دوستان کسی نیست به سوال من جواب بده![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوستان کسی نیست به سوال من جواب بده![]()
آقا من دوتا مشکل دارم
1.برنامه flipclockx رو هر کاری میکنم نصب نمیشه وسط نصب install faild میده
2.از وقتی بادامو آپگرید کردم samsung apps از توی گوشی باز نمیشه ارور( network unavailable (0xff01 میده
ممنون میشم اگه این دو تا مشکل منو حل کنین
دوست عزیز! با عرض تشکر از توجه شما, دیگه چه توضیحی میشه داد؟ درب باتری بر اثر ضربه, یک کمی خظ و خش افتاده (به اندازه یه سر سوزن هم فرو رفته) خود گوشی هیچ مشکلی نداره و فقط من یه ذره حساس هستم. خواستم بدونم کجا میشه درب باتری رو تهیه کرد؟
کسی نمیخواد جواب مارو بدهآقا من دوتا مشکل دارم
1.برنامه flipclockx رو هر کاری میکنم نصب نمیشه وسط نصب install faild میده
2.از وقتی بادامو آپگرید کردم samsung apps از توی گوشی باز نمیشه ارور( network unavailable (0xff01 میده
ممنون میشم اگه این دو تا مشکل منو حل کنین
یعنی واقعا درب باتری این گوشی پیدا نمیشه (فابریک یا غیر فابریکش)؟
توی اینترنت , هر دو رنگش موجوده (قیمت از 13 تا 20 دلار). میخوام بدونم تهران از کجا میشه پیدا کرد. ضمنا اگه کسی یه جلد محافظ خوب سراغ داره آدرس بده. خیلی ممنون میشم.
چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!
بیخیال شو من رفتم فیلم تعویض قابشو از یو تیوب دانلود کردم برای تعویضقاب باید تمام گوشی باز شه کاریست بسی سخت و مشکل
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اگه کسی اونور آب داری برات بخره و حتما هم همون رنگ گوشیتو بخر چون تعویضش درد سر داره
دوست عزیز! فکر کنم سوء تفاهم شده. منظور من درب باتریه که جدا از بدنه است و رنگش هم با خود بدنه فرق میکنه و البته تعویضش هیچ ارتباطی به تعویض قاب گوشی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)