یعنی سیمبین سری 5 و 6 رو ساپورت میکنه همه برنامه هاشو ؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
یعنی سیمبین سری 5 و 6 رو ساپورت میکنه همه برنامه هاشو ؟
میشه کیبوردی که نصب کردید آدرس لینک دانلودش رو بهم بگید .
ممنون
سری 6 رو از کجا آوردی؟
8910 سری 60 ویرایش پنجمه![]()
سلام به تمام دوستان I8910 دار
امروز تو دانشگاه گوشی از دستم افتاد. تقریبا از فاصله 1 متری خورد زمین.
اول با پشت و بعد روی صفحه آرام گرفت
تا 10 ثانیه جرات نداشتم از رو زمین جمش کنم. با خودم گفتم عمرا دیگه گوشی بشو نیست.
بعد که بلندش کردم دیدم نه بابا کار که میکنه.
تا حالا هم که مشکلی نداشته.
گفتم اطلاع رسانی کنم که تست زمین خوردن از فاصله 1 متری هم انجام شد و گوشی با موفقیت این تست هم
پشت سر گذاشت
البته اینم بگم که گوشی تو یه کیف پارچه ای نازک بود که باعث شد حداقل خش روش نیوفته.
Last edited by آرش-19; 02-11-2009 at 00:46.
با سلام
1- از نظر gps چجور گوشی هست؟ نقشه هاش و برنامه هاش یافت می شود؟ ( لطفا توضیح با حوصله خیلی برام مهم است )
2- این سیستم عامل همون سیستم عامل نوکیاست. منظورم اینه که هر چی رو نوکیا نصب بشه رو این گوشی هم خوب کار می کنه ( با فرض اینکه ورژنش یک باشه ).
ممنون
در مورد gps من خودم الان از smartcom استفاده میکنم.نقشه ها هم همه جوره و برای همه شهرها موجوده.
در ضمن نکته جالب اینه که gps گوشی من در کمتر از 10 ثانیه وصل میشه.
سیستم عاملم همون سیمبیان S60 v5 که 5800 و N97 هم ازش استفاده می کنند. تمام برنامه هایی که
برای این سیستم عامل طراحی شده باشند روی این گوشی کار میکنه البته به جز برنامه هایی که انحصاری برای نوکیاست.
من که با gps این گوشی کار می کنم واقعا عالیه.خیلی راحت زیر سقف می گیره البته یه طبقه.زیر سقف با 5800 و ای 8910 تست کردیم واقعا 8910 بهتر جواب دادواصلا 5800 GPSو پیدا نکرد.ولی 8510 ظرف 10 15 ثانیه پیدا کرد.الانم گارمین 5.6 روش نصب کردم با نقشه های اکثر مراکز استانها.ولی گارمین 5.7 هم اومده.
آرش حواست باشه
این 10 ثانیه وصل شدن به ماهواره واسه اینه که از A-GPS
استفاده میکنه سر ماه قبض موبایلت نیاد کلی متعجب بشی !
البته حدود 15 کیلو بایت دانلود میکنه هر بار
آقایون من یه مشکل مسخره با این گوشی پیدا کردم یه بارم سوال کردم جواب نگرفتم:
بعد یه مدت که با گوشی کار عادی انجام می دم بدون اینکه تنظیمات خاصی رو تغییر بدم می بینم دیگه وقتی زنگ به کسی میزن عکسش رو که تو contact لود کردم نمیاد. تا یک بار خاموش و روشنش می کنم بر میگرده به حالت درستش.
امروز هم یه مشکل عجیب تر اینکه هر کی بباهام تماسمی گرفت هیچ صدای زنگی ازش در نمیومد با اینکه تو قسمت profile گزینه general رو اکتیو کردم باز صدائی نداشت تا یک بار خاموش و روشنش کردم درست شد این مشکلات به نظرتون دلیلش چیه؟
توضیح اینکه من هنوز هیچ ایمیجی روش نریختم و اورجینال خودشه.
دوستان برنامه نصب میکنم این ارور رو میده برا بعضی برنامه ها قضیه چیه
Unable to install a protected application from an untrusted application supplier
بعضی هانصب میشن و کار میکنن بعضی ها نصب میشن کار نمیکنن بعضی ها هم که نصب نمیشن این ارور رو میده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)