سلام
مشکل نویز رو منم دارم البته خیلی خفیفه
کم شدن باتری کامله طبیعی هستش ،تقریبا 2روزی 15%کم میشه اونم به خاطر بهم نریختن ساعت و تاریخ لپ تاپه
همهLCDها مشکل بد نشون دادن رنگ مشکی رو دارن و این مشکل در OLEDها بر طرف شده
My laptop:F11NFX
سلام
مشکل نویز رو منم دارم البته خیلی خفیفه
کم شدن باتری کامله طبیعی هستش ،تقریبا 2روزی 15%کم میشه اونم به خاطر بهم نریختن ساعت و تاریخ لپ تاپه
همهLCDها مشکل بد نشون دادن رنگ مشکی رو دارن و این مشکل در OLEDها بر طرف شده
My laptop:F11NFX
از وقتی من سونی رو شناختم هر ساله مدلاشو عوض کرده و ربطی به ایراد داشتن یا نداشتنشون نداشته
از4سال پیش تا الان 4 مدل براویا سریXبه بازار اومده،پس یعنی مدل های قدیمی ایراد داشتن؟من اینطور فکر نمیکنم!
والا من مشکلی تو گرمای این سری نمیبینم با این کانفیگ قوی دما واقعا پایینه
دما هیچ وقت از 75 بالا تر نرفته اونم تو لود بالا و زمان طولانی
نه من 2100 خریدم اکه خواستید تلفن و سایتشون را دارم ، اینها وا قعا وارد کننده واقیعا من امروز رفتم انبارشون حداقل 1000 لپ تاپ بود از همه مدلها معروف F12GFX/B بود 1780 با گارانتی و بیمه ایران
سرعتم خیلی کمه ،نمیتونم آپ کنم ، ایمیل بدبد ارسال کنم شما عکس ها آپ کنید
مطمئني؟ پس با اين حساب اگه باتري لپتاپ را در بياريم و دوباره جا بزنيم بايد ساعت و تاريخشو دوباره از نو تنظيم كنيم! فكر نميكنم اينجوري باشه!
دوستان سری f دار، آیا لپ تاپ شما هم صدای فنش انقد زیاده؟
واسه من در حالتی که هیچ کاری نمیکنی که صداش قابل شنیدن، اما وقتی ی برنامه ساده رو ران میکنی میشه گف صداش خیلی میره بالا، نمیدونم این عادیه یا نه؟ چه کنم؟
سلام
میکروفن لپتاپت خاموشه؟
مدل های جدید که میگید با این موارد فرق میکنه.
مدل جدید حداقل تغیر ظاهری داره.
شما Play Staion سونی رو در نظر بگیرید.
PS1 , PS2 , PS3 میشه مدل و چیزهایی که بین اینها عرضه میشه ، میشه ورژن.
بنابر این F12 ورژن جدیده نه مدل.
در ورژن جدید یا معایب رفع میشه یا کارایی افزایش پیدا میکنه.
البته نظر شما محترمه
اگر دقت کرده باشید تمام پست های من درمورد سری F هستش چون به بقیه ترجیهش میدم.
تا چند وقت دیگه هم یکی از مدل های F12 رو میخرم شاید F127HG
بخاطر توجهتون متشکرم.
روی هر مینبوردی 1 باتری وجود داره کا وقتی برق سیستم قطع میشه از بهم ریختن تنظیمات ساعت و تاریخ برای مدتی(مثلا 1روز)جلو گیری میکنه ولی خود این باتری از کجا تامین ولتاژ میکنه؟
تا وقتی باتری لپ تاپ وصل باشه که از اون استفاده میشه و وقتی باتری رو خارج کنید از باتری مینبورد استفاده میشه
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
صدای فن عادیه و مشکل خاصی نداره
درسته گاهی صداش زیاد میشه ولی مشکلی نیست
خواهش میکنم
ما داریم درباره سریFصحبت میکنیم پس نباید انتظار تغییر ظاهری رو داشته باشیم!
بنا بر این هر کدوم از این به قول شما ورژن ها رو میتونیم1مدل از سریFبدونیم.
در ضمن لپ تاپ چیزی نیست که هر روز بخوان ظاهرش رو عوض کنن چون کلی وقت صرف میشه تا 1 لپتاپ طراحی بشه
این درسته که وقتی مدل جدیدی میاد ایرادهاش برطرف میشه ولی درست نیست بگیمF12رو آوردن چون F11مشکل داشت!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)