تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 428 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته یه چیزی رو اضافه کنم آقا محمد که خیلی ها وقتی مدلشون رو ID SET میکنن وقتی میخوان وارد موتور کنن یا وارد نشده یا بهم ریخته تکستچر میده ! این مشکل وقتی پیش میاد که با ادیپ پولی یه مدل رو ایدی ست کرده باشی برای حل این مشکل بعد از اینکه قسمت های مختلف رو شماره گذاری کردید یه بار مدل رو انتخاب کنید و ادیت مش رو بهش نسبت بدید تا درست بشه یا از اولش با ادیت مش اینکارو انجام بدید ...

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

همونطور که گفتم هم یه مپ جدید اضافه شده هم سیستم شب و روز. اینجا یه ویدئوی رسمی هست از سیستم شب و روز به علاوه ی چنتا ویژگی دیگه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویدئوش خیلی باحاله، هر کی می تونه حتما ببینه.

یه سری شات می ذارم برا کسایی که قادر نیستن ویدئو رو ببینن. البته با عکس نصفه از قضیه رو هم نمی گیرین.

شروع شات ها از بالا راست هست، و این عکسی که بالا گذاشتم میشه عکس آخر.

البته یه چیزی رو اضافه کنم آقا محمد که خیلی ها وقتی مدلشون رو ID SET میکنن وقتی میخوان وارد موتور کنن یا وارد نشده یا بهم ریخته تکستچر میده ! این مشکل وقتی پیش میاد که با ادیپ پولی یه مدل رو ایدی ست کرده باشی برای حل این مشکل بعد از اینکه قسمت های مختلف رو شماره گذاری کردید یه بار مدل رو انتخاب کنید و ادیت مش رو بهش نسبت بدید تا درست بشه یا از اولش با ادیت مش اینکارو انجام بدید ...
    سلام

ممنون از نکته ای که گفتی. البته من تا حالا به این مشکل بر نخوردم، امکانش هست مدلرم همیشه با ادیت مش کار می کنه، نمی دونم.

راستی اینم توی تغییرات بیلد آخر بود:

Users should no longer have to triangulate meshes before exporting to FBX.
    فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 24-11-2010 at 21:56.

3. 4 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    یادمه یه جا درباره مسابقاتی که با این انجین توی سطح جهان برگزار می شد یه چیزی خونده بودم . کسی می دونه این مسابقات چیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یادمه یه جا درباره مسابقاتی که با این انجین توی سطح جهان برگزار می شد یه چیزی خونده بودم . کسی می دونه این مسابقات چیه ؟
    سلام

من چیزی نشنیدم. احتمالا همون مسابقه آخری که مال مود سازی UE3 بوده رو با UDK قاطی کردی.

یه مسابقه یکی دوسال پیش اینتل راه انداخت که برگزار کنندش اپیک بود، اسمش بود Make Something Unreal Context. جایزش هم سر جمع 1 میلیون دلار بود.

4 تا فاز هم داشت تا اونجا که یادمه مثلا بازی The Ball توی هر 4 تا جایزه گرفت. کلا مسابقه ی خیلی خفنی بود.

با این همه اگه این که می گی مطمئنی ماله UDK هست، لینکشو بده یه چک می کنیم.

تا بعد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یکیش این بود چندتا دیگه هم دیده بودم که بعدا میزارم
    کد:

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کد:
    آهان. نه این یه مسابقه شخصیه. یه سری مسابقات شخصی برای هر انجینی وجود داره همیشه، که یه سازمان، دانشگاه یا حتی یه شخص متولیش هست. در عین حال رسمیت هم نداره. مثلا این که دادی مال یه دانشگاه هست تو برلین.

مسابقات زسمی فقط توسط سازنده ی انجین برگزار می شه. تو مورد ما، اپیک. مثل مسابقه ای که پارسال تموم شد.

این هم که دادی مال 6 ماه پیش بوده، بعد مسابقه ی کوچیکی هم بوده، توضیحاتش رو یه نگاه بنداز.

با توجه به روندی که داره فکر نمی کنم اپیک حالا حالا مسابقه ای بذاره برا UDK. فعلا خوب وقت دارید توش قوی بشید.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 26-11-2010 at 17:34.

8. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

چه جالب یعنی اگه موقعش برسه و فرض بر محال ما هم بخوایم توش شرکت کنیم می تونیم ؟

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام یه سوال شاید مسخره باشه ولی من یکم کند مغزم

اندازه تکسچر ها روی performance بازی تاثیر داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام یه سوال شاید مسخره باشه ولی من یکم کند مغزم

اندازه تکسچر ها روی performance بازی تاثیر داره؟
    سلام

نه چرا مسخره. در کل بله. هر چی تعداد تکسچر کمتر و ابعاد هر تکسچر پایین تر باشه کارایی بالاتره. در غیر این صورت توی بعضی موارد حتی فریم ریت یک رقمی می شه.

حساس ترین و پر هزینه ترین قسمت کامپیوتر اول کش CPU و دوم رم گرافیک هست.

واحد محاسباتی گرافیک یا همون GPU سریعترین پردازش های سیستم رو انجام می ده (بیش از 10 برابر سریعتر از CPU) . هر واحد پردازشی نیاز به مقدار معینی حافظه (تو این مورد رم) داره که باید مقدارش با سرعت اون واحد متناسب باشه. این یعنی خشن ترین قسمتی که شما توی ساخت بازی بهش بر می خوری رم گرافیک هست. اگه گرافیک بخواد از رم سیستم برای کارش استفاده کنه سرعتش خیلی پایین میاد، غیر از این برای یه سری از اطلاعات اصلا نمی تونه از رم خود سیستم استفاده کنه.

حالا اینا به یه طرف، از طرف دیگه پر حجم ترین اطلاعاتی که قراره توی رم گرافیک بره، تکسچر هست(بعضی اوقات حدود 100 برابر خود مدل ها توی رم جا نیاز داره).

توی زمینه ی بازی تکسچر ها از فشرده سازی DXT استفاده می کنن. این فشرده سازی مثل BMP صرف نظر از محتوای عکس هست. این یعنی چی؟ یعنی مثلا شما یه فایل 512در512 تک رنگ رو وقتی Jpeg می کنی از یه فایل 64در64 پر جزئیات با همون فرمت، خیلی کوچیک تر می شه. ولی توی BMP یه فایل 512در512 دقیقا 64 برابر یه فایل 64در64 جا می گیره. DXT هم همین طوره. فقط ابعاد عکس برای رم گرافیک مهم هست، مهم نیست که عکس یه رنگ ثابته یا مپینگه شخصیت اول بازیت توشه.

اعدادشو خودت به مرور زمان با تجریبه پیدا می کنی که برای هر مدل چه ابعادی تکسچر بسازی. ولی در کل یه رنج بهت بدم. برای شخصیت اول بازی بین 512 تا 2048 بسته به بازیت، توی بعضی از بازی ها مثل اکشن حتی چنتا تکسچر داره هر کاراکتر. مدل های عادی که توی محیط می چینی 32 تا 1024 که کاملا مربوطه به بازی و خود مدل. مثلا یه میز ساده 64 کافیشه ولی یه لپتاپ با جزئیات 1024 یا 512 رو نیاز داره بسته به بازیت.

یه سری نکته هم داره که میشه استفاده از رم گرافیک رو بهبود بدی بدون اینکه از ابعاد تکسچرت کم کنی، که اونا دیگه تخصصیه، الان بگم قاطی می کنی. وارد که شدی اونارو هم بهت می گم.

چه جالب یعنی اگه موقعش برسه و فرض بر محال ما هم بخوایم توش شرکت کنیم می تونیم ؟
    باید صبر کنی زمانش که رسید معلوم میشه. ولی تا جایی که خبر دارم قبلی محدودیت خاصی نداشت. تو این فروم می تونی اطلاعات بیشتری پیدا کنی در موردش:

کد:
    این طور مسابقات یه چیزی که توش مهم هست اینه که در طول مسابقه، از قوانین اون مسابقه کاملا تبعیت کنی.

راستی جایزه ی بازی اول، 50,000 دلار بوده به علاوه یه لایسنس تجاری Unreal Engine 3.

فعلا.

12. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه سری نکته هم داره که میشه استفاده از رم گرافیک رو بهبود بدی بدون اینکه از ابعاد تکسچرت کم کنی، که اونا دیگه تخصصیه، الان بگم قاطی می کنی. وارد که شدی اونارو هم بهت می گم.
    این نکات رو لطف میکنی بگی . من برام خیلی جالب و مفید بود .
    فکر نکنم که قاطی بکنیم .

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •