تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 380 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه سئوال اینجا پیش میاد یه کسی که تا دیروز تو روستا زندگی میکرده و الان بیاد تهران و تا دیروز از

کاست های وئدیو استفاده میکرده پس شما نظرت اینه که ایشون نباید دی وی دی پلیر تهیه کنه

باید اول بهش یس دی پلیر بدیم و بعد چند مدت بگذره و بهش دی وی دی پلیر پیشنهاد کنیم

چون باید پلکانی توقع رو باید بالا برد و یا اونکه تا دیروز تلوزیون سیاه سفید داشته شما براش

تلوزیون تری دی رو ویزیت نمیکنید باید پلکانی ...... لطفا جواب بدید چون برام یه جای سئوال بسیار

بسیار بزرگه
    اولا گفته شما از اصل کمی مشکل دار هست. الآن هنوز سه یعدی فراگیر نشده.شبکه پخش کننده سه بعدی نداریم و اگه داشته باشیم فقط چند تاست. هنوز فیلم ها در نهایت به صورتHD فروخته می شوند و اگر هر از گاهی یه فیلم ۳D بیرون میاد.
    در ضمن بیرون دادن سریال تو فرمت ‌HD یک مزیت هست و به طور معمولی سریال ها روی دی وی دی بیرون داده می شوند.
    و این یعنی اگر کیفیت دی وی دی در حد دی وی دی باشه زیاد هم عقب نیستیم.

2. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ساعت مچی قرقی

قسمت 24 وقتی که قرقی وارد زندان میشه غذا میده به زندانی ها اینو دیدم، بعدش که متوجه شد دست راستش رو مدام میکشید رو آستینش تا ساعتش تابلو نشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شاید جالب باشه :
    به عکس سمت راست نگاه کنید مال یه عکس قدیمی تهران است
    حالا به عکس چپ نگاه کنید مال دوره های گذشته تر از اون زمان است.
    شاید هم چیز دیگه ای باشه و من اشتباه فهمیدم ، حالا هر چی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شاید جالب باشه :
    کد:
    خوب چی فهمیدی؟!!

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه سئوال اینجا پیش میاد یه کسی که تا دیروز تو روستا زندگی میکرده و الان بیاد تهران و تا دیروز از

کاست های وئدیو استفاده میکرده پس شما نظرت اینه که ایشون نباید دی وی دی پلیر تهیه کنه

باید اول بهش یس دی پلیر بدیم و بعد چند مدت بگذره و بهش دی وی دی پلیر پیشنهاد کنیم

چون باید پلکانی توقع رو باید بالا برد و یا اونکه تا دیروز تلوزیون سیاه سفید داشته شما براش

تلوزیون تری دی رو ویزیت نمیکنید باید پلکانی ...... لطفا جواب بدید چون برام یه جای سئوال بسیار

بسیار بزرگه
    نه عزیز من شما مثل این که نگرفتی من میگم باید معقول پیشرفت کنه مثلا این بابا پول dvd نداره باید چی کار کنه یکدفعه بگه پس نمیخرم تا پولم برسه
    نه نیگاه کن ما باید به بضاعت و وضع موجود هم دقت کنیم مثل این می مونه که ما الان فضا پیما نداریم بگیم میخایم بریم کره مریخ چون تو خارج از ایران میرن پس ما هم الان باید بریم پس منم میگم باید تو این جور مواقع قدم به قدم رفت چون بضاعتش را نداریم ما اول باید یه فیلم داشته باشیم که ارزش hd شدن را داشته باشه وگرنه خوب فیلم درپیت ایرانی hd بشه مگه فرق زیادی برای مخاطب میکنه یا ما را هم قد هالیوود میکنه hd شدن یا 3d شدن نه عزیزم پس اگه توقع ما بخواد بالا بره باید از بعد کیفیت کار باشه نه کیفیت پخش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

بسیار زیباست

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شاید جالب باشه :
    کد:
    حالا چرا رو کله ی دایی اقبال خط کشیددی؟؟
    چی فهمیدی حالا از این عکس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

نه عزیز من شما مثل این که نگرفتی من میگم باید معقول پیشرفت کنه مثلا این بابا پول dvd نداره باید چی کار کنه یکدفعه بگه پس نمیخرم تا پولم برسه
    نه نیگاه کن ما باید به بضاعت و وضع موجود هم دقت کنیم مثل این می مونه که ما الان فضا پیما نداریم بگیم میخایم بریم کره مریخ چون تو خارج از ایران میرن پس ما هم الان باید بریم پس منم میگم باید تو این جور مواقع قدم به قدم رفت چون بضاعتش را نداریم ما اول باید یه فیلم داشته باشیم که ارزش hd شدن را داشته باشه وگرنه خوب فیلم درپیت ایرانی hd بشه مگه فرق زیادی برای مخاطب میکنه یا ما را هم قد هالیوود میکنه hd شدن یا 3d شدن نه عزیزم پس اگه توقع ما بخواد بالا بره باید از بعد کیفیت کار باشه نه کیفیت پخش

قربون دهنت خوب من هم همین رو گفتم که کار به اینجا کشید گفتم سریال های در پیتی ایرانی باز از حق

نگذریم بازم دمه مهران مدیری گرم یه سریال با سریال دیگه اش متفاوته این یارو سریال خوش نشین ها که

انگار ادامه سریال قبلی با چند تا شخصیت جدید عرض من اینه این همه خرج کرده تو همه

چی تو قسمت پخش سریال واقعا سرسام میگیری که چطور یا این که ماها منظم نیستیم یه نظم رو بگذاری

که بتونی پخش کنی این همه عوامل خوب یخورده هم خرج کیفیت میشد چه ایرادی داشت

11. این کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من همون پک اول از همه بهتر بود (برخلاف نظر بقیه دوستان) ! راستی اونجا که صدای مهران مدیری از پشت گوشی میاد که میگه : "من چیزهایی دارم که خیلی با ارزشن:دست نوشته های استاد" بعدش هم میگه :"قهوتو بخور تا من بیام" به نظرتون دلیلش چیه ؟ بعد از خوردن قهوه هم همه ی اون تصاویر میاد جلوی چشمش !
    راستی مهران مدیری خیلی خوب بازی کرد .
    یه تیکه از پک 7 (وقتی بلوتوس اولین بار بلد الملک رو می بینه!):
    مستشار : این (اسمش) بلده . بلوتوس : آه ، این خیلی هم بلده !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

قربون دهنت خوب من هم همین رو گفتم که کار به اینجا کشید گفتم سریال های در پیتی ایرانی باز از حق

نگذریم بازم دمه مهران مدیری گرم یه سریال با سریال دیگه اش متفاوته این یارو سریال خوش نشین ها که

انگار ادامه سریال قبلی با چند تا شخصیت جدید عرض من اینه این همه خرج کرده تو همه

چی تو قسمت پخش سریال واقعا سرسام میگیری که چطور یا این که ماها منظم نیستیم یه نظم رو بگذاری

که بتونی پخش کنی این همه عوامل خوب یخورده هم خرج کیفیت میشد چه ایرادی داشت
    منظورم عکس و نقشه ی ایران پشت سرشونه !!!!!!!!!!
    به اون عکس و نقشه دقت کنید تفاوت زمانی

14. 2 کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •