تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 1211 اولاول ... 1051551952012022032042052062072082092152553057051205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 2 تا چيز بيشتر نديدم يکی اينکه سره ضربه کاشته بازيکن پشت توپ وول ميخوره دوم اينکه وقتی با دروازه بان پاس کوتاه ميدين يه animation جديد ميبينيد دروازه بان ها هم که همون بودن کل زمين رو هم که henry دريبل کرد البته سرعت بازی هم کمتر شده بود
    روان تر شدن حرکت توپ هم باید اضافه کرد. به نظرم چمن ها هم بهتر شده بودن.

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام به همگی منو کمو بیش تو این فروم میشناسید ولی بدون هیچ تعصبی میگم گرافیک PES امسال FIFA رو پشت سر میذاره فقط از لحاظ انیمشین هستش که تا الان از FIFA عقب تره کیفیت لباس و چهره و نورپرذازی و تماشاگران و چمن که دیدیم واقعا بهتر هستش من خودم 2 ساله دارم FIFA بازی میکنم و واقعا به گرافیک این فوتبال هیچ ایرادی نمیشه گرفت البته به جز نور پردازی شبش و چهره بازیکنان ولی گرافیک امسال PES یک چیز دیگست البته مشکل نور پردازی شب FIFA امسال حل شده .

3. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به شما هوادارن PES پیشنهاد میکنم برید و PES 2008 رو دوباره نصب و بازی کنید.شما هیچ تفاوت زیادی رو بین 2008 و 2009 نمیبینید.کلاً کونامی همیشه همینطوری بوده و در طی یک سال تغییرات زیادی رو اعمال نکرده و اگر تغییری به وجود اومده در مدت چند سال اتفاق افتاده که یک دفعه این کارو انجام نداده.
    الانم منتظره یک PES که تغییرات زیادی کرده, نباشید.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این رو فراموش نکنین که بازی هنوز کامل ساخته نشده بود و اون نسخه فقط برای نمایش بازی و اشنایی با اون توی نمایشگاه بود
    من که میگم توی نسخه نهایی بیشتر مشکلاتی که گفتین برطرف میشه....
    بدجور چشم انتظار بازی هستیم

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

این رو فراموش نکنین که بازی هنوز کامل ساخته نشده بود و اون نسخه فقط برای نمایش بازی و اشنایی با اون توی نمایشگاه بود
    من که میگم توی نسخه نهایی بیشتر مشکلاتی که گفتین برطرف میشه....
    بدجور چشم انتظار بازی هستیم

ديگه تو 20% ميخوان معجزه کنن؟ من که يه حسه بدی بهم دست داد اين همه منتظر اين بازی بودم و هی به دوستام گفتم که آره بازی خيلی عوض شده و... خدا کنه که بترکونه ولی...

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

هفته پیش آدام و ساف ( این دو تا از طرف کونامی بعنوان نماینده طرفدارن بازی انتخاب شدن و رابط بین طرفداران و کونامی هستن ) یک پلی تست از آخرین کد بازی داشتن (75 درصد ).بعد از اون جلسه آدام یک تاپیک برای جواب دادن به سوالات کاربرا ایجاد کرد .من اون تاپیکو خوندم بعضی از سوال جوابها بنظرم جالب بود به همین خاطر تصمیم گرفتم خلاصشو توی تاپیک خودمون بزارم .اینا رو بخونین اگه به نظرتون جالب اومد از این به بعد مواردی از این دست رو توی تاپیک بزارم .

محتوای مخفی:  

jameslv1986 wrote:thanks in advance Adam. Game seems awesome have u managed a volley yet, also what was Pato like? thanks
    ...
    Scored a volley with Eto'o, brand new animation. He was falling to the side and backwards, and he hooked it in. was ace
    ...
    Jaymez Hetfield wrote:Good evening Adam

Please may you answer these for me about your playtest observations ? :

1) How did the nets look / move ? Any noticeable difference from last year ?

2) Mix & Match kit selection back in? If not, any news from the makers that it will return?
    I only ask, because it is such a small but important feature when playing in competition !
    Nothing more annoying than both home and away kits clashing :S

3) I heard, a long time back, that defenders will now bicycle kick a clearance from the box, when the body position allows it? Did that happen at all when you played? Infact, did you see any strikers attempt a bicycle kick ?

4) It meantions that the keeper can now roll the ball out ( sweet ! ). Can they still throw also? Maybe tap X for a roll out, hold X for a throw out, hold O for a kick and is it R2 or something for them to drop the ball at their feet ?

Thanks so much, if you get time to answer !
    ...
    1) Look great, bit I think nets in PES 2009 are OK, so...
    2) Nope, I don't think this year. I've asked about that and third kits.
    3) Not seen it yet, hardly seems important
    4) No variation on tapping buttons.
    ...
    Hay Adam

when you play PES2010 what is your general feeling ? do you think we will get bored after some time?

Thanks and appreciation for your effort for the fans
    ...
    I'm actually loving it more and more. Theres the niggles (that I've found are occurring in widecam) that I spoke about on the podcast that continue to irritate. But the game is really guys, can't wait for review code.
    ...
    I have asked a few questions already, so if u can answer will be bonus but i understand others have questions to be answered. How much harder have u found it to score and are u playing on top player, thanks again
    ...
    Top player is super hard for me so far, but its to do with certain issues I've been happening. Usually get beat on Top Player. The defending is very tough and hard to break down.
    ...
    Adam, please can you help me out here...

Did you notice any framerate problems or screen-tearing? I'm extremely sensitive to this sort of stuff to the point where I refuse to buy games with tearing/excessive framerate issues. PES 2008 was an abomination with regards to both... 2009 was flawless though - the first PES ever to never slowdown during busy periods/corners etc. Please tell me they've maintained the flawless framerate in 2010 with all the extra lighting/eye candy they've added.

That's one thing Fifa 09 never had crap on PES 2009, with its stuttering and slowdown.

thanks adam
    ...
    Nothing of the sort. Stunning, especially with how good the game is looking. playing the game in Broadcast 2 camera is a site to behold.
    ...
    also what about untucked shirts are they visible on wide cam duringgame play or just during replays ?
    ...
    Yes you can tell untucked shirt in widecam. And no low socks or neck warners I'm afraid.
    ...
    In the current build there are 23 stadiums but how many did Konami indicate to you that will make it into the final build? Did they tell you any specific ones that they are working on?
    ...
    TBH I heard this from other sources. I asked Konami and they said we'll see.
    ...
    Cheers Ad, one final question - you mentioned 13 other spaces for boots, do any of these resemble real life boots or are they just plain and different colours?
    or are they just plain and different colours?
    ...
    Nah they were random ugly ones, which makes me think they were place holders.
    ...
    3. Are there any new goal celebrations
    ...
    A few more, but not gone through them all. But there is more than last year.
    ...
    what about 360 degree is it good ?
    and do you feel pes2010 will be the best football for all season of the game ?
    ...
    ) 360 degree is ok, looks nice and makes the game flow better
    not 100%, but certainly over 80%
    ...
    2.. Rain in the game or snow if any effect on the pitch .. cutting up , puddles, ball travelling faster over the suface or slowing down in puddles. Cutting up , ball taking a bounce the other way ? Players sliding on , on very wet pitches?
    4. Bit confused by Suffs 360 comments last night on the PC , not the same as FIFA's. Is the 360 control , totally free 360 movement in NON sprinting mode. The reason I was confused was Suff mentioning not the same as Fifas and then saying something about it being 16 or 32 directional. One poster wrote back saying Suff meant it was only 16 - 32 directional when Sprinting not at normal pace, at normal pace it was true 360 freedom. Could you clear that up, is it total 360 when at normal non sprint pace?
    ...
    No visual effects on the pitch, the ball does behave slightly differently.
    4) Suff thinks BOTH FIFA and PES are not full 360. he thinks both are between 16 to 32.
    ...
    do the players sweat in the game
    ...
    No
    ...
    Another question, in earlier PES games the referee would whistle for a foul during hand-ball situations. Then for some unexplained reason they removed this from the latest PES games. Are fouls for hand-ball situations back?
    ...
    Nope.

It was removed in the past as many people complained about it.
    ...
    I have read in the previews that there is alot of shorts movement in the game as shorts blow in the wind etc. I have not seen evidence of that in the videos at Gamescom. Have you seen this kinda of kit movement in your build Adam? and if you have, does it seem to be done well?
    ...
    Yes its in the build we have. Looks nice, very realistic.
    ...

سوال : امسال تیمها چند نوع ( چند دست ) لباس دارن ؟

جواب : من پرسیدم گفتن سه نوع

سوال : وقتی شما pes 2010 رو بازی میکنید چه احساسی به شما دست میده ؟آیا فکر میکنید بعد از یک مدت که ما بازی کنیم از این بازی خسته میشیم ؟

جواب : من هرچی بازی میکنم بیشتر عاشقش میشم .دوستان , بازی خیلی جذابه .

سوال : گل زدن چقدر سخت تر شده وآیا شما درجه Top player رو هم امتحان کردید ؟

جواب : Top player فوق العاده سخت بود برای من .دفاع حریف خیلی سر سخته و نفوذ به درونش مشکله .

سوال : آیا شما به فریم ریت بازی توجه داشتید ؟ من شدیدا به این مساله حساس هستم به همین خاطر تا الان خیلی از بازیها رو نخریدم نسخه 2008 از این لحاظ وضعش خیلی خراب بود اما 2009 خوب بود این نسخه ازاین جنبه چه وضعیتی داره ؟

جواب :فریم ریت توی این شماره بازی وضعیت بسیار خوبی داره .

سوال : بازیکنانی که لباسشون روی شورتشون افتاده آیا از زاویه دوربین واید هم قابل شناسایی هستن یا فقط میشه این مساله رو توی REPLAY بازی دید ؟ جوراب های کوتاه هم توی بازی وجود داره ؟

جواب : بله شما میتونید این مساله رو از زاویه این دوربین تشخیص بدید . در ضمن جوراب ساق کوتاه من ندیدم .

سوال : آیا توی بازی پیش اومد که یک ضربه روی هوا و سرضرب به سمت دروازه حریف داشته باشین ؟

جواب : بله یک گل بهمین شکل با اتوئو زدم که این حرکت یک انیمیشن جدید بود .خیلی عالی بود .

سوال : توی آخرین کد ما میدونیم که 23 تا ورزشگاه وجود داره , توی نسخه نهایی بازی چند تا ورزشگاه وجود خواهد داشت ؟ آیا در این رابطه اونا چیزی به شما گفتن ؟

جواب : راستشو بخواید من یک چیزایی از بعضی جاها شنیده بودم . در این مورد از کونامی سوال کردم که گفتند بله ورزشگاههای جدیدی توی نسخه نهایی اضافه خواهد شد .

سوال : شما قبلا اشاره کرده بودین که علاوه بر کفش هایی که نام برده شد 13 تا کفش دیگه هم وجود داشت آیا این 13 تا براساس طرح واقعی ساخته شده بودن ؟

جواب : نه این 13 تا طرح ساختگی و تخیلی داشتن که به نظر من فعلا فقط برای پر کردن آیتم کفش ها ساخته شده بودن .

سوال : موارد جدیدی از جشن و شادی بعد از گل به بازی اضافه شده ؟

جواب : یک تعدادی جدید اضافه شده .

سوال : وضعیت بخش آنلاین بازی کی مشخص میشه ؟

جواب : اواسط سپتامبر

سوال : نظرتون درباره کنترل 360 درجه چیه ؟ سوال دیگه اینکه موقع بازی کردن تا چه حد حس نسخه 2009 بهتون دست میده ؟

جواب : کنترل 360 چیزجالبیه و بازیو شناور تر کرده . حدود 20 درصد هنوز حس نسخه 2009 بهم دست میده .

سوال : برف و باراون چه تاثیری روی زمین میزارن ؟( مثل گل شدن زمین کند شدن حرکت توپ و...)

جواب :بارون هیچ تاثیر قابل مشاهده ای روی زمین نداره اما حرکت توپ توی زمین خیس یک مقداری فرق میکنه .

سوال :درمورد کنترل و حرکت 360 درجه میتونید بیشتر توضیح بدین ؟ راستش من از حرفهای دیشب ساف یک مقداری گیج شدم .ساف میگفت این کنترل توی PES 2010 با کنترل 360 درجه فیفا 10 فرق میکنه .ساف میگفت موقع دویدن فقط میشه در 16 یا 32 جهت حرکت کرد و در زمان راه رفتن 360 درجه میشه حرکت کرد در این باره توضیح بدین ؟

جواب : ساف فکر میکنه توی هر دوتا بازی یعنی فیفا 10 و PES 2010 این حرکت بشکل 360 درجه کامل نیست اون فکر میکنه امکان حرکت بین 16 تا 32 جهت وجود داره .

سوال : آیا بازیکنان توی بازی عرق میکنند ؟

جواب : نه

سوال : توی نسخه های قدیمی تر بازی داور خطای هند بازیکنان رو میگرفت توی چند تا نسخه اخیر این مساله از بازی حذف شده بود آیا این مورد توی این نسخه اضافه شده ؟

جواب : نه این مورد چند ساله از بازی حذف شده .

سوال : شنیده شده شورت بازیکنان در زمان وزش باد تکون میخوره این مساله رو ما توی ویدئوهایی که از نمایشگاه GC آلمان منتشر شد ندیدیم آیا این مورد توی کدی که شما بازی کردید وجود داشتن ؟

جواب : بله ما اونو داشتیم .خیلی قشنگ به نظر میرسید .خیلی واقعی

9. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون حسین جان

ديگه تو 20% ميخوان معجزه کنن؟ من که يه حسه بدی بهم دست داد اين همه منتظر اين بازی بودم و هی به دوستام گفتم که آره بازی خيلی عوض شده و... خدا کنه که بترکونه ولی...
    شما از موقعی که اومدی توی تاپیک یک حس بدی داشتی...
    یک دفعه که بازی به اون چیز دلخواه شما تبدیل نمیشه...پیشرفت همیشه کم کم بوجود میاد
    کونامی هم داره تمام توانش رو صرف همین کار میکنه
    در ضمن شما بذار بازی عرضه بشه بعد از بازی انتقاد کن...شما فقط یک تریلر از بازی رو دیدی

11. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به شما هوادارن PES پیشنهاد میکنم برید و PES 2008 رو دوباره نصب و بازی کنید.شما هیچ تفاوت زیادی رو بین 2008 و 2009 نمیبینید.کلاً کونامی همیشه همینطوری بوده و در طی یک سال تغییرات زیادی رو اعمال نکرده و اگر تغییری به وجود اومده در مدت چند سال اتفاق افتاده که یک دفعه این کارو انجام نداده.
    الانم منتظره یک PES که تغییرات زیادی کرده, نباشید.
    چیییییی؟؟؟؟ 2008 با 2009 یکی بود؟ من دقیقا چند وقت پیش آوردم 2008 رو نصب کردم کم مونده بود بالا بیارم 2008 کجاش شبیه 2009 هست. این به این خاطر هست که شما وقت کمی برای این بازی ها گذاشتید به همون خاطر تغییراتش به چشمتون نمیاد.

بهزاد و مهران و محمود و چند نفر از بچه های قدیمی تاپیک 2009 شاید یادشون باشه من پارسال مهر ماه که تازه دمو PES 2009 رو بازی کردم اومدم گفتم اصلا تغییر نداشته نسبت به 2008 می دونید چرا این حرف رو زدم چون جمعا 2008 رو در عرض یک سال شاید 10 ساعت هم بازی نکرده بودم ولی 2009 رو شاید بیش از 800 ساعت بازی کردم تا الان پس خیلی راحت می تونم فرق بین نسخه 2009 رو با ورژن های قبل و بعدش تشخیص بدم چند وقت پیش که آوردم 2008 رو نصب کردم تعجب کردم که من چطور وقتی دمو 2009 رو بازی کردم متوجه نشدم گرافیکش فوق العاده نسبت به 2008 تغییر کرده و حرکات هم بهتر شده. مطمئن باشید اونقدر در سالی که گذشت PES بازی کردم که الان شبا تو خواب هم می بینمش دیگه فوت آبم همه جزئیات بازی رو با این وضع خیلی ساده و با یک نگاه فرق و تغییرات رو می تونم تشخیص بدم

با سلام به همگی منو کمو بیش تو این فروم میشناسید ولی بدون هیچ تعصبی میگم گرافیک PES امسال FIFA رو پشت سر میذاره فقط از لحاظ انیمشین هستش که تا الان از FIFA عقب تره کیفیت لباس و چهره و نورپرذازی و تماشاگران و چمن که دیدیم واقعا بهتر هستش من خودم 2 ساله دارم FIFA بازی میکنم و واقعا به گرافیک این فوتبال هیچ ایرادی نمیشه گرفت البته به جز نور پردازی شبش و چهره بازیکنان ولی گرافیک امسال PES یک چیز دیگست البته مشکل نور پردازی شب FIFA امسال حل شده .
    اینکه امسال PES واقعا سنگ تموم گذاشته حرفی نیست کاملا باهات موافقم خیلی عالی عمل کرده اما... خوب امسال فکر نمی کنم اون چیزی که شما فرمودید به حقیقت بپیونده شاید بشه با در نظر گرفتن بعضی چیزها PES رو در حد فیفا دونست ولی واقعا امسال هم وقتش نرسیده که PES گرافیک فیفا رو پشت سر بذاره موتور گرافیکی فیفا خیلی خیلی برتر از چیزی هست که کونامی داره ازش بهره می بره. این EA غول بی شاخ و دم گرافیک هست. بنابراین نمیشه انتظار داشتکه امسال بتونه PES فیفا رو پشت سر بذاره ولی من امیدوارم به یک اندازه باشن و امسال نتونیم یکی رو به اون یکی برتری بدیم. اینطوری رقابت دوباره شدت می گیره که در هر صورت به نفع ما هست که هر دو رو بازی می کنیم. در هر صورت کمی زوده برای قضاوت ان شالله دمو هاش رو بازی می کنیم یه نظری هم می دیم. خوشبختانه امسال هر دو بازی رو زیاد بازی کردم و راحت می تونم تغییرات و کیفیت هاش رو تشخیص بدم. بهتره فعلا بحثی در این مورد نکنیم تا اینکه پست های مفید کاربرای خوب تاپیک مثل 4039 و آقای پروفسور مسعود و همین طور خود شما که اخبار خیلی خوبی می ذاری توی تاپیک. بین پست ها بیهوده گم نشه. به قول بهزاد جان منتظریم

13. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چیییییی؟؟؟؟ 2008 با 2009 یکی بود؟ من دقیقا چند وقت پیش آوردم 2008 رو نصب کردم کم مونده بود بالا بیارم 2008 کجاش شبیه 2009 هست. این به این خاطر هست که شما وقت کمی برای این بازی ها گذاشتید به همون خاطر تغییراتش به چشمتون نمیاد.

بهزاد و مهران و محمود و چند نفر از بچه های قدیمی تاپیک 2009 شاید یادشون باشه من پارسال مهر ماه که تازه دمو PES 2009 رو بازی کردم اومدم گفتم اصلا تغییر نداشته نسبت به 2008 می دونید چرا این حرف رو زدم چون جمعا 2008 رو در عرض یک سال شاید 10 ساعت هم بازی نکرده بودم ولی 2009 رو شاید بیش از 800 ساعت بازی کردم تا الان پس خیلی راحت می تونم فرق بین نسخه 2009 رو با ورژن های قبل و بعدش تشخیص بدم چند وقت پیش که آوردم 2008 رو نصب کردم تعجب کردم که من چطور وقتی دمو 2009 رو بازی کردم متوجه نشدم گرافیکش فوق العاده نسبت به 2008 تغییر کرده و حرکات هم بهتر شده. مطمئن باشید اونقدر در سالی که گذشت PES بازی کردم که الان شبا تو خواب هم می بینمش دیگه فوت آبم همه جزئیات بازی رو با این وضع خیلی ساده و با یک نگاه فرق و تغییرات رو می تونم تشخیص بدم

اینکه امسال PES واقعا سنگ تموم گذاشته حرفی نیست کاملا باهات موافقم خیلی عالی عمل کرده اما... خوب امسال فکر نمی کنم اون چیزی که شما فرمودید به حقیقت بپیونده شاید بشه با در نظر گرفتن بعضی چیزها PES رو در حد فیفا دونست ولی واقعا امسال هم وقتش نرسیده که PES گرافیک فیفا رو پشت سر بذاره موتور گرافیکی فیفا خیلی خیلی برتر از چیزی هست که کونامی داره ازش بهره می بره. این EA غول بی شاخ و دم گرافیک هست. بنابراین نمیشه انتظار داشتکه امسال بتونه PES فیفا رو پشت سر بذاره ولی من امیدوارم به یک اندازه باشن و امسال نتونیم یکی رو به اون یکی برتری بدیم. اینطوری رقابت دوباره شدت می گیره که در هر صورت به نفع ما هست که هر دو رو بازی می کنیم. در هر صورت کمی زوده برای قضاوت ان شالله دمو هاش رو بازی می کنیم یه نظری هم می دیم. خوشبختانه امسال هر دو بازی رو زیاد بازی کردم و راحت می تونم تغییرات و کیفیت هاش رو تشخیص بدم. بهتره فعلا بحثی در این مورد نکنیم تا اینکه پست های مفید کاربرای خوب تاپیک مثل 4039 و آقای پروفسور مسعود و همین طور خود شما که اخبار خیلی خوبی می ذاری توی تاپیک. بین پست ها بیهوده گم نشه. به قول بهزاد جان منتظریم

من 2008 رو زیاد بازی نکردم ولی 2009 رو خیلی خیلی بازی کردم و چند روز پیش که 2008 رو نصب کردم به این نتیجه رسیدم که فرق زیادی با 2009 نمیکنه. الته این احساس من بود.

در رابطه با اینکه PES به فیفا میرسه یا نه اون که همین الان معلومه. در نسخه های PC همیشه PES بهتر از فیفا بوده و در این زمینه شکی نیست ولی در کنسول موضوع فرق داره و فیفا بهتره.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بابا این بحث های مقایسه فیفا و PES رو ول کنید هنوز که نسخه نهایی هیچ کدوم نیومده .
    بجاش به مصاحبه جدید سیباس توی نمایشگاه آلمان توجه کنید

محتوای مخفی:  
    new sebass interview from france i think

traslated by a member of evo web kouroux and not sure who found the actual video but thanks to them

Q1: A slower pace for the game ?
    Seabass:It's true, the general pace of the game has decreased.It's specially true since we focused on the difference of speed between players.We also thought that the game was generally too fast in previous versions.Going from a 90min (real time for a football match) to 10 minutes (the average time for a PES match),it appeared essential to slow the pace down in order to get closer to the real thing.
    Concerning the gameplay and the passing system,you're right that we also noticed that they were slower (due to the general pace of the game I suppose)
    but you don't have to worry about it, we'll correct it and it'll be better for the final version

Q2:What are the major changes in this PES ?
    Seabass: In previous games, players didn't have their own intelligence.It was more of a choice of tactics and formation but this time each thinks by himself, for instance a full-back who likes to make overlapping runs.A new card system so that you could change the style of play between each players.
    Moreover, in order to be more complete we've added a slider system for a more general control of the team, like its coach.This way, you could choose how high up the pitch your full-back would go.The team is in your control not just like a player but like a proper manager.
    This balance is interesting is interesting in PES2010, it allows the player to really customize his game

Q3:Were you by the fans' critics regarding PES2009 ?
    Yes, a lot of voices raised from Europe and we received the critics directly.The first feedbacks of PES2010 have been excellent and we are grateful.
    The demands from the European market put us under pressure but we have to find a solution.At the same time it's exciting and it what drive us forward.
    In PES2010 and for the first time, we have wanted to respond by going even more into the precision of details.I think that's what will always make PES appreciated in the future

Q4: Have you listed the major drawbacks of PES2009 ?
    Seabass:There are plenty of things but I will tell you the 3 major ones.
    Firstly the restricted 8 directions for players.Gamers wanted more freedom and that's why we implemented this 360° dribbling system.Secondly the penalties, we've always felt they weren't right but after PES2009, the demand for a new system was urgent.It was very difficult to create something new but it's done.
    Finally the keepers.We took away the possibility to directly control him since our team thought that it was something underused by most fans.We've received a lot of complaints regarding the subject and have decided to implement it again.There are plenty of things like that but what needs to be remembered is that we want to keep this feedback interaction with the gamers.
    To listen and implement their ideas to the full details

Q5: The visual aspect of the game is stunning
    Seabass:Before the PS3 and HD platforms, we weren't programming our games starting from a PC version.Our team need to get used to it in 2-3 years and the results are visible with the important visual improvements in the games

یک مصاحبه جدید از سیباس در نمایشگاه GC

سوال 1 : این بازی آهنگ حرکتی آهسته تری نسبت به قبلا پیدا کرده ؟

سیباس : بله همین طوره آهنگ کلی بازی آهسته تر شده .به ویژه از زمانی که ما بر روی اختلاف سرعت بازیکنان مختلف تمرکز کردیم .ما به نظرمون رسید سرعت کلی بازی توی نسخه های قبلی زیاد بوده .با توجه به رسوندن بازی 90 دقیقه ای ( در عالم واقع و فوتبال حقیقی ) به 10 دقیقه ( متوسط زمان برای این بازی ) به نظر ضروری رسید که آهنگ بازی رو کند تر کنیم تا به واقعیت نزدیک تر بشیم .

سوال 2 : تغییرات اصلی در این نسخه چه چیزهائیه ؟

سیباس : توی نسخه های قبل بازیکنان توی زمین از هوش مختص به خودشون استفاده نمیکردن وبیشتر از طریق تاکتیکها و فرمیشن رفتار بازیکنان شکل میگرفت اما الان هر تفکر و اندیشه ای توسط خود بازیکن صورت میگیره مثلا یک مدافع پوششی توی بازی تمایل به انجام حرکت اورلپ داره .همچنین مورد سیستم کارت که از طریق اون شما میتونید سبک بازی هر بازیکن رو تعیین کنید .

علاوه بر اینها به منظور کامل تر کردن بازی ما سیستم اسلایدر (SLIDER SYSTEM ) رو به منظور کنترل بیشتر تیم به بازی اضافه کردیم که مثل یک مربی عمل میکنه .مثلا از طریق اون میتونید برای مدافع پوششی تیمتون این تعریفو داشته باشید که تا چه میزانی به جلو حرکت کنه .تیم در کنترل شماست نه از طریق یک بازیکن بلکه ازطریق مدیریت تیم " مثل یک مدیر " .این بالانس توی PES 2010 هیجان انگیز و جذابه.

سوال 3 : شما در جریان نقدها و انتقادات طرفداران دررابطه با نسخه پارسال بودید ؟

سیباس : بله چیزای زیادی از اروپا به گوش ما رسید و ما اونا رو مستقیما دریافت کردیم .اولین بازخورد از PES 2010 عالی بود و ما به این خاطر از طرفداران تشکر میکنیم .

درخواست ها از منطقه اروپا ما رو تحت فشار قرار داد و ما باید یک راه حلی پیدا میکردیم . در عین حال این مساله برای ما یک محرک بود و چیزی بود که ما رو به جلو حرکت داد .

در PES 2010 ما تصمیم گرفتیم به این درخواستها پاسخ بدهیم حتی از طریق بررسی و توجه به مسائل ریز بازی .من فکر میکنم این اون چیزیه که در آینده همیشه به PES اعتبار خواهد داد .

سوال 4 : آیا شما اشکالات اصلی بازی رو لیست کرده اید ؟

سیباس : اشکالات زیادی وجود داره اما من سه تا از اصلیا شو اینجا میگم :

اول از همه محدودیت حرکت بازیکنان در 8 جهت .گیمرها آزادی عمل بیشتری میخوان بهمین خاطر ما سیستم حرکت 360 درجه رو در بازی به اجرا در آوردیم .مورد دوم پنالتیهاست .ما همیشه فکر میکریدم در این مورد هیچ وقت حق با گیمرها نبوده اما بعد از PES 2009 سیستم جدید ضروری به نظر رسید .خیلی برای ما سخت بود که سیستم جدیدی طراحی کنیم اما اون بالاخره شد .

و در نهایت دروازه بانها . ماتوی نسخه های اخیر بازی امکان کنترل مستقیم دروازه بان رو از بازی حذف کرده بودیم با توجه به تفکر وهم اندیشی تیمی که داشتیم متوجه شدیم کنترل دروازه بان از طریق هوش بازی برای طرفداران بازی کافی نیست از طرفی در این رابطه اعتراضات زیادی از طرف طرفداران بازی به دست ما رسید بنابراین تصمیم گرفتیم دوباره کنترل دستی دروازه بان رو به بازی اضافه کنیم . موارد زیادی مثل این چند مورد که گفتیم وجود داره اما چیزی که لازمه بگیم اینه که ما تصمیم داریم این تعامل و ارتباط متقابل رو با گیمرها حفظ کنیم و از این طریق به نظرات و خواسته هاشون گوش بدیم تا تمام اشکلات بازیو شناسایی و رفع کنیم .

5 : جنبه های بصری بازی ( گرافیک و موارد مربوطه ) بسیار عالی هستند .

سیباس : در این رابطه قبل از پلت فرم PS3 و HD ما در حال برنامه ریزی بودیم که بازیها رو از نسخه PC شروع کنیم .تیم ما نیاز داشت 2-3 کار کنه تا به اون عادت کنه و در نتیجه ما الان شاهد به ثمر رسیدن اون تلاشها دربازیهامون هستیم که حاصل اون پیشرفتهای بصری مهمیه که میبینیم .

16. 18 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •