الماس همین مدل رو داره با هارد ۳۲۰
بهتر از این مدل مدل MC375 هست که ۱۶۵۰ قیمتشههاردش ۳۲۰ هست و سی پی یوش یه زره قویتر از مدل MC374 هست
![]()
الماس همین مدل رو داره با هارد ۳۲۰
بهتر از این مدل مدل MC375 هست که ۱۶۵۰ قیمتشههاردش ۳۲۰ هست و سی پی یوش یه زره قویتر از مدل MC374 هست
![]()
سلام بچه ها منم کمکم دارم میام بینتون
تاحالا 100 صفحه از تاپیکو خوندم ولی هنوز یه سوال دارم
من لپتاپو که گرفتم باید مثل بقیه شار اولیه بکنم؟
یعنی 7-8 ساعت توی شارژ بمونه؟
شما میگی چیکار کنم ... ؟
دو هفته دیگه میرسه دستم
------
در مورد مدلش هم که زش خبر ندارم نمیدونم چی قراره گیرم بیاد ... اخه عموم داره برام از اونور میاره برا همین روم نمیشه ازش بپرسم چه مدلیه
![]()
بله بزنید به شارژ تا فول بشه و زمانی که چراغ نارنجی شارژر به رنگ سبز تبدیل شد یعنی کامل شارژ شده![]()
یک نکته ای : بنظرم این موضوع رو mohsenfhm عزیز مطرح کرد که مدل هایی که با MB شروع می شوند محصول سال 2009 هستند و مدل هایی که MC مربوط به 2010 میشه.
بر این اساس فکر کنم خرید MC375LL/A مستحب اکیــد باشه !!!
موفق باشید.[/QUOTE]
آره اتفاقا - منم میخواستم همین موضوع رو بپرسم
چون بحث راجع به mb991 مربوط به سال گذشته بود بیشتر
ممنون واقعا
بعد از ظهر میرم گام های اولیه رو بردارم![]()
چنتا سوال
1- نرم افزارهاي ويندوز روي مكينتاش نصب ميشه مثل فتوشاپ يا ديكشنري نارسيس يا موزيلا و ....
2- اگر با مكينتاش راحت نبوديم ميشه ويندوز مثلا سون رو نصب كرد؟
3- خود سيستم عامل مكينتاش نرم افزارهاي خاص داره مثلا براي كاراي گرافيكي؟
4- توي بازار مجموعه برنامه هاي مكينتاش به راحتي ويندوز گير مياد مثل مجموعه برنامه هاي آسيستان يا كينگ پروگرام؟
5- جنس بدنه لپ تاپاي اپل چيه؟ استحكامشون در چه حده؟
كلا براي بار اوله كه ميخوام برم سمت اپل ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مرسي
فرق مدل MB991 و MC375
MB991 از چیپست گرافیکی GFORCE 9400 استفاده میکنه در صورتی که MC375 از چیپست گرافیکی GFORCE 320 GF استفاده میکنه
سی پی یوی بکار رفته در مدل ۹۹۱ از نوع CORE 2 DOU p8700 هست ولی سی پی یوی ۳۷۵ از نوع CORE 2 DOU P8800 است
باطری ۹۹۱ در نهایت ۷ ساعت شارژ نگه میداره ولی ۳۷۵ میتونه ۱۰ ساعت شارژ نگه داره
mb991 مربوط به سال ۲۰۰۹ هست ولی MC375 مدل ۲۰۰۱۰ ه!
امیدوارم این آخرین باری باشه که این دو مدل بررسی میشه![]()
یک خواهش : بی خیال مدلهای ۲۰۰۹ بشیدحتی اگر قیمتش خیلی پایین بیاد
![]()
بهتر بود قبل از سوال کردن یک سرچی تو همین تایپیک میکردیعیب نداره بازم توضیح میدم :
نرم افزارهای ویندوز روی مک نصب نمیشن چون کلا بیسشون با هم فرق داره !ولی اکثر نرم افزارها نسخه ی مک دارن
الان من روی مک فتوشاپ CS5 دارمآخرین ورژن فایرفاکس هم دارم ولی نارسیس رو نه
بله ، نصب ویندوز در کنار مک از نصب ویندوز رو pc راحت تره2- اگر با مكينتاش راحت نبوديم ميشه ويندوز مثلا سون رو نصب كرد؟هر نسخه ای از ویندوز رو میتونی نصب کنی
تا دلت بخواد
3- خود سيستم عامل مكينتاش نرم افزارهاي خاص داره مثلا براي كاراي گرافيكي؟
هم تو بازار هست هم تو نت4- توي بازار مجموعه برنامه هاي مكينتاش به راحتي ويندوز گير مياد مثل مجموعه برنامه هاي آسيستان يا كينگ پروگرام؟، البته قیمت مجموعه برنامه هاش یه زره گرونتر از ویندوزه ولی میتونی همه رو رایگان از نت بگیری
جنس unibodi , استحکام هم در حد لالیگا5- جنس بدنه لپ تاپاي اپل چيه؟ استحكامشون در چه حده؟
دیده بودم قبلا تو تایپیک های دیگه مشاوره میکردی ولی آخر به سمت اپل اومدی ( دقیقا مثل خودم )كلا براي بار اوله كه ميخوام برم سمت اپل ممنون ميشم راهنمايي كنيد
مرسي
سوالی بود بپرس![]()
۱ ؛ exe روی مک اجرا نمی شه ؛ ولی مک خودش فتوشاپو افیس دیکشنری اینا داره
۲ ؛ اره ؛
۳ ؛ کم بیش ؛ اگه نداشتم نسخه ویندوزشو بگیری
۴ ؛ از بودن که هس ولی گرون ه
۵ ؛ مک بوک پرو المینیومه ( به نظر من نیاز به روکش نداره ) ؛ مک بوک پلاستیکه
1- نه ، نرم افزار ویندوز بطور مستقیم روی مک نصب نمیشه ؛ بایستی ویندوز رو بصورت مجازی بر روی مک نصب کنید و بعد نرم افزار رو در اون نصب کنید. هرچند برخی از نرم افزار ها نسخه مخصوص مکینتاش هم دارند.
2- بله ، البته اینکار با بیس اصلی مکینتاش صورت میگیره ؛ یعنی مکینتاش پاک نمیشه.
3- بله.
4- قبلا" بندرت پیدا میشد ، ولی الان میشه گفت آره ؛ البته نه به فراوانی ویندوز.
5- جنس بدنه از موادی هست که به این زودیها تیره نمی شه (البته به نوع کاربری و نحوه نگهداری هم بستگی داره) مک بوک سال 2008 Unibody بود! (یعنی با بدنه ی آلو مینیومی! درست مثل MB991LL/A!
)
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه من میتونم هر مودم دایل آپ که با یو اس بی وصل میشن رو به مک بوک وصل کنم یا حتما باید اپل باشه؟
و اگه میشه قیمت مودم اپل رو هم لطف کنید و اینکه از کجا میشه قیمت مناسب گیر اورد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)