بچه ها کسی برنامه shmessenger رو روی این گوشی نصب کرده ؟
راحت میشه باهاش چت کرد ؟
کیبوردش چه جوری میاد ؟
بچه ها کسی برنامه shmessenger رو روی این گوشی نصب کرده ؟
راحت میشه باهاش چت کرد ؟
کیبوردش چه جوری میاد ؟
ورژن گوشیت چی نوشته ؟ این کد رو بزن ببین همونه
#*#6984125*
من با eBuddy کار می کنم؛ برای نوشتن هم کیبورد خود گوشی استفاده میشه (عین موقعی که داری sms مینویسی)
یعنی وقتی برنامه رو باز میکنی این کیبورد هم میاد پایین صفحه ؟
نمیشه یه عکس بگیری من ببینم چه حالتی میشه ؟
----------------------------------------------------------------------------
یه نفر میشه shmessenger رو هم نصب کنه ببینه درست کار میکنه یا نه ؟
فکر کنم زیاد داری با گوشیت ور میری ،، کار بی خطری نیست ... اگه گارانتی داشت که تا الن پرید ... همون بهتر ببری نمایندگی ماکروتل بعد با طرف صحبت کن و فریم ور گوشیت رو انتخاب کن و بگو برات آپدیت کنه . 8 تومن پول ارزش اینو نداره 180 تومن از دستت بره ...
1: اون نشون دهنده اینه که این فایل رو با بلوتوث گرفتی یا قابلیت ارسال با بلوتوث رو داره!
2: آره مال منم اینطوره . اگه بخوام توجیه کنیم میشه گفت که حالت دیفالتش List هست.منم این مشکل رو دیدم.
شما میتونی اون کیبورد رو حذف کنی، یعنی وقتی میری داخل eBuddy اون کیبورد مجازی پایین صفحه نیاد؛ چرا که eBuddy تاچ رو ساپورت میکنه و نیازی به اون کیبورد نیست. برای نوشتن هم از همون کیبوردی که هنگام sms استفاده میشه، استفاده می کنیم. دقیقا مثل همون (هم حالت عمودی و هم Qwerty داره).
سلامی دوباره !!
دوستان کسی می دونه این برنامه رو میشه رو استار اجرا کرد ؟؟؟؟
دانلود کنیم یا ارزش نداره ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا چه برنامه ای؟ اینا که همش برنامه های پی سی هستش!
ولی خوب من یه بار یه برنامه ازرو اپل ریختم رو گوشی اصلا فرمتش فرق داشت گوشی نشناخت!!!
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
من دنبال نقاشی میگردم واسه گوشی! باحاله! بازی نداشته باشه بابا. اگه یه نقاشی داشته باشه بازم بهتر از هیچیه!
انگار ال جی داره! تو تاپیکش مطرح میکنم !
ای بابا !!! نقاشی نداری ؟؟؟؟
من دارم !
شنبه یادم بنداز آپلود کنم ! الان دیرم شده . شب ساعت 22 هستش باید برم خونه !!!
تا این موقع موندم و 175 تا عکس واسه همه ی دوستان آماده کرده !!!
آپلود کردم و دیگه خیالتو راحت باشه . ( فقط چون از سایت های خارجی گرفتم احتمال اینکه عکس های غیر اخلاقی باشه هستش !!یعنی داره مواظب باشید )
حجم : 15 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کی دانلود کنه و تشکر نکنه نامرده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)