تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 481 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسي
    اينارو امتحان ميكنم، خبرشو ميدم
    -------------------------------------------
    خوب اينا يه برنامه & ترفندي رو ياد ميدن ، كنارش روشه كنسل كردنشم بگن چي ميشه؟؟؟
    بازی کردن با فونتهای گوشی قلق های زیادی داره... گاهی مطالب کپی پیست هست و خودشونم امتحانش نکردن و دیگرون رو تو دردسر میندازن...
    در ضمن اگه فونت رو تو مموری کارت ریختین، راحتترین روش اینه که مموری رو دربیارین و گوشی رو روشن خاموش بکنین و بعد مموری رو جا بزنین و بلافاصله فونتها رو پاک کنین... حالا اگه نشد بگین روشهای دیگه ای رو هم امتحان میکنیم... امیدوارم حل بشه...

2. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

پيام جان لطفا كيشه بگي دوربين ويواز تو چه حالتهايي بهترين و با كيفيت ترين عكس ها رو ميگيره ؟راستي اگه منظورتون از كيبورد فارسي همون كيبورد مجازي ويوازه كه مال من داره

داره خودمونی میشه arian_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

میشه با pc suite اینترنت کامپیوترو زو موبایل هم استفاده کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب مشخصه، وقتی فوکوس کرد با تکون دادن شما تموم زحماتش به هدر میره... این مربوط به ویواز نیست. شما با هر دوربینی این کارو بکنین تار میشه واسه عکاسی بهتر باید خودتون دوربین رو بسته به نیاز و موقعیت عکاسی تنظیم کنین. از هیچ دوربینی انتظار نداشته باشین تو حالت اتو عکس ایده آل بگیره...
    ساده بگم، اگه عکس از منظره دور میندازین همیشه بزارین رو لنداسکیپ تا فوکوس نکنه. وقتی هم ماکرو میندازین، همیشه دستتون رو به یه جایی تکیه بدین تا کمتر تکون بخوره. یه روش خوب هم اینه که همیشه تایمر 2 ثانیه رو روشن کنین تا تکون ناشی از فشار شاتر تاثیری رو عکستون نزاره و تو اون 2 ثانیه فقط سعی کنین سوژه رو توی قاب نگه دارین و دستتون رو ثابت...
    خوشبختانه شاتر ویواز رو تا ولش نکنین عکس رو نمیگیره. برعکس اکثر گوشیا که با اولین فشار عکس رو میندازن. در نتیجه موقع فشار دادن اگه دکمه رو نگه دارین و بعد از مکث لحظه ای ولش کنین، عکس بعد از مکث شما انداخته میشه و فشار روی شاتر تاثیرش کمتر میشه.
    حالا نکته هاش زیادی هست که میشه واسه عکس انداختن گفت تا با این دوربین تصاویر مناسبی در حد خودش گرفت...
    آها. من دقیق دنبال یه همچین چیزی بودم. (2 ثانیه) چون با n73 به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم. یعنی تا خودت سعی نمیکردی، نمیتونستی که تار کنی عکس رو . فکر کنم به خاطر یک ثانیه فاصله ای بود که بین فشردن دکمه و گرفتن عکس بود.

به هر حال ممنون.

6. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پيام جان لطفا كيشه بگي دوربين ويواز تو چه حالتهايي بهترين و با كيفيت ترين عكس ها رو ميگيره ؟راستي اگه منظورتون از كيبورد فارسي همون كيبورد مجازي ويوازه كه مال من داره
    راستش اساتید بهتر میتونن بگن. ولی به نظر من نیاز اساسی این گوشی نور مناسب هست. در حد نور طبیعی بیشتر از داخل اتاق. چون با کم شدن نور نویز روی تصویر میاد. تو نور کم هم ترجیح میدم روی EV- عکس بگیرم تا اثر نویز کمتر بشه و با فوتوشاپ افزایش نور و تصحیح پراش لنز رو بهتر انجام بدم.

فوکوس لمسی اگه فاصله پوینتهای قابل تفکیک زیاد باشه خیلی عالی کار میکنه. گرچه فرصت فوکوس کافی رو از دوربین میگیره و تو انداختن عکس عجله میکنه. در نتیجه عکسها تارتر از فوکوس با شاتر درمیان. ولی بازم در صورت وجود اون اختلاف فاصله ملموس تو نوع خودش عالی کار میکنه.

تو عکاسی از اشیا نزدیک اگه از اتو ببرینش رو ماکرو و استابیلایزر روشن باشه و دست رو به یه جایی تکیه بدین، تصاویرش عالی درمیاد. گرچه جزئیات سطحی رو که تو قاب وسیعتر هست بهتر نشون میده که البته این خاصیت عکسهای ماکرو هست. اگر میبینین جسمی که میخواین روش فوکوس بشه اختلاف خیلی کمی با بک گراندش داره میشه با تکنیک هایی مثل زاویه دار کردن دید یا ... بیشترین اختلاف فاصله ای رو روی خط واصل به دوربین بین اونها ایجاد کرد.

تو هر محیطی بسته به نوع نورش حتما باید تو setting دوربین نوع نورپردازی محیط رو اعم از انواع لامپ یا نور طبیعی یا... تغییر داد.

اگه توی قاب سطح سفید رنگ زیاده، حتما از حالت beach/snow استفاده کنین تا سفیدی ها واقعا سفید و با جزئیات بیشتری ثبت بشن. چون قسمتهای رنگی تصویر اثر منفی روی قسمتهای بدون رنگ خاص (سفید) میزارن.

سعی کنیم از دید مستقیم به خورشید پرهیز کنیم. گرچه اینا CCD ندارن که خراب بشه، ولی تصویر دچار شارپنس غیرعادی میشه... همینطور تابش شدید نور از یک نقطه مثل ورود شدید نور از یه طرف تصویر. فلاش تو فاصله نزدیک هم همین تاثیر رو میزاره. حتی اگه فلاش از دستگاه دیگه ای مثل موبایل ثانوی باشه. البته این حساسیت فقط به نور فلاش های LED هست نه xenon. در ضمن اگه نور از یه طرف شدید باشه، تصویر دچار سفیدی غیر قابل جبرانی میشه که تو هیچ برنامه ای نمیشه اونو تصحیحش کرد. اگرم تو فوتوشاپ بالانسش کنین جزئیات اشیا اون قسمتهای روشن محو میشن.

تابش نور از طرفین تصویر به گرفتن عکسهای عالی کمک میکنه. منظورم از چهار ضلع کناری دوربینه. اما اگه نور از پشت یا جلو بتابه شانس خوب درومدن عکس کمتر میشه. چون یه لایه مرزی تو نقاط با روشنایی متفاوت ایجاد میکنه. اگه نور از پشت میتابه سعی کنین اونو یه جوری بُکُشینش و البته از یه بازتاب دهنده تو جلوی جسم هم استفاده کنین تا یکنواختی نوری حفظ بشه. مگر در موارد خاصی که یه عکس هنری بدون ویرایش میخواین...
    مثلا تو این عکس من از یه زرورق مات که همیشه تو کیف موبایلم تا کرده دارمش نور رو از اطراف به جلوی جسم هم رسوندم:

ولی تو این عکس اونو پشت برگا کُشتمش:

ولی میبینین باز همون تاثیر سفیدی رو گذاشته...

برای گرفتن عکس از اشیای ثابت و نزدیکتر از حدود 5 متر استفاده از تایمر 2 ثانیه برای جلوگیری از لرزش ناشی از فشار شاتر خیلی میتونه کمک کنه. این عکس زیری از یه گل در ابعاد حدود 1 سانتیمتر در 2 سانتیمتر هست. ولی با کمک زانو هام و تکیه دادن دوربین روی اونا تصویر واضحی رو تونستم بگیرم:

در ضمن توجه کنین که شاتر ویواز با اولین فشار، عکس رو ثبت نمیکنه، بلکه با ول کردن شاتر یا در صورت ول نکردن بعد از شمردن 1001 1002 عکس گرفته میشه. پس تو تکون دادن بلافاصله دوربین به خیال گرفته شدن با اولین فشار نباید عجله کرد و عکس تار یا بلور شده تحویل گرفت.

برای عکسهای پانوراما با خود گوشی توجه داشته باشین که میتونین در حد یه لنز ساکار0.45 محیط رو پوشش بدین یعنی حدودا 120 درجه. بهتره تو این حالت دوربین رو تو محیط یه دایره به شعاع حدود 1/100 پوینت نهایی بچرخونین. یعنی مثلا اگه دوربین دستتونه و سر پا هستین، به جای چرخوندن درجای گوشی، بدن خودتون رو بچرخونین تا گوشی یه دایره ای به شعاع همون حدود 1/100 رو طی کنه. در اینصورت هم تصویر دچار گسل مرزی نمیشه، و هم حدود بالایی و پایینی تصویر ثابت میمونه و میشه کنترل کاملی روی بالا و پایینش داشت که تغییر نکنه.

تو عکاسی شب گرچه به نظرم 95 8GB خیلی سرتر ازین هست، ولی بازم اگه تنظیمات رو روی اتو بزارین بهتر میتونه عکس بگیره، البته اگه سوژه خیلی تیره باشه یا نقاط یا سطوح روشن مساحت کمتری نسبت به کل قابتون داشته باشه.

در ضمن مشخصه که وقتی میخوایم از چیزی عکس بگیریم که توی یه سطح فاصله ای نسبت به دوربین قرار داره، بهتره جسمی نزدیکتر ازون به دوربین وجود نداشته باشه.
    اینا چیزایی هست که فکر میکنم تا حالا با رعایتشون از عکسهام راضی بودم. البته خیلی هاش مثل اون 1/100 یا عکاسی روی EV- جزو چیزایی هست که حتی در مورد دوربین دیجیتال هم صدق میکنه... عکسهای بالا هم هر کدوم واسه نشون دادن رعایت شدن یا نشدن چیزایی هست که گفتم و درنتیجه خوب بودن یا نبودن نتیجه رو نشون میدن و لزوما همشون ایده آل نیستن.
    حالا اساتید هم میتونن تجربیاتشون رو در اختیارمون بزارن...
    Last edited by payam20; 09-09-2010 at 15:11.

8. 8 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آها. من دقیق دنبال یه همچین چیزی بودم. (2 ثانیه) چون با n73 به هیچ وجه این مشکل رو نداشتم. یعنی تا خودت سعی نمیکردی، نمیتونستی که تار کنی عکس رو . فکر کنم به خاطر یک ثانیه فاصله ای بود که بین فشردن دکمه و گرفتن عکس بود.

به هر حال ممنون.
    دقیقا و البته گاهی به قیمت از دست رفتن سوژه تموم میشد. ولی با ویواز میشه علاوه بر اون مزیت، با کنترل لرزش بلافاصله انگشت رو ورداشت و سوژه رو شکار کرد. فکرشو بکنین وقتی میخواین از یه مگس عکس بگیرین و تا اون دو ثانیه تو گوشی های نوکیا بگذره مگس هم از جلوی لنز گذشته...

میشه با pc suite اینترنت کامپیوترو زو موبایل هم استفاده کرد؟
    بنده روی سیمبیان تاحالا روش مستقیمی رو ندیدم که با سیم یا pc suite جواب بده...

10. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

مرسيييييييييييي
    گذاشتم رو mass storage پاك شد، فرمتش ttf بود، ولي خدا رو شكر پاك شد و مشكلي واسش پيش نيومد!!!
    اون فايل word رو هم باز كرد، دليله مربع نشون دادنشم همين فونتي بود كه ريخته بودم...
    -----------------------------------
    درباره اينترنتشم احتمالا حق با آقا پيامه،فكر كنم بخاطر اينه كه سيمه همراه اوله،
    يكي دوتا خط و گوشيه ديگه رو امتحان كردم،با همراه اول كانكت نميشد، ولي ايرانسل وصل ميشد...
    -------------------------------------------------
    يه مشكلي با Explore دارم
    ميرم تو فايل،
    attributes»»»» hidden& system رو تيك ميزنم
    تا اينجاش درسته ديگه؟
    حالا چرا باز همون فايلايي كه مخفي كردمو تو گالري ميبينم؟
    حتي مديا رو آپديت هم كردم، ولي بازم ميبينمشون.....
    X-plore ورژن 1.34
    ------------------------------------------------
    اينجا roozi درباره ي spb mobile shell پرسيدن، منم يه سوال درباره ي Handy shell دارم
    نسخه ي trialشو دانلود كردم، خوشم اومده ازش، ولي 10 روز ديگه از كار ميافته
    چجوري ميتونم نگهش دارم؟
    اينجايي كه آقا پيام آدرس داده برنامه ش ديگه مشكله رجيستر نداره؟

مرسي

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

موافقم، اگر تاپیکی باشه که مستند صحبت بشه، برداشت‌های شخصی هم نباشه، خیلی خوبه. معلومات کاربرایی مثل بنده هم بالا می‌ره.

مثلا بنده قبل از خرید ویواز، یه سوال پرسیدم که قوی‌ترین camera phone چیه؟
    هنوز که هنوزه این یکی میاد میگه فقط ایکس‌هشت، اون یکی میاد میگه ساتیو رو عشقست، یکی دیگه میاد میگه پیکسون از فلان دوربین canon بهتره (!)، یکیم اومده بود می‌گفت 1100 یه‌چیز دیگس!

اگر واقعا تخصصی بحث بشه . اجازه‌ی صحبت‌های این‌چنینی هم توش نباشه، حتما مفید خواهد بود.
    این مورد را بررسی میکنیم
    با تشکر از گل محمدی و پیمان
    برنامه spb mobile shell پاک کردم و ایندفه بر روی حافظه گوشی نصبیدم مشکل گیر کاملا حل شد
    راستی پیمان ویرایش رضائی رو گیر آوردم واقا اسمی بود ایول ~
    شما از کجا دانلود کردین ؟
    هر جا که دانلود کردین باید میگفته که حافظه داخلی نصبش کنید

سلام.

این دوربین ویواز چرا اینجوریه؟ خیلی تار میشه.

یعنی بعد از فوکوس، وقتی که دکمه رو فشار میدم، برای گرفتن عکس، همون فشار کوچولو و حرکت جزئی هم عکس رو تار میکنه. چرا؟

رو اتوماتیک هم هست، تنظیمات.
    اتفاقل خیلی کم تار میگیره
    مگر در نورهای کم
    در نورهای خوب مشکلی نداره
    شما لرشگیر را فعال کردین ؟

ویواز تو روز خوب عکس میگیره
    من فکر میکنم عکسهای ماکرو ویواز بهترین هستند
    حتی از گوشی قبلی ان86 نیز خوب میگیره
    سی 905 هم عمرا اگه در ماکرو به ویواز برسه
    در کل ماکرو ویواز یه چیز دگه ای هست

13. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسيييييييييييي
    گذاشتم رو mass storage پاك شد، فرمتش ttf بود، ولي خدا رو شكر پاك شد و مشكلي واسش پيش نيومد!!!
    اون فايل word رو هم باز كرد، دليله مربع نشون دادنشم همين فونتي بود كه ريخته بودم...
    -----------------------------------
    درباره اينترنتشم احتمالا حق با آقا پيامه،فكر كنم بخاطر اينه كه سيمه همراه اوله،
    يكي دوتا خط و گوشيه ديگه رو امتحان كردم،با همراه اول كانكت نميشد، ولي ايرانسل وصل ميشد...
    -------------------------------------------------
    يه مشكلي با Explore دارم
    ميرم تو فايل،
    attributes»»»» hidden& system رو تيك ميزنم
    تا اينجاش درسته ديگه؟
    حالا چرا باز همون فايلايي كه مخفي كردمو تو گالري ميبينم؟
    حتي مديا رو آپديت هم كردم، ولي بازم ميبينمشون.....
    X-plore ورژن 1.34
    ------------------------------------------------
    اينجا roozi درباره ي spb mobile shell پرسيدن، منم يه سوال درباره ي Handy shell دارم
    نسخه ي trialشو دانلود كردم، خوشم اومده ازش، ولي 10 روز ديگه از كار ميافته
    چجوري ميتونم نگهش دارم؟
    اينجايي كه آقا پيام آدرس داده برنامه ش ديگه مشكله رجيستر نداره؟

مرسي

1- خوشحالم که حل شد

2- فکر میکنم. البته من الان تست کردم وصل شد، ولی ظهر وصل نمیشد.

3- بله متاسفانه روی v5 جواب نمیده! من قبلا روی N95 یا N های پایینتر ازین روش استفاده میکردم. ولی الان روی 5800 یا این جواب نداد. البته اگه اینم هـــک بشه میشه با یه دستور exclude کاری کرد که دیگه دیده نشن... بازم اگه تا اون موقع روشی پیدا شد خبرشو میدم.

4- بعضی برنامه ها رو میشه با پاک کردن یه فایل از سیستم به اول تریال برگردوند. ولی handy shell رو امتحان نکردم. قبلا روی N95 نسخه کرک شده داشتم. واسه ویواز پیدا نکردین؟ اون برنامه SPB با handy shell فرق داره. این کل اینترفیس گوشی رو عوض میکنه و شبیه آیفون یا منوی sense تو HTC میکنه. و در ضمن مشکل کرک و رجیستر شدن هم نداره.

15. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

در ضمن توجه کنین که شاتر ویواز با اولین فشار، عکس رو ثبت نمیکنه، بلکه با ول کردن شاتر
    اما بعضی وقتها اینطوری میشه
    چرا گاها با زدن دکمه میگیره
    و گاها باید ول کنی تا بگیره ؟
    تو عکاسی شب گرچه به نظرم 95 8GB خیلی سرتر ازین هست، ولی بازم اگه تنظیمات رو روی اتو بزارین بهتر میتونه عکس بگیره
    تو شب هم مقداری تار میگیره
    البته تو گوشی اصلا نمیشه تشخیص داد
    وقتی میاد پی سی معلوم میشه
    تو شب چیکار کردی بهتر شده ؟
    من هم اتو میذارم هم نایت مد با این حال بازم خوب نمیشه
    مثلا اینو ببین
    البته این عکس قبل از آخرین اپدیت هست
    اولی مال خودت
    دومی مال من :

Last edited by golmohammadi; 09-09-2010 at 22:24.

17. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •