برا چی می خوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نشنیدم تا به حال فقط یه مدت باب شده بود که برای BC 2 می فروختند.......دوستان جائی رو نمیشناسین که CD Key بازی رو بفروشه ؟
مخلصیم .
(بتلفیلد بد کمپانی 2 ) فارسیش چی میشه؟؟؟؟
برا چی می خوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نشنیدم تا به حال فقط یه مدت باب شده بود که برای BC 2 می فروختند.......دوستان جائی رو نمیشناسین که CD Key بازی رو بفروشه ؟
مخلصیم .
(بتلفیلد بد کمپانی 2 ) فارسیش چی میشه؟؟؟؟
آقا من این کارو کردم ولی اصلا بازی اجرا نمیشد و تو بازی نمی رفت.بعد یه فایل steam_api.dll که نمی دونم از کجا آورده بودم رو ریختم و درست شد و بازی اجرا میشد.توی منوی بازی روی قسمت سمت چپ میرم و دوستم هم همینطور.کلید f12 رو میزنه ولی به من که سرور هستم نمی تونه وصل بشه.صفحه پیلیز ویت میاد و ثابت می مونه.چکار کنم؟فایروال ها هم خاموش هستن.دوستم هم آیپی من رو میزنه و از طریق گزینه کلاینت وارد میشه.
تنظیماتی داره؟ توی alterIWNet Launcher.exe چیزی نباید نوشت؟
Last edited by Phenomenon; 22-10-2010 at 14:03.
اینجا آموزش کامل رو گذاشته ................با تشکر از بچه های اون وب لاگ...........آقا من این کارو کردم ولی اصلا بازی اجرا نمیشد و تو بازی نمی رفت.بعد یه فایل steam_api.dll که نمی دونم از کجا آورده بودم رو ریختم و درست شد و بازی اجرا میشد.توی منوی بازی روی قسمت سمت چپ میرم و دوستم هم همینطور.کلید f12 رو میزنه ولی به من که سرور هستم نمی تونه وصل بشه.صفحه پیلیز ویت میاد و ثابت می مونه.چکار کنم؟فایروال ها هم خاموش هستن.دوستم هم آیپی من رو میزنه و از طریق گزینه کلاینت وارد میشه.
تنظیماتی داره؟ توی alterIWNet Launcher.exe چیزی نباید نوشت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
دوستان IP رو که واسه سرور میگیریم باید کجا یزنیم ؟
قبلا میزدم الان یادم رفته
مخلصیم .
این آموزشی که شما گفتید برای مولتی پلیر هست.من می خوام قسمت co-ops دو نفره بازی کنم.اون مرحله های جانبی میگم.نمی خوام با دستم بیوفتیم به جون هم و مولتی بازی کنیم
لطفا بگید چرا کانکت نمیشه.؟؟؟!!!!![]()
ایدی Xfire داری اونجا راهنمائیت کنم ؟
منم میخوام مرحله Ac-130 رو coop بازی کنیم
نه ندارم.
چکنم با دل تنها
چکنم با غم دل
ورژن 2.5 رو اجرا کردم ولی توی منوی بازی همش پیغام میده که iiwa باطل شده و از اینجور چیزا.
من این ایکس فایرو دانلود کردم عضوش شدم باید حالا چیکار کنم ؟!
بازی رو که اد نکرده رفته یه سری نرم افزارو بازیای ویندوزو اد کرده !!
تو رو خدا یادم بدین دهنم سرویس شد با این سرورای کند خارجی البته پینگ خودم هم خیلی بالاس ...
سلام دوستان
من میخوام با دوستم به صورت شبکه (lan) بازی کنیم
باید از کدوم یک از آموزش های زیر استفاده کنم:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گیج شدم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم کدومش ماله شبکه است!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)