تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 1024 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

یه سوال دارم که نیاز به جواب فوری دارم:
    گسسته کتاب آموزشی و تست خوب بهم معرفی کنید.
    ممنون
    اگه سطحت بالاست ،‌خوشخوان فوق العادس ، يعني اگه خوشخوانو بخوني مطمئن باش همه تستاشو جواب ميدي
    اگه ضعيفي ، رمزينه خيلي عاليه ،‌همه چيو قشنگ برات توضيح ميده ،‌ من خودم در حد گلابي بودم ولي هرچي رو از روي رمزينه ميخوندم ، همه تستاشو جواب ميدادم ،‌اثباتاش خيلي قشنگه!
    سلام دوستان
    یکی به من بگه دقیقا چکار کنم دینی رو صد بزنم؟
    در مورد ادبیات هم همینطور
    براي ديني 100 زدن ، اول بايد فقط بخوني ، هر چي كتاب داره بايد بخوني ، يعني هيچ راه ديگه اي نداره ،‌بعد كه روي مطالب كتاب مسلط شدي ، بايد تست زياد كار كني ، گاج و كتاب سبز خيلي كتابهاي خوبين
    چون ديني داره ميره به سمت مفهومي شدن و بيشتر روي آيات دارن مانور ميدن ، بايد سعي كني اينقدر آياتو بخوني كه يه جورايي حفظ شي
    من خودم اينقدر آياتو خونده بودم كه خيلياشو حفظ بودم!
    اما ادبياتو 100 زدن يه كم سخته ،‌چي سختش ميكنه؟؟ تستهاي املا و زبان فارسي! ولي بقيش كاري نداره
    اگه روي اين دوتا خوب كار كني ميتوني اميدوار باشي!
    ضمنا دوستان كتاب ادبيات كنكور - كتابهاي بانك تست انتشارات انديشه فائق يادتون نره!
    خيلي كتاب خوبيه! از دستش ندين!

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

دوستان یکی یک سوالی داشت گفت براش بپرسم اینجا
    رشتش ریاضیه و سال دیگه کنکور داره

میخواست بدونه چطور میشه با نخوندن کنکور هنر اما دادن کنکور هنر , طراحی صنعتی رو قبول بشه
    یعنی درس های هنر رو نخونه
    یعنی درصد کدوم یکی از درس های مشترک رو بالا بزنه

میخواد بدونه که اگه نمیشه , زبان رو شرکت کنه و رو زبان کار کنه

ممنون
    به این بنده ی خدا بگو سریعا بی خیال بشه ... چون طراحی صنعتی واسه رشته ی هنر ، عین رشته ی برق شریف واسه ریاضیاست . رتبش باید زیر 150 بشه . که اگه همه ی عمومی هارو هم 70 - 80 بزنه فکر نکنم بازم بتونه همچین رتبه ای یاره .

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

یه متن هایی هم اون آخر هر درسی بعد تمرین ها بودا،یادم رفته اسمشو(به دلیل فشار کنکور آلزایمر گرفتم) اونا هم خیلی کار کنین برای ترجمه
    فکر کنم منظورتون کارگاه ترجمه باشه . من هم شدیدا توصیه می کنم ، حتی اگه سایر بخش های مربوط به ترجمه رو نخوندید ولی این کارگاه ترجمه رو بخونید ... تقریبا میشه گفت بین 60 تا 80 درصد سوال های ترجمه از این مبحثه.

4. 6 کاربر از Mehran Malfoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میگم من زبانم توی مدرسه خوب بوده و کلاس زبان هم رفتم.
    ولی یه مشکلی دارم این که توی آزمون های قلم چی همیشه همه رو می زم ولی قسمت reading رو خراب می کنم.
    به نظرتون چی کار کنم که توی این بخش قوی بشم.اگه کتاب خوبی هم می شناسید معرفی کنید.
    یه خورده در مورد روش کار کردن روی ریدینگ رو توضیح بدید.

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

ولی یه مشکلی دارم این که توی آزمون های قلم چی همیشه همه رو می زم ولی قسمت reading رو خراب می کنم.
    به نظرتون چی کار کنم که توی این بخش قوی بشم.اگه کتاب خوبی هم می شناسید معرفی کنید.
    عزيز يه چيزي بگم شايد بخندي ولي من بش رسيدم
    ريدينگ يه چيزيه كه بايد تو خونت باشه! يعني چي؟ توضيح ميدم براتون!
    ببين من زبانم بد نبود ولي در حد كتاب بودم ،‌ يعني كتابو خيلي خوب بلد بودم خدارو شكر هيچ وقت توي ريدينگ كم نمياوردم
    ولي يه دوست داشتم صبح تا شب كلاس زبان بود و همه چي هم بلد بود تو زبان ولي باورت نميشه اين هيچ وقت cloze , reading جواب نميداد ، بلد نبود
    من 80 زدم ، هم سراسري هم آزاد ولي اون 40 زد دوتاشو!
    ميخوام بگم يعني علاقه خيلي مهمه ،‌اينكه تا به ريدينگ ميرسي با علاقه بخوني يا حالت به هم بخوره!
    اول : تمام متن هاي كتابو خوب كار كن و خوب بخون ، تمام كلماتشو بلد باش ،‌ميتوني كتاب كلمه گاجو بگيري!
    دوم : اينكه بايد درك و فهمت هم خيلي خوب باشه ، اين خيلي مهمه ،‌مطمئن باش هر چي هم كلمه بخوني آخرش توي ريدينگ يه سري كلمه هست كه نميدوني ، بايد با توجه به متن و عبارت هاي قبلي و بعدي اونو حدس بزني
    سوم : يه جوري سعي كن توي بقيه تستهاي زبان تسلط بيشتري پيدا كني و بتوني بقيه رو سريع جواب بدي تا براي ريدينگ وقت بيشتري داشته باشي اونوقت با حوصله بيشتري ميخوني و خيلي تاثير داره
    چهارم ك يه چيزي كه خيلي مهمه اينه كه توي ريدينگ خودتو نبازي ، يعني اينكه تا ميبيني 3 تا خط اولو خوندي ولي هيچي نفهميدي نا اميد نشو ،‌ من خودم يادمه يه بار توي آزمونهاي سنجش بود يه ريدينگ بود دربازه فضا ، من اينو 5 بار خوندم تازه 4تاشو جواب دادم ،
    اگه ديدي چيزي نميفهمي دوباره بخون ، مطمئن باش دفعه دوم چيز بيشتري ميفهمي ، نشد يه بار ديگه و ...
    ولي به شرط اينكه وقتشو داشته باشي ، اگه بتوني سريعتر بقيه تستارو جواب بدي مشكلي نداري!
    پنجم : گاج يه كتاب داره درباره ريدينگ ،‌ من اونم داشتم كتاب خوبي بود ،‌كانون هم يه كتاب زرد رنگ داره درباره ريدينگ ،‌اونم خوبه من كانون رو پيشنهاد ميكنم!
    ضمنا ،‌انتظار نداشته باش اين كتابهارو بخوني حتما يه چيزي از تو همينا تو كنكور بت بدن ، خوندن اين كتابا تسلطتو بالا ميبره و خيلي تاثير داره!
    يه نكته ديگه ،‌سعي كن گنجينه لغاتتو گسترش بدي ، نه اينكه بري آكسفورد بخونيا ،‌از همين ريدينگهاي كنكورهاي سال قبل استفاده كن
    ديگه خيلي حرف زدم ،‌اميدوارم مفيد باشه ، اينا تجربه هاي خودم بود!
    بازم اگه چيزي يادم اومد حتما ميگم
    موفق باشي
    Last edited by soheiltaker; 05-09-2009 at 15:47.

7. 5 کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pouria001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران البته اگر محل سکونت محسوب بشه

پيش فرض

سلام دوست عزیز.راستش در مورد reading باید یه مقدار حرفه ای عمل کنی.اصولا توی reading و close
    خیلی ها ضعف دارن.تنها راهشم تمرینه چون باید سرعتتو تو اینا زیاد کنی. کتاب مبتکران(اناری) کتاب خوبیه. حتی اگه احساس میکنی زبانت خوبه بازم reading و close از اون کتاب بزنی بد نیست.سوالهای کنکورم که جای خود داره.راستی در مورد reading یه چیز دیگه هم هست.اونم اینکه اول شروع نکن متنو خوندن بعد برو سراغ سوالها،چون دفعه اول که متنو میخونی فقط کلیت اون دستت میاد اونوقت تازه بعد از دیدن سوالا شروع میکنی به دقیق خوندن متن.به نظر من اول سریع به خود سوالها یه نگاهی بنداز بعد خوندن متن شروع کن.این جوری میفهمی باید تو متن دنبال چی بگردی.سرعتتم بیشتر میشه.این راه در مورد من که خوب جواب میداد.امیدوارم موفق باشی.

9. 4 کاربر از Pouria001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsann69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امیر خان البته اونایی که زبان رو آخر سر میزنن یه کم چون استرسشون بیشتره و ریدینگ هم آخرین بخشی هست که بهش میرسن یه کم گلاب به روتون خراب کاری میکنن
    بهتر اینه که درس آخر رو درسی بزاری که به زبون مادریته ! و تا نگاش میکنی سریع جواب میدی بهش !!!
    آفرین دینی رو میگم دیگه......
    یه بار ترتیب ادبیات عربی زبان دینی رو بزن خودت میفهمی چی میگم
    آخه میدونی اوناییکه زبان رو آخر کار میزنن خیلی خیلی بجنبن ساعت 8:55 تازه بهش برسن که برخورد با تست های ریدینگ حدودا میشه ساعت 9:05
    الان شرایط کنکور رو تو همچین ساعتی برات میگم
    یه مشت بچه هی دفترچه سوالشون رو تند تند ورق میزنن که صداش اعصابتو خورد میکنه
    مراقب مباد سوال های زمین شناسی رو بین بچه ها پخش میکنه...
    و در آخر یه کم گوشت تیز باشه یه بنده خدایی میگه داوطلبین عزیز وقت پاسخگویی به سوالات عمومی تمام شد!!!
    البته هر درسی رو آخر کار بزنی همینه ولی به نظرم دینی رو راحت تر میشه تو این شرایط جواب داد

11. 2 کاربر از ehsann69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يه چيزايي هم معلم ما گفت ، گفتم شايد بد نباشه بگم ( براي زبان)
    گفت اول به سوالا نگاه كنين (قبل اينكه بخونين) سوالاي كوتاه مثل معني كلمه در متن و مرجع ضمير و ... كه با خوندن يك جمله مي شه جواب داد جواب بدين. سواله "چه اسمي براي اين متن خوبه" رو هم اغلب مي شه با خوندن جمله هاي اول و دوم متن جواب داد.
    بعد برين سراغ سوالاي بلند تر. سوالايي مثل كدوم گزينه غلطه رو هم هر گزينشو با چشم تو متن پيدا كنين ببينين درسته يا نه. اكيدا توصيه مي كنه كل متنو نخونين كه وقت گيره و ممكنه وقت نكنين برين سراغ سوالا(به متناي كوتاه كانون نگاه نكنين كنكور اينجوري نيست) در ضمن گفت از همين الان تمرين كنين تا رو اين روش مسلط بشين.

يه سوالم خودم داشتم. چه بخشايي از آمار حذفه؟؟
    فيزيك 2 اولاي كتابش مهمه؟

13. 2 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

وجود اینکه مشکلتوحل کردی من معذرت میخوام که باز جواب میدم ترجمه های الان نیاز کمتری به لغت داره درواقع سوالایی که احتیاج به لغت و ترجمه داره یکی قسمتیه که ممکنه مفهوم مشترک 2تا جمله رو بخواد یکی هم چند تا سوال اول درک مطلب البته مفهوم کلی جمله برای بعضی از قسمت های قواعد هم نیازه من منظورم اینه خیلی لغت محور نباشی بیشتر همون طور که گفتی جمله محور عادت هم نکن که حتما کلمه ی جدیدو یادداشت کنی سعی کن معنیشو حدس بزنی چون احتمال اینکه لغتی بدن که تا حالا ندیدی زیاده برای اون سوالای ترجمه اول باید روی قواعد کار کنی اما یه مدل دیگه طوری که سریع بتونی توی جمله قسمت هایی که ممکنه ایراد داشته باشه چک کنی و در عین حال 4تا جمله رو با هم مقایسه کنی(مدل فعل ها هم بعضی وقتا کمک میکنه بعضی از قسمت های کتاب فوت و فن عربی کتاب سبز کمک کننده است) راستی درک مطلب فراموش نشه اکثرا میزارن برای آخر کار(کلا عربی زیاد میمونه برای آخر که کار اشتباهیه حتی اگه تمام اون چیزی که تابستون خوندی به نظرت کاملا یادت رفته)باید از همین الان سعی کنی مدل درک مطلب خوندن رو یاد بگیری هر بار یه مدلی روی یه درک مطلب پیاده کن اونوقت متوجه میشی موفق باشی

توی یکی از ملحقات ایاد فیلی نوشته نکات برای ترجمه رو من سال پیش که چاپ 121 کتابشو گرفتم اونو خوندم توی 4 5 تا مرآتی هم که مدرسه گرفت از عربی 80 درصد تونستم اون سه -5 سوال اولشو که ترجمه صحیح کدام است رو درست بزنم ولی خب بالاخره باید معنی لغات یا هم خانواده هاشو بدونم که توی درک مطلب اون قسمت هایی از متن رو که سوال شده ازشون معنیشون رو بفهمم

15. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Pouria001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران البته اگر محل سکونت محسوب بشه

پيش فرض

يه سوالم خودم داشتم. چه بخشايي از آمار حذفه؟؟
    فيزيك 2 اولاي كتابش مهمه؟
    حذفیات کنکور 89 بعدا توسط سازمان سنجش اعلام میشه و تو نشریه پیک سنجش هم میزنن.اما تو کنکور ما (88) حذفیات امار اینا بود :
    آمار و مدلسازي، چاپ 86، پايه سوم ، فصل هشتم برای رشته تجربی
    آمار و مدلسازي، چاپ 85، پايه دوم، فصل هشتم برای رشته ریاضی

در ضمن اگه منظور شما ازاون مباحث ابتدای فیزیک 2 بخش اندازه گیریه تا حالا ازش سوال نیومده اما من فکر کنم یه دور خوندنش ضرر نداشته باشه.در ضمن بهتره مباحث ارقام با معنی و بی معنی و بحث دقت در اندازه گیری رو هم بلد باشی چون تنها بخش هایی هستن که میشه ازش سوال جوندار داد وگرنه بقیه اش حفظیه.

17. 3 کاربر از Pouria001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •