با سلام
مراحل نصب نرمافزار GPS route 66 مخصوص گوشي جت در سايت زير ميتوانيد استفاده كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
مراحل نصب نرمافزار GPS route 66 مخصوص گوشي جت در سايت زير ميتوانيد استفاده كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان لطفا چند تا سايت خوب واسم معرفي كنيد كه نرم افزاراي خوبي داشته باشه واس اين گوشي.![]()
متاسفانه این برنامه تو ایران کارایی نداره
در واقع ما رو چه به این حرفا![]()
سلام آیا نرم افزاری هست که بشه صفحه کلید تمام صفحه فارسی مثل 5800 برای تایپ مسیج در سامسونگ جت هم داشت
چون تایپ مسیج در جت عذاب آور است.
از اونجایی که این گوشی سیستم عامل نداره انتظار برنامه های اینجوری هم نمیشه داشت
شما میتونی از صفحه کلید عربی حالت افقی استفاده کنی که خوب و خوش دسته منتها بدیش اینه که پژگچ نداره
البته اردو هم خوبه و خوشدست همه چی هم داره اضافی هم داره
متاسفانه اردوش از عربی هم ناقص تره یعنی مثلا برا زدن ش باید 2 بار س رو زد
همینطور برای ض خ ح ث غ ظ ژ
دیگه نمیشه بهش گفت صفحه کلید کامل
من نمیدونم این سامسونگ چرا زورش میاد فارسی رو هم ساپورت کنه!!!
صفحه كليد عربي يا اردوي من زماني كه افقي مي كني نمي دونم براي چي حالت افقي نمي شه قبلا خيلي سريع و خوب تغيير وضعيت مي داد اما الان ديگه اينطور نيست و بايد كلي زور بزني تا افقي بشه!!!
راستي نمي دونم چرا بعضيها با اين باطري جت اينقدر مشكل دارن و مي گن زود تمام مي كنه چون براي من با كاراهاي معمولي روزانه تا 5 روز هم شارژ نگه مي داره كه واقعا عاليه يعني من تغريبا هر هفته فقط يك بار گوشي رو شارژ مي كنم!!!!!!! فكر كنم براي اينكه عمر باطري و گوشي زياد بشه نبايد فرت و فرت گوشي رو شارژ كرد بايد بزاريد كامل دشارژ بشه چون گوشي من هروقت اناالله مي گه مي زنم به شارژ!!!!!!!
من هم با توجه به تجربه دوستان جتمو آپگرید کردم
روش فریمور JPJB2 ریختم کل فاز آپدیت 4 دقیقه طول کشید
تاچش قبلا اذیت می کرد مخصوصا موقع تایپ ولی الان خیلی حساس تر و بهتر شده
آیکن های منو هم جا به جا میشن که میتونم اونایی که بیشتر باهاشون کار دارم رو بذارم یه جا
تغییرات دیگه ای هم داشته منتها این دو تا برا من خیلی مهم بودن و الان کار کردن با گوشی خیلی راحت تر و لذت بخش تر شده
میشه بگی فریور قبلیت چی بوده..؟/یکی از دوستان همینجا(پدرام خان) فریور رو عوض کرد و همینی که شما الان داری رو نصب کرده خیلی راضی بود.....منم میخوام عوض کنم..اما خوب میترسم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)