با تشکر
راستی اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای بهتر از این میشناسید هم معرفی کنید یه تور رازیش میکنم![]()
با تشکر
راستی اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای بهتر از این میشناسید هم معرفی کنید یه تور رازیش میکنم![]()
-فكر ميكنم LG LD660 و همينطور SAMSUNG C650 با قيمتي بيشتر البته ميتونه گزينه هاي خوبي باشه
دوستان زير 1 تومن اين پلاسماهاي lg ارزش خريد دارن؟
42PQ60
42PQ70
42PJ650
ابی جان سلام یک سوال اینکه تصاویر ادمها در ال سی دی ها پهن وکشیده میشه در همه ال سی دی ها هست؟ سوال دوم اینکه بعضی از دوستان میگویند بعد از چند سال جای ارمها میمونه سبز رنگ در ال سی دی ها جریانش چیه ایا در ال ای دی هم اینطوریه ؟ سوال بعد بالاخره نفهمیدیم عمر ال سی دی بیشتره یا ال ای دی در مورد دفترچه راهنمای ال سی دی وگفتم معادل چه مدل خارجیه منتظر جوابم توی اون سایت هیچ دفترچه ای نیست ممنونم
دنبال یه tv 40 اینچ زیر دو میلیون هستم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن,ممنون میشم.
تقریبا تصمیمم رو نسبت به خرید سامسونگ c650 گرفته بودم که دیدم در مورد input lag انتقاداتی بهش وارد هست و گفته میشه نسبت به سری قبلی پسرفت داشته(همون b650 هم در این مورد عملکرد خوبی نداشت)
v20 هم که پلاسما هست و فکر کنم مصرف برق بالایی داره واسه همین بیشتر نظرم روی LED هست.
review سایترو مربوط به مدل sharp le700 خوندم نوشته بود input lag قابل قبولی داره و حتی اون رو در قسمت نکات مثبتش هم آورده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا می خوام نظر بقیه رو راجع به این مدل بدونم یا اینکه مدل های دیگه ای رو پیشنهاد بدن (روی مارک خاصی تعصب ندارم)
برای مصرف برق وی 20 به این پست یه نگاه بندازین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-خوب اين استاندارد 16:9 در همه hdtv هاي امروزي هست كه همون حالت كشيده اي كه مدنظرتون هست رو ميبينيد البته هر چه اينچ بالاتر كمتر ولي بعد مدتي كاملا طبيعي ميشه ونگران نباشين
-خوب در مورد باقي ماندن جاي تصوير هم بحث شده براي عدخاي ممكن پيش بياد بله ولي عموميت نداره
-عمر ال اي دي بيشتر هست ولي ذهنتون رو درگير اين طول عمرها نكنيد (توصيه دوستانه)
-در مورد دفتر چه مدل مورد نظر شما متاسفانه جايي پيدا نكردم
-مطمئن نيستم فكر ميكنم مدلتون اين باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added 21-10-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 20-10-2010 at 11:56 PM ----------
-در مورد input lag مدل lg ld650 بهتر از c650 عمل ميكنه و مقدار كمتري داره ميتونيد به اون هم نگاهي داشته باشين
-le700 هم ميتونه گزينه خوبي باشه ولي به صورت كلي اگر براتون اين قضيه خيلي مهم هست قطعا به v20 فكر كنيد
سلام
LED سامسونگ مدلِ 40C5550 گزینه ی خوبیه یا نه ؟
تو همین رنج قیمت مدلهای بهتر هم هست ؟
ممنون
-سلام اگر led بودن براتون مهم نيست به c650 فكر كنيد البته كمي گرانتر
با سلام
اگه ممنکنه بنده راراهنمایی فرمایید من قصد خرید اچ دی تی وی دارم و بین دو مدل ex500 sonyوv20 panasonic گیر کردم نمیدونم کدومشونو بگیرم البته 9620 سامسونگم بد نیست میشه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید . از نظر قیافه ای از سونی خیلی خوشم اومد .چون این دوتا رو کنار هم ندیدم نتونستم از نظر کیفیتی مقایسه کنم . فقط تو سایت خوندم که پاناسونیک اول شده .
یه سوال دیگه هم داشتم تو جمهوری میگن پلاسما بعد از 3 تا 4 هزار ساعت افت تصویر پیدا میکنه و باید ببرید نمایندگی شارژکنید درسته ؟؟؟؟؟
ممن.ن میشم بنده را راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)