تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 205 از 224 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

واسه چی مسخره می کنی؟!
    اه ببین کدوم پست منو ورداشته آورده
    خدایی تو اون سه تا بازی خوب تعویض کرد البته شایدم تعویض خودش نبوده.ولی تو بازی با کره تعویض حیدری با نصرتی خوب بود اما شجاعی نه
    با اینکه پرسپولیسی هستم اما جای مجیدی تو تیم کم بود.خوب میتونه از لایه های دفاعی تیم یهو فرار کنه
    جای مجیدی جای برهانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

واسه چی مسخره می کنی؟!
    اه ببین کدوم پست منو ورداشته آورده
    خدایی تو اون سه تا بازی خوب تعویض کرد البته شایدم تعویض خودش نبوده.ولی تو بازی با کره تعویض حیدری با نصرتی خوب بود اما شجاعی نه
    با اینکه پرسپولیسی هستم اما جای مجیدی تو تیم کم بود.خوب میتونه از لایه های دفاعی تیم یهو فرار کنه
    جای مجیدی جای برهانی

__________________________________________________ ________________

فوتبال ما دیگه درس نمیشه تا وقتی که یه دلسوز بیاد

هممین سوسمار خورا { عربستان} تیمشون اینطوری نتیجه گرفت رییس فدراسیون فوتبالشون استعفا داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اون موقع که من گفتم ایران عراق رو شانسی برد اینجا چند نفر به من حمله کردن و گفتن چرا همش ایراد میگیری و قطبی خیلی عالیه و مرغ همسایه برات غازه و فاز منفی نده و از این حرفا...
    ولی حالا به این حرف من رسیدن که تیم قطبی تیم نبود.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جای مجیدی جای برهانی
    این حرفتونو باید با طلا نوشت

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

تیم ایران با قطبی خیلی خوب بود
    این بازیکنها بودن که اکثرا به جز آندو و فلامرضا بی غیرت بودن مخصوصا مسعود و نکو

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان یه جا دیدم صحبت از بازی با چین در سال 2004 کرده بودن
    تو اون بازی ایران فقط وفقط به داوری باخت.. چیزی که اونقدر تابلو بود که حتی رسانه های عربستان که همیشه با ایران مشکل داشتن به اون اعتراف کردن...حالا سایر رسانه ها بماند ....
    تو اون بازی ایران از دقیقه 47 با 10 نفر با چینی بازی کرد که طلعت نجم(داور لبنانی رو تمام 120 با خودش داشت) ..... تو یه صحنه کریمی با یه استارت 3 مدافع چینی رو جا گذاشت ودر حالیکه میرفت در مصافی تک به تک با دروازه بان قرار بگیره با تکل از پشت مواجه شد و مدافع چینی در میان تعجب همگان فقط یک کارت زرد گرفت... خطایی که به ضعم برانکو حداقل 4 کارت قرمز داشت..... تواین فیلم که مربوط به بازیهای جام ملتهای 2004 هست میتونی اون صحنه رو ببینتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تحلیل رسانه های عربی درباره عدم راهیابی تیم ملی فوتبال ایران به فینال جام ملتهای آسیا 2004

به گزارش خبرنگار" مهر" مفسرشبکه ورزشی عربستان سعودی با تعجب ازشکست تیم ملی ایران گفت: علی کریمی به تنهایی نتوانست تیم قهرمان بازیهای بزرگ یعنی ایران را به فینال برساند.
    وی ایران را قربانی تفکرات مربی کروات خود دانست وگفت: ایرانی ها بااحتیاط کامل وارد بازی شدند واخراج مدافع این تیم در شروع نیمه دوم این احتیاط را تحکیم بخشید. چینی ها ازامتیاز میزبانی وزمین بخوبی سود بردند، اما اگرشیوه تیم ملی ایران برپایه فشار وهجوم برچین استواربود این تیم درهمان 90 دقیقه قانونی برچین غلبه می کرد.
    مفسرورزشی این برنامه افزود: تیم ایران دقیقا راهی را رفت که تیم عراق دردیداربا چین رفته بود. وی قضاوت داوررا نیزبحث برانگیزدانست وازشیوه قضاوت داوران دراین دوره ازبازیها بشدت انتقاد کرد.

تلویزیون ورزشی عربستان همچنین طی تحلیلی ازسکون وغیرموثربازی کردن علی دایی کاپیتان تیم ملی ایران سخن گفت واز اصراربربازی وی اظهارتعجب کرد. دراین تحلیل تیم چین حاکم بر بازی عنوان شده وازنحوه استقرار، سیستم تیم ایران وشیوه های مربی این تیم انتقاد وآن را باعث درجا زدن فوتبال با طراوت ایران دانست.

تلویزیون کویت ومفسران کانال ورزشی آن طی تفسیری داوری لبنانی را عامل شکست تیم ملی ایران اعلام کردند.

تلویزیون العرقیه تیم ایران را قربانی قضاوت داوردانست

نظر برانکو درمورد داوری بازی
    برانکو ایوانکوویچ: داورلبنانی جانبدارانه قضاوت کرد من هزاردرصد مطمئنم که حرکت ستارزارع کارت زردداشت و نه کارت قرمز. به گزارش خبرنگار" مهر" برانکوایوانکوویچ که پس ازشکست تیم ملی ایران مقابل چین بشدت به نحوه قضاوت داورلبنانی معترض بود، ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: داوردرمورد اخراج بازیکن ما دچاراشتباه شد وما ازقبل ازبازی احتمال بروزچنین مواردی را متصور بودیم. فکرمی کنم داوراین مسابقه، جانبدارانه قضاوت کرد.

برانکودربخش دیگری ازسخنان خود، طلعت نجم را بخاطراخراج نکردن ژانگ یائوکون به باد انتقاد گرفت وگفت: حرکت خطای مدافع چینی برروی علی کریمی فقط یک کارت قرمزنداشت، بلکه این مدافع می بایست با 4-3 کارت قرمزجریمه می شد.
    سرمربی تیم ملی ایران که باید تیمش را برای بازی روزجمعه دردیداررده بندی مقابل بحرین آماده کند، درپایان تصریح کرد: من معمولا درمورد عملکرد داوران حرفی به میان نمی آورم، اما دراین بازی شاهد اشتباهات بسیاربزرگی ازجانب داورمسابقه بودیم که به شکست تیم ما منجرشد. درقبال این گونه اشتباهات، ما چکارمی توانیم بکنیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تیم ایران با قطبی خیلی خوب بود
    این بازیکنها بودن که اکثرا به جز آندو و فلامرضا بی غیرت بودن مخصوصا مسعود و نکو
    منظورا از غیرت چیه ؟ وقتی بازیکنی آماده نیست یا افت کرده وقتی نتونه بازی خودشو انجام بده با غیرت می خواد چکار کنه ؟

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوستای من. همتون یه جاهایی رو راست میگین، یه جایی احساسی میشین و یه جاهایی هم ...
    پ الان که نزدیک 24 ساعت گذشته میبینم که واقعاً خیلی هم امید نداشتم. واقعاضً من معتقد نبودم عراق تیم قوی ای هست. و ما رو تو نیمه دوم بازی اول لوله کرده بود. حتی کرۀ شمالی هم چندین و چند شانس جلوی ما داشت که گل نشد. من بازی امارات رو هم نگاه نکردم. ولی ...
    وقتی بازی استرالیا و عراق رو دیدم، برام مسجل شد که کره خیلی از ما قویتر هست. و در عین حال مکا باز هم به خودمون باختیم. میشد برد. اگه روحیه بالاتری داشتیم. اگه ترکیب بهتری میداشتیم. بازیکن های که از اول گذاشته بود بد نبودند. اما یا جاشون بد بود یا وضایفشون. و من خودم اعتقاد دارم که اگه یه مربی از اول تمام بازیکن هاییی رو که مردم میخوان تو زمین بزاره بیشتر کامیکازه کرده. وقتی فهمیدم رضایی و خلعتبری همزمان تو بازین میدونستم مشکل میخوریم. ولی امیدواری به خودم دادم. به هر حال. تموم شد رفت. تا وقتی که بابای یه خونه کارش رو اصول نباشه نمیتونی از پسرش انتضار کار اصو.لی داشته باشی. کفاشیان و رئیس تربیت بدنی و مثلاً وزیر ورزش و ... به بالا دستیشون نگاه میکنن. وقتی میبینن هی دروغ گفته میشه، هی خرابکاری میشه و هی از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنه اونها هم همون کار رو میکنن.
    در کل یه آقای ساکت تو سپاهان داشت اصولی کار میکرد و من به کارهاش خیلی امیدوار شده بودم که با آوردن قلعه نویی اشتباه بدی مرتکب شد و اون تیم خاص زمان مربی کرواتش (درست الان اسمش یادم رفت) شد یه تیم بین مدرن (در سطح آسیا میگم) و سنتی نسبتاً قوی. من امیدی به فوتبالمون ندارم. تا مدیریت درست نشه مشکل داریم.

بابا رئال مادرید هم تمام مشکلاتش به خاطر مدیریت عجیبش هست با اون همه امکانات. ما که جای خود داریم .....

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ظاهرا قراره فلیپ تروسیه جانشین قطبی بشه
    حداقل بالاخره یه مربی درست و حسابی قراره بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

بچه ها سه شنبه فینال ایران با کی بازی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •