بعد از حذف رشته "نرم افزار کامپیوتر" از دوره کارشناسی علمی کاربردی، این بار در دوره پودمانی کاردانی هم این رشته به طور کامل حذف و به جای اون دو رشته دیگه جایگزین شده.....
بعد از حذف رشته "نرم افزار کامپیوتر" از دوره کارشناسی علمی کاربردی، این بار در دوره پودمانی کاردانی هم این رشته به طور کامل حذف و به جای اون دو رشته دیگه جایگزین شده.....
دفترچه و کارت ثبت نام کاردانی علمی کاربردی پودمانی روی سایت اومده .
بله همون پودمانی هست.
طول مدت دوره پودمانی هم 2 سال هست.
دوستان کسی در مورد تاریخ اعلام نتایج کاردانی ترمی اطلاعی داره؟
پرداخت فقط شهریه ثابت موقعی که شما بخوای 1 ترم مرخصی بگیری که ترم اول شامل این قضیه نمیشه .
من خودم زمان کاردانی به خاطر مشغله که داشتم و همینکه سراسری و آزاد شرکت کرده بودم و اون زمان هم مثل الان نتیجه اونا دیرتر میومد و میخواستم صبر کنم ببینم چی قبول میشم (قبول شدم چون کارشناسی نبود نرفتم ) میخواستم ترم یک نرم سر کلاس و فقط شهریه ثابت بدم ولی گفتن آیین نامه دانشگاه جامع اجازه نمیده ترم یک مرخصی بگیری
البته اگه اشتباه نکنم دانشگاه آزاد میشه این حرکتو زد
نه دوست عزیز پودمانی اگه همه دسرات رو پاس کنی 3ساله تموم میشه
دوست عزیز من خودم دارم پودمانی درس میخونم!!دوستای دیگه هم توی سایت هستن.
شما هر سال 3 تا پودمان داری و در مجموع باید 6 پودمان رو بگذرونی.
احتمالا تا آخر همین برج
سلام من ديپلم كامپيوتر كارودانش با معدل 18.90 دارم ،شاغل هم نيستم ،مي خوام پودماني ثبت نام كنم اما نميدونم كدوم رشته خوبه چون نرم افزار حذف شده من ترمي ثبت نام نكردم و الان پشيمونمچون از هر كي ميپرسم ميگن ترمي بهتره ،پودماني مدت زمانش بيشتره، بدرده شاغلا ميخوره از اين حرف ها ........
من متولد 1370 ،كسايي كه ميرن پودماني سنشون خيلي زياده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
Last edited by 1_zahra; 11-09-2012 at 19:59.
سن رو چیکار داری/تو برو که درس بخونی و بتونی مدرک بگیری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)