فکر کنم خاورمیانه 00 و 01 باشه. چون آخه 90% مدل 00 گارانتی دار، دارای فارسی و امکانات ایران هستن. 01 هم که مسلمه برای خاورمیانه هست. برای N82 هم اینجوری بود. N82-1 هم خاورمیانه بود
چون مدل 8 گیگ دارای سخت افزار بهتری هست. بلوتوث 2.1 و...
شاد باشین![]()
فکر کنم خاورمیانه 00 و 01 باشه. چون آخه 90% مدل 00 گارانتی دار، دارای فارسی و امکانات ایران هستن. 01 هم که مسلمه برای خاورمیانه هست. برای N82 هم اینجوری بود. N82-1 هم خاورمیانه بود
چون مدل 8 گیگ دارای سخت افزار بهتری هست. بلوتوث 2.1 و...
شاد باشین![]()
سلام دوستان
همين امروز رفتم و قيمت گرفتم. 16 گيگ با گارانتي، 370 هزار تومن.
از اونجايي كه رنگ مشكي پرفروش تر بوده، بيشتر مشكيش رو دارن ولي ميگن اگه رنگ ديگه بخواهيم، مي تونيم سفارش تا بيارن. البته هنوز مطمئن نيستم ارغواني و مشكيش تو ايران باشه.
راستي يه ايكس شش 16 گيگ ديدم، قرمز روي مشكي (يعني يه خط باريك، بالا و پائين قرمزه و پشتش مشكي)، فروشنده گفت مجار هست!
پرسيدم مگه تمام اين گوشيا تحت ليسانس نوكيا تو چين مونتاژ نميشن؟
گفت سري xpressmusic رو هنوز توي مجار ميزنن و اين سري ما اورديم مجار بود.
از يه فروشنده ي ديگه پرسيدم گفت خودش مجار نداره ولي اينكه xpress music ها رو مجار ميزنه، درسته ولي معمولا گوشي هاي مجار ايران نميان.
حالا از دوستان اگه كسي اطلاع دقيقي داره، ممنون ميشم در اختيارمون بذاره.![]()
مطمنی!؟ مگه میشه چنین چیزی!؟
نقل قولت منو کشته!!!
بحث پروداکت کد از وارینت کد جداست. این ها رو می شه گفت وارینت کد هستن. پروداکت کد در حقیقت به شکل دقیق تر مشخص می کنه گوشی برا کجا هست
شاد باشین![]()
چی کنیم ذیگه..
تازه کاریم..
راسش آره قهمیدم دارم اشتباه میکنم..
شما درست میگی..
یادم اومد N95 8GB - 3 فقط ماله آمربکا بود و..
ولی دقیق تر همون product code داداش..
اینو قبول کن..![]()
سلام
گوشیم یه مشکلی داره اگه ماله شماهم داره بگین خیالم راحت شه
وقتی صدارو تا اخر میبرم خش خش میکنه باندش
نچ!
ماله من که اصلا اینطور نیست..
با یه آهنگ با کیفیت امتحان کن..
رنگ گوشیم ارغوانیه و الان یکم (ولی تابلوه) جوهری شده(جوهره خودکار)، چجوری پاکش کنم!!؟
با چی پاک کنم تا هنوز نرفته بخوردش پاک بشه و جاش سفید یا کمرنگ نشه
Last edited by همراه اول; 11-10-2010 at 13:26.
یه سوال آیا الان زمان مناسب جهت خریدن گوشی است یا نه صبر کنم الان قیمت x6تو شهرستان ما 320هزار تومانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)