال وودز و بومن برید داخل نیزار (علف زار) و بعد از تپه میرید پایین و میرسید به فرودگاه...

توی فرودگاه فقط باید دنبال وودز و بومن بدویید به سمت هواپیما و حواستون به خمپاره ها باشه... اگه واسه کشتن دشمنا صبر کنید به علت تأخیر میبازین وسط باندم اگه وایستین با خمپاره ها کشته میشین فقط باید دویید...

بعدشم که میسون از هواپیما به صورت انتحاری میپره پایین تا راه رو برای هواپیما باز کنه و بعدم کروچنکوو میپره میزندتون و صحنه بعدیم پای کشتی ریزالکا کسترو رو میبینید که نمرده و بدلش بوده و داره شما رو به عنوان هدیه میده به درگویچ و اینا...
    خوب پس مثل اینکه پیچ یا کرکش مشکل داره چون تا BTR میاد داخل بعد از 30 ثاینه منفجر میشه و صفحه مات میشه و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •