دوستان سلام.
یه مشکلی توی گوشی ما وجود داره که وقتی کسی زنگ میزنه به خصوص اگر شمارش توی کانتکتها نباشه گوشی هنگ میکنه.3-4 بار پیش اومده.ال سی دی سیاه میمونه یا اینکه اسلاید آنلاک کار نمیده.
مشکل رو از کجا میدونید؟
دوستان سلام.
یه مشکلی توی گوشی ما وجود داره که وقتی کسی زنگ میزنه به خصوص اگر شمارش توی کانتکتها نباشه گوشی هنگ میکنه.3-4 بار پیش اومده.ال سی دی سیاه میمونه یا اینکه اسلاید آنلاک کار نمیده.
مشکل رو از کجا میدونید؟
سلام
کیفیت فیلمبرداریش خیلی بهتراز n97 نوکیاست چون یکی از بچه های موبایلستان هر دوکوشی hd2 & N97 داره ومیگه فیلمبرداریN97 به گرد این نمیرسه و عکسبرداریش میگفت در یه حد هستند.چون گرافیک این گوشی خیلی قویست و پردازنده مخصوص تصاویر دیجیتالی داره (DSP=600MHZ)به همین خاطر پس از ضبط تصاویر اونهارو با کیفیت عالی پردازش میکنه و چون با فرمت MP4 ذخیره میشه مزید بر علت میشه کیفیت عالیش.
شما نباید فقط به فرکانس پردازنده نگاه کنید چون سرعت یک پردازنده فقط به فرکانس مربوط نیست و عامل اصلی معماری پردازندست واین که از چه نوعیه؟پردازنده این گوشی علاوه براینکه دارای فرکانس فوق العاده بالاست _دارای معماری جدیده که بهبود یافته معماریCORTEX A8 میباشد و سریعتر.آزمایشها نشون میده این پردازنده از پردازنده با معماری قدیمیترمثلARM11 در فرکانس برابر 30% سرعتره و40% گرمای کمتر تولید میکنه و قابلیت اورکلاک بسیار بالایی داره.حرارت کمتر بخاطر تکنولوژی 65nm هست. من چند ماه روی پردازنده وگرافیک و کلا"سخت افزار ونقشه این گوشی تحقیق کردم وهر سوالی داشته باشید در خدمتم.
فقط میتونم بگم معرکست و حتما" بخرید.
خیلی ها به مشکل شما میخورن و تنها راه حلش آپگرید رام هست.واگه رامتون جدیدترین رامه دوباره دانلود کنید ونصب کنید.رام 1.66 عربی نصب کنید واگه رام کوک شده نصب کنید نه تنها هرگز این مشکلو نخواهید داشت بلکه1- گوشیتون سریعتر خواهد شد2- ومصرف باطری کاهش خواهدیافت 3-RAM از 448MB به 576MB ارتقا خواهد یافت.
4-مموری و استوریج داخلیتون بسیار افزایش خواهد یافت.
5-نرم افزارهای کاربردی زیادی از قبل رو گوشی نصب خواهند بود.
اگه بخواهید رام کوک شده نصب کنید باید HSPL کنید و رام DUTTY ورژن1.3 خیلی خوبه.و رام میری هم خوبه.
ممنون دوست عزیز.کلا سر در نمیارم از این صحبتها.تاپیکی داره برم تو کارش؟
1 رم خوب مورد تایید رو معرفی کنید که اون رو بگیرم ممنون میشم.
ممنون از این اطلاعات علمی و دقیقتون, ولی این جمله یه کم دیگه زیادی حرفه ای شد ! اگه ممکنه یک مقدار توضیح در این باره بدین ممنون میشم
یعنی شما نمیدونید hspl چیه و اونوقت میگید حرفه ایه؟ پس چرا hd2 گرفتید که آخر حرفه ای بین تمام گوشیهاست؟
ببینید دو نوع رام (ویندوز)برای گوشیهای ویندوز وبایل موجوده که نوع اول خود کارخانه رو گوشی میزاره وهمچنین روی سایتش واسه دانلود میزاره که رام رسمی یا ارجینال یا آفشنال میگن.2-نوع دوم رام کوک شده میگن که تغییر یافته و بهبود یافته رام رسمیه که افراد متخصص که ربطی به کارخانه ندارند میسازن و در اختیار همه مردم جهان درسایتشون میزارن.این از این
وقتی گوشی میخرید به اصطلاح لاکه و رام کوک شده نمیشه نصب کرد و فقط رام رسمی میشه نصب کرد.برای نصب رام کوک شده باید گوشی آنلاک کنید که برای این کار یه فایل است که hspl نام داره دانلود میکنید از سایتی که میزارم و توی گوشی نمیریزید بلکه گوشی با اکتیوسینک به کامپیوتر وصل میکنید با کابل خودش بعد روی اون فایلhspl جفت کلیک میکنید تا فایل داخل گوشی نصب شه و پیلم موفقیت روی صفحه گوشی ظاهرشه.حالا گوشی آنلاک شد وهر رام رسمی و کوک شده میتونید بریزید.از اینجا فایل hspl و و روش نصب دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا روش نصب رام رسمی و کوک شده
از اینجا دانلود رام کوک شده
امیدوارم متوجه شده باشین و خوب توضیح داده باشم.
سلام
ممنون از اطلاعاتتون. نه, متاسفانه نمیدونستم که hspl چیه و دیگه اینکه من hd2 ندارم, hd دارم و وایستادم ببینم وقتی مشخصات رسمی hd3 میاد چقدر به این شایعاتی که پخش شده ازش نزدیکه که یحتمل وایستم برای اون.
من تا الان رام کوک شده که هیچی, کلا رام رسمی جدید هم روی دستگاهم نریختم, یعنی دستگاه من هم توی این شرایطی که شما گفتین صدق میکنه و من باید برای ریختن رام جدید اون رو hspl کنم ؟
دوست عزیز این مشخصات مربوط به رامی هست که شما معرفی کردین؟
Download
Pub date: April 12, 2010 06:08 PM
Soft version: 5.2.21898.5.0.91
Summary: Updated Rom with new base 2.10 with 576 RAM enabled and with Manila_Core_2_5_20121412_1
Compatibility: HTC HD2 / HTC Leo
Requirements: HardSPL for Leo by Bepe see here:Resolution: WVGAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Type: WWE
Size:
Author: Duttythroy
Downloads: 15971
Rating: 4.50
سلام.
یعنی اگر یکی یه چیزی رو ندونست بنظر شما ایراد داره؟!!!
یا مثلا" اگر در مورد یه چیزی اطلاعات نداشت نمیتونه بخره بعد اطلاعاتش رو بالا ببره؟
شما هم که در مورد HSPL توضیحی ندادی که چیه؟ فقط نحوه انجامش رو گفتی.!!!!
ضمنا" اون رامهای رسمی آفشنال نیستن آفیشیال هستن.![]()
ممنون میشم بذارید
یه برنامه هم برای گوش دادن موزیک که صداش زیاد باشه
اگه میشه جدا از هم بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)