بازی برای pc با دانلود افلاین دانلود شد و اینقدر مزخرف بود نسخه pc که بلافاصله shift + del رفت تو کارش
بازی برای pc با دانلود افلاین دانلود شد و اینقدر مزخرف بود نسخه pc که بلافاصله shift + del رفت تو کارش
سلام .
من فقط به ساکر ! بازا دوستانه توصیه می کنم حتی فکر خریدن و نصب فیفا 10 رو هم نکنن ! چون به عاقبت من دچار خواهید شد که همانا احساس **** شدن رو خواهید داشت ! و بلافاصله هم اقدام به آن اینستال بازی کردم . ( البته من نسخه ی پی سی رو با حجم 7.2 گیگابایت دانلود کردم که نسخه ی کامل و فوول ورژن هست ولی در مورد نسخه های کنسولی اطلاعی ندارم .)
فقط می تونم بگم حیف از این وقت و... که برای دانلود این بازی مزخرف گذاشتم حالا باز انتخاب با خودتونه .
نسخه کنسولی از همیشه زیباتره و خیلی حال میده.تا حالا با هیچ فوتبالی اینجوری حال نکرده بودمدر مورد نسخه های کنسولی اطلاعی ندارم
بچه ها واقعا فیفا امسال به نظر من خراب رده مخصوصا دوربین و زمین چمنش خیلی ضایع شده .....
من که پاکش کردم چون که در حین بازی واقعا ادم سردرد میگیره ....
تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه.این نشون میده که طرفدار های pes خیلی بیشتر از fifa هستن.
دوستان الان یه پچ براتون میزارم که بتونید تمام ایتم های بازی رو باز کنید و میتونید اینجوری درجه سختی legend رو باز کنید و بازی سخت تر بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب الان باید چی کار کنیم؟؟!!!تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه
بچه ها توی نسخه 360 تاکتیتا فقط با آنالوگ سمت راستی هست یا چیز دیگه ای هم داره؟؟
مرسی.
ای بابا امروز تونستم بازی کنم خدایش فیفا 09 رو باید رو سر گذاشت اخه این فوتباله چقدر امیدم به امسال بود حداقل نه بازی رو میگم نه گرافیکش خداشاهده افتضاحه اصلا" حال نکردم واقعا" حذفش کردم همین الان و رفتم با دوستم یه ساعت فقط فیفا 09 رو بازی کردیم چقدر حال داد
فک نمیکنم چون شما امکان داره از با توجه به pc این حرف رو میزنید...تاپیک pes 2010 نزدیک به 450 صفحه داره اما این تاپیک چی؟خوبه هنوز pes2010 منتشر نشده.اگه منتشر بشه تاپیکش بیش از 1000 صفحه میشه.این نشون میده که طرفدار های pes خیلی بیشتر از fifa هستن.
بازی روی کنسول یه چیز دیگست حتی برخی از دوستام که فوتبال بازی نمی کنند این بازی رو خریدند...
من وقتی فهمیدم در کنسول با pc تفاوتهایی هست سریع رفتم و گرفتم و این تفاوت رو احساس کردم ...خیلی هم خفن.
خدایی 4 دقیقه هم از نصبش نگذشته بود پاکش کردم
کاملا افتضاح
خویه ایران یاری 70-80 هزار تومن نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)