هیچ کداماین بازیش چگونه است؟ چه سبکیه؟ مثل اسپلینتر سل هست؟ یا تو مایه های مافیا؟![]()
این بازی یک بازی کاملا خاص است و مانندی ندارد![]()
هیچ کداماین بازیش چگونه است؟ چه سبکیه؟ مثل اسپلینتر سل هست؟ یا تو مایه های مافیا؟![]()
این بازی یک بازی کاملا خاص است و مانندی ندارد![]()
اوه، پس بی خیالش، من حوصله مخفی کاری رو ندارم.
بازی شمشیری بدون مخفی کاری هم داریم؟
من که خبری ازش نشنیدم، فعلا جدیدترین AC همون Assassin's Creed: Brotherhood هستش
که برای PC عید میاد اگه اشتباه نکرده باشم.
اسفند ماه میادکه برای PC عید میاد اگه اشتباه نکرده باشم.![]()
البته میشه مبارزات رو مخفی هم نکرد! و از اول تا آخرش جنگید کلاً اگر بازی نکنی لذت کشتن دو نفر در یک زمان( و خیلی از لذت های دیگه!) رو از دست میدی!اوه، پس بی خیالش، من حوصله مخفی کاری رو ندارم.
بازی شمشیری بدون مخفی کاری هم داریم؟
یک پیشنهاد دوستانه: (از نسخه ی اول شروع کن مطمئن باش ضرر نمیکنی!)
ممنون رفیق
من تو اون سری که تاریخی ازت می خواد موندم. فکر کنم باید تاریخ عکس رو با تاریخی که اسیسن هست رو بزنیم و تفاوتش رو تو اون سیبل؟ منم تاریخ هایی رو که اسیسن توش مبارزه می کنه رو یادم نمونده. فقط اونی که صفر بوده رو جواب دادم و با پازل ها. یعنی 5 تاشون رو کامل نکردم.
بازی رو تموم کردم 5 تا از معماهای تاریخی مونده
حوصله دیگه ندارمفوقش می خواد یه فیلم "بیب! (صدای بوق)" نشون بده که نمی ده
![]()
خوب یه سه چهار روزی هست که بازی رو تموم کردم.
آخرین - بهترین بازی که سراغ داشتم Half-Life 2 هست. که هم فناوری بالایی داشت، و هم به غیر از پول دانش کار رو هم بالا برده بود و مثل Call of Duty جنبه ی تبلیغاتی نداشت. طراحشم یه ایرانی به نام «فرزاد ورهرامیان» هست.
به نظر من الان Assassin's Creed II بهترین و قویترین بازی دنیاست. من از 10 بهش نمره 9.5 دادم. چون گاهی وقت ها حوصله م رو با یکنواختی سر می برد. به Half-Life 2 نمره ی 10 داده بودم. چون هیچ ایرادی توش ندیدم.
خدا رو شکر بعضی ها فقط برای پول درآوردن کار نمی کنن!
به نشان Ubisoft تا حالا توجه کردید؟ یه حلال ماه هست که بالای گنبدهای بنا ایرانی (حالا اسلامی) می گذارن.
تا حالا فکر کردید که چرا Ubisoft بازی Prince of Persia رو که سود جالب هم براش نداره تولید می کنه؟ چون اگه این وقت و هزینه رو بگذاره رو یه بازی دیگه مثل Assassin's Creed سود خیلی بالاتری آیدش می شه![]()
Last edited by آریا ایرانی; 05-02-2011 at 22:14.
یه دفعه وسط تموم کردن این بازی یادتون به نیمه جان افتاد...بابا دمت گرم.خوب یه سه چهار روزی هست که بازی رو تموم کردم.
آخرین - بهترین بازی که سراغ داشتم Half-Life 2 هست. که هم فناوری بالایی داشت، و هم به غیر از پول دانش کار رو هم بالا برده بود و مثل Call of Duty جنبه ی تبلیغاتی نداشت. طراحشم یه ایرانی به نام «فرزاد ورهرامیان» هست.
به نظر من الان Assassin's Creed II بهترین و قویترین بازی دنیاست. من از 10 بهش نمره 9.5 دادم. چون گاهی وقت ها حوصله م رو با یکنواختی سر می برد. به Half-Life 2 نمره ی 10 داده بودم. چون هیچ ایرادی توش ندیدم.
خدا رو شکر بعضی ها فقط برای پول درآوردن کار نمی کنن!
به نشان Ubisoft تا حالا توجه کردید؟ یه حلال ماه هست که بالای گنبدهای بنا ایرانی (حالا اسلامی) می گذارن.
تا حالا فکر کردید که چرا Ubisoft بازی Prince of Persia رو که سود جالب هم براش نداره تولید می کنه؟ چون اگه این وقت و هزینه رو بگذاره رو یه بازی دیگه مثل Assassin's Creed سود خیلی بالاتری آیدش می شه![]()
کجای بازی شاهزاده ایرانی سود نداره...جالب که سهله ملت دنیا واسش له له میزنن....
یکی از معروف ترین شخصیت هارو هم داره....
فروشش هم همیشه در صدر بوده...
پسر جون چرا دقت نمی خونی؟
من گفتم تا حالا بهترین بازی که رو دستش بلند نشده بودن و تو همه چی رکورد دار بود نیمه جان 2 بود که الان اسیسن جاش رو نگرفته ولی رقیبشه
بازی شاهزاده هم سود داره ولی دندونگیر نیستشما کاری به تبلیغات نداشته باش.
تو سایت آمریکایی تبلیغاتی Gamespot بهش نمره ی 8 می دن. تو یه سایت با وژدان تر مثلا IGN نمره ی بیشتری می دن.
Last edited by آریا ایرانی; 06-02-2011 at 01:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)