تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 773 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

-ميتونه بهترين گزينه باشه vt20 نه هنوز نيومده به صورت رسمي ولي دوستان در نمايندگي هاي تهران تك وتوكي رويت كردند

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

-خوب كار خوبي ميكنه
    -توي مدل هايي كه انتخاب كردين ex500 ميتونه بهترين گزينه باشه

-اين هم تاپيك واطلاعاتش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر
    راستی اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای بهتر از این میشناسید هم معرفی کنید یه تور رازیش میکنم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشکر
    راستی اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای بهتر از این میشناسید هم معرفی کنید یه تور رازیش میکنم
    -فكر ميكنم LG LD660 و همينطور SAMSUNG C650 با قيمتي بيشتر البته ميتونه گزينه هاي خوبي باشه

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان زير 1 تومن اين پلاسماهاي lg ارزش خريد دارن؟
    42PQ60
    42PQ70
    42PJ650

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ابی جان سلام یک سوال اینکه تصاویر ادمها در ال سی دی ها پهن وکشیده میشه در همه ال سی دی ها هست؟ سوال دوم اینکه بعضی از دوستان میگویند بعد از چند سال جای ارمها میمونه سبز رنگ در ال سی دی ها جریانش چیه ایا در ال ای دی هم اینطوریه ؟ سوال بعد بالاخره نفهمیدیم عمر ال سی دی بیشتره یا ال ای دی در مورد دفترچه راهنمای ال سی دی وگفتم معادل چه مدل خارجیه منتظر جوابم توی اون سایت هیچ دفترچه ای نیست ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دنبال یه tv 40 اینچ زیر دو میلیون هستم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن,ممنون میشم.
    تقریبا تصمیمم رو نسبت به خرید سامسونگ c650 گرفته بودم که دیدم در مورد input lag انتقاداتی بهش وارد هست و گفته میشه نسبت به سری قبلی پسرفت داشته(همون b650 هم در این مورد عملکرد خوبی نداشت)
    v20 هم که پلاسما هست و فکر کنم مصرف برق بالایی داره واسه همین بیشتر نظرم روی LED هست.
    review سایت
    کد:
    رو مربوط به مدل sharp le700 خوندم نوشته بود input lag قابل قبولی داره و حتی اون رو در قسمت نکات مثبتش هم آورده بود.

حالا می خوام نظر بقیه رو راجع به این مدل بدونم یا اینکه مدل های دیگه ای رو پیشنهاد بدن (روی مارک خاصی تعصب ندارم)

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

برای مصرف برق وی 20 به این پست یه نگاه بندازین:
    کد:

8. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ابی جان سلام یک سوال اینکه تصاویر ادمها در ال سی دی ها پهن وکشیده میشه در همه ال سی دی ها هست؟ سوال دوم اینکه بعضی از دوستان میگویند بعد از چند سال جای ارمها میمونه سبز رنگ در ال سی دی ها جریانش چیه ایا در ال ای دی هم اینطوریه ؟ سوال بعد بالاخره نفهمیدیم عمر ال سی دی بیشتره یا ال ای دی در مورد دفترچه راهنمای ال سی دی وگفتم معادل چه مدل خارجیه منتظر جوابم توی اون سایت هیچ دفترچه ای نیست ممنونم
    -خوب اين استاندارد 16:9 در همه hdtv هاي امروزي هست كه همون حالت كشيده اي كه مدنظرتون هست رو ميبينيد البته هر چه اينچ بالاتر كمتر ولي بعد مدتي كاملا طبيعي ميشه ونگران نباشين
    -خوب در مورد باقي ماندن جاي تصوير هم بحث شده براي عدخاي ممكن پيش بياد بله ولي عموميت نداره
    -عمر ال اي دي بيشتر هست ولي ذهنتون رو درگير اين طول عمرها نكنيد (توصيه دوستانه)
    -در مورد دفتر چه مدل مورد نظر شما متاسفانه جايي پيدا نكردم
    -مطمئن نيستم فكر ميكنم مدلتون اين باشه:

کد:

---------- Post added 21-10-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 20-10-2010 at 11:56 PM ----------
    دنبال یه tv 40 اینچ زیر دو میلیون هستم اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن,ممنون میشم.
    تقریبا تصمیمم رو نسبت به خرید سامسونگ c650 گرفته بودم که دیدم در مورد input lag انتقاداتی بهش وارد هست و گفته میشه نسبت به سری قبلی پسرفت داشته(همون b650 هم در این مورد عملکرد خوبی نداشت)
    v20 هم که پلاسما هست و فکر کنم مصرف برق بالایی داره واسه همین بیشتر نظرم روی LED هست.
    review سایت
    کد:
    رو مربوط به مدل sharp le700 خوندم نوشته بود input lag قابل قبولی داره و حتی اون رو در قسمت نکات مثبتش هم آورده بود.

حالا می خوام نظر بقیه رو راجع به این مدل بدونم یا اینکه مدل های دیگه ای رو پیشنهاد بدن (روی مارک خاصی تعصب ندارم)
    -در مورد input lag مدل lg ld650 ‌بهتر از c650 عمل ميكنه و مقدار كمتري داره ميتونيد به اون هم نگاهي داشته باشين
    -le700 هم ميتونه گزينه خوبي باشه ولي به صورت كلي اگر براتون اين قضيه خيلي مهم هست قطعا به v20 فكر كنيد

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام

LED سامسونگ مدلِ 40C5550 گزینه ی خوبیه یا نه ؟
    تو همین رنج قیمت مدلهای بهتر هم هست ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام

LED سامسونگ مدلِ 40C5550 گزینه ی خوبیه یا نه ؟
    تو همین رنج قیمت مدلهای بهتر هم هست ؟

ممنون
    -سلام اگر led بودن براتون مهم نيست به c650 فكر كنيد البته كمي گرانتر

13. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kelishani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    اگه ممنکنه بنده راراهنمایی فرمایید من قصد خرید اچ دی تی وی دارم و بین دو مدل ex500 sonyوv20 panasonic گیر کردم نمیدونم کدومشونو بگیرم البته 9620 سامسونگم بد نیست میشه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید . از نظر قیافه ای از سونی خیلی خوشم اومد .چون این دوتا رو کنار هم ندیدم نتونستم از نظر کیفیتی مقایسه کنم . فقط تو سایت خوندم که پاناسونیک اول شده .
    یه سوال دیگه هم داشتم تو جمهوری میگن پلاسما بعد از 3 تا 4 هزار ساعت افت تصویر پیدا میکنه و باید ببرید نمایندگی شارژکنید درسته ؟؟؟؟؟
    ممن.ن میشم بنده را راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •