من دو سه روزه گرفتم.آره مشکل من فقط سرعت دانلوده که <<حداکثر>> 10 و 11 است و 5و6 هم می شه.گفتم اگه بشه از شاتل بگیرم ,اگه دردسر نداشته باشه؟(رفتن از داتک به شاتل)؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
من دو سه روزه گرفتم.آره مشکل من فقط سرعت دانلوده که <<حداکثر>> 10 و 11 است و 5و6 هم می شه.گفتم اگه بشه از شاتل بگیرم ,اگه دردسر نداشته باشه؟(رفتن از داتک به شاتل)؟
البته يكي از دوستان صبا نت رو به من معرفي كرده... كسي از شما بزرگواران در مورد صبا نت اطلاعاتي نداره؟
با سلام
ميخواستم بپرسم كداميك از سرويس هاي فوق دسترسي به برنامه هاي p2p مثل emule رو محدود كرده؟
اگر ميشود در مورد شاتل و پارس انلاين بيشتر توضيح دهيد چون تو منطقه مون فقط اين دو تا سرويس ميدن
با تشكر
اره داداش باید صبر کنی.منم صبر کردم
اره بابا من الان یه هفته هست که منتظرم.احتمالا بر اساس قبض قبلی که دیدم باید تا 15 شهریور منتظر بشینیم تا قبض بیاد.نمیدونم شاید قبضو بده.الان با حرفی که دوستمون زد از گرفتن اشتراک از داتک مردد شدم.الان دیگه مخم هنگ کرد.نمیدونم از داتک بگیرم یا شاتل.اخه چند روز پیش زنگ زدم شاتل،اینا سیستم تلفن سفارششون داغونه چی برسه به ای دی اس ال؟تو چی نمیخواهی نظرتو عوض کنی؟
دردسر که باید داتک خطتتو آزاد کنه تا بتونی از شاتل بگیری.ولی مطمئنی که میخواهی عوض کنی؟یعنی اینقدر داتک بده؟راستی یه سوال داشتم.فاصله خانتون یا جایی که مودم ای دی اس ال وصله تا مرکز مخابراتیتون تقریبا چقدره؟
1تا 3 کیلومتره
عزيزانه مشهدي اونايي كه مايه دار نيستن من تعجب ميكنم چطور تا حالا استفاده نكردن از آسيا تك آسيا تك تو مشهد هم فعاله شما ميتوني برين استفاده كنين ماه اولش هم مجانيه مودم هم بهتون ميده هر وقت نخواستين ميتونين پسش بدين خط 64 تو تهران ميده 10 تومان شنيدم تو مشهد 6 يا 7 هزار تومانه دقيق نميدونم بريد حال كنيد
نه گفتم تو خوشحال شي...اخه ديدم خيلي ناراحتي گفتم غصه نخوري كچل بشي...
نگران من نباش ... بازم تبلیغات بکن ...شاید تونستی بیشترین رای واسه آسیاتک جمع کنی...ایرانی میتواند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)