سلام
اين ديکشنري که تو اين گوشي نصبه و تلفظ هم داره رو از کجا ميشه گير آورد ؟
کسي لينک دانلودش رو داره ؟
ممنون
سلام
اين ديکشنري که تو اين گوشي نصبه و تلفظ هم داره رو از کجا ميشه گير آورد ؟
کسي لينک دانلودش رو داره ؟
ممنون
من میخوام گوشیم رو با سیم ایرانسل آپدیت کنم ،
وارد device manager میشم و چک فور آپدیت رو میزم بعد از 1 یا 2 دقیقه ای پیغام رو میده server not responding
ورژن گوشی هم 20.115
اشکال از چیه؟
سلام پسرم
ببین تاریخ گوشیتو دقیق بکن البته به میلادی
فکر کنم بشیم برج 6.
ببین درست میشه یا نه.
دوست عزیز. یعنی چی که نصبه و لینک دانلودش رو می خواهی؟ شاید منظورت تعداد زبان هاست که به روش زیر می تونی انتخاب کنی! خود این برنامه توی Aplications هستش! شما می تونی تا حداکثر 3 زبان رو توی دیکشنری فعال کنی و برای انتخاب زبان هات از 2 طریق زیر عمل کنی:
- از طریق خود گوشی. برنامه دیکشنری رو فعال کنی. بری توی Options و گزینه Languages و بعدشDownload Languages زبان های دلخواهت رو دانلود کنی.
- می تونی بری توی اینترنت. زبان های دلخواه را دانلود و بعدش توی گوشیت کپی و اجرا کنی!
منظورتون رو واضح تر بگین کمکتون کنیم با تشکر![]()
منظورم اينه که ميخام دانلودش کنم و براي گوشي خودم که N79 هستش نصبش کنم ... و نه روي N86
اون مشکل قطع و وصلی صدا ظاهرا تو گوشی های جدید 86 عادیه و مربوط میشه به کارخونه
مشکل اسپیکرشه ، با 14 تومن حل میشه.
نه دوستم ، مشکلی ندارم باهاش فقط وقتی نور کم باشه برای فیلم برداری نویز داره (اگه نور کم باشه البته)![]()
با سلام
بیشتر مبحث رو خوندم
میخوام N86 بخرم... با تمام این توضیحات کار درستی میکنم یا نه ؟ لطفا" با دلیل بیان کنید... چون فکرامو کردم مگر اینکه واقعا" گوشی ایراد مهمی داشته باشه که بیخیالش بشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه بتونی با وزنش کنار بیای گزینه بسیار مناسبیه. در نوع خودش تقریبا کامل ترینه. نقص هایی هم داره که خب همه گوشی ها دارن و هیچ گوشی ای هم کامل نیست!![]()
من هنوز با اسلاید گوشیم مشکل دارم !! چه کارش کنم درست شه؟
برای آپدیت گوشی با ایرانسل هم تاریخ رو درست کردم ولی بازم همون ارور رو داد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)