یعنی گوشی شما Dz نیست؟؟ و اصلا Dz وجود نداره براش؟؟
چون دیشب برای همین رنوآر یه فایلی دانلود کردم که Dz نبودش.
شاید برای شما هم فرمت های مختلفی داشته باشه
ولی چیزی که مسلمه، برنامه فقط با dz کار می کنه
یعنی گوشی شما Dz نیست؟؟ و اصلا Dz وجود نداره براش؟؟
چون دیشب برای همین رنوآر یه فایلی دانلود کردم که Dz نبودش.
شاید برای شما هم فرمت های مختلفی داشته باشه
ولی چیزی که مسلمه، برنامه فقط با dz کار می کنه
همون 2 تایی که خودت تو صفحه قبل گذاشتی دیگه
عربیه که ورژن I بودش
و انگلیشه که ورژن G بودش
تو پستهاي قبليت آدرس يه لينك دادي كه من رفتم تو يه برنامه داشت بنام theme editor راستش من هر كاري كردم نتونسام DL كنم راجع بهش چيزي مي دوني؟![]()
من دانلودش کردم
ولی چیز خاصی نیست. باهاش باید یه فایل با پسوند GZ رو باز کنی و ادیت کنی. مثلا باهاش شکل آیکون ها و اینجور چیزها رو می شه ادیت کرد
حالا اینکه این فایل GZ چیه و کجاست، من نمی دونم. فقط یه جا چند تا عکس دیدم ...تویه همون سایت بود به نظرم... ولی توضیحی نداده بود که چه جوری به این فایل دسترسی داشته باشیم
در زمینه تم شدیدا پیگیرم... خبری بشه، حتما بهتون میگم
نه واسه من kdz هستش. و توي سايت الجي يه ليست از فريمورها هست واسه گوشيم كه همشون با پسوند kdz هستن.
پوریا..... کجایی که ببینی؟؟؟
این 10G واقعا خوشگله
یعنی حرف نداره ظاهرش
همه چیزش مثل همون 10F می مونه... بهتر بگم، همه چیزش مثل فریمور های اورجیناله و کامله کامله.
از نظر عملکرد و سرعت و همه چیز مثل همون 10F خودمون می مونه... البته سرعت کمی بیشتره
ولی دو تا فرق داره
اول اینکه قطعا برای 2009 هستش. به دلیل همون تنظیم تاریخی که اول کار میاد و قبلا توضیح دادم. و صد در صد از اون 10F که خوده سایت میده، جدیدتره
دوم ، فرق ظاهری به شدت زیادی داره
تم سفیدش واقعا خووووشگله
آیکون های گجت ها همه فرق می کنه و از اون حالت مربعی خارج شده
اصلا چرا دارم توضیح میدم؟؟
چند تا عکس می ذارم... البته عکس ها واضح نیست، چون دوربین خوب نداشتم. فقط می خوام حدودی ببینید چه جوریاست.
باز هم از بی کیفیتی عکس ها پوزش می خوام
گجت ساعت رو ببینید... مربعی شده. اون یکی هم گچت speed dial هستش . اون آخری هم که پایین صفحه است، Music
ضمن اینکه عکس بکگراند هم مربوط به خوده تم می شه و من نذاشتم
تولبار پایین رو هم که حتما می بینید چه قدر زیاد فرق کرده و چه قدر خوشگل شده
منوها که شکل آیکون ها عوض شده. خیلی هم قشنگ و تر تمیزه. تویه این عکس ها واقعا معلوم نمی شه.. حیف
قسمت setting که میری، آیکون ها رنگی نیست و یه حالت متمایزی داره که باز هم به نظرم خیلی قشنگ اومد
تم مشکی ، آیکون های اصلیش مثل همون گوشی خودتون می مونه. ولی داخل قسمت های محتلف می شی، شکل آیکون ها فرق می کنه که در کل خوبه به نظرم. ولی واقعا تم سفیدش خیلی قشنگه. همه چیزش فرق می کنه. کوچکترین مواردش هم فرق داره و خیلی روش کار شده
وقتی میری داخل قسمت New message یه گزینه جدید داره. Live! postcard
همینطور داخل خوده قسمت messeagin هم یه گزینه جدید داره به اسم Live studio که وقتی روش می زنی می خواد وارد یه قسمتی از سایت Vodafone بشه که ظاهرا فیلتره!!
گوشی رو که با کابل وصل می کنی به کامپیوتر یه گزینه داره به اسم ..PC internet
راستش دقت نکردم قبلا بوده یا نه... این رو شما چک کنید ببینید دارید یا نه
کلا از ظواهر امر بر میاد که فریمور مخصوص Vodafone باشه. چون چند تا گزینه داره که مربوط به اون می شه
و در مجموع.... توصیه می کنم نصب کنید. هیچی نداشته باشه، حداقل تم خوشگلی داره
و موزیک پلیر با ظاهر جدید!! البته فقط روی تم سفید
Last edited by zeus_1; 09-06-2010 at 14:57.
نکته جالب: sms فارسی رو راحت دریافت می کنه
حتی حروف " گچ پژ" رو هم نشون میده
ولی زبان فارسی نداره... یعنی منوها فارسی نمی شه... تایپ فارسی هم نداره
.................................................. ....
.................................................. .....
سوالی هست بپرسید
آقا دمت گرم،شدیدااااا
حالا ببین توی مثلا بخش عکاسی یا فیلمبرداری هم چیزی تغییر کرده یا نه
مثلا رزولوشن فیلمبرداری یا کیفیت یا ...
دوستان ورژن عربی هم تست شد
علاوه بر عربی، فارسی هم داره
همه چیزش مثل همون 10F می مونه. هیچ فرقی نداره. حتی یه ذره . اون دوستی که ورژن 10F رو می خواست، می تونه این رو به جاش دانلود کنه
2008 هم هست
در نتیجه
اگه زبان فارسی می خواین ( تایپ فارسی و منوی فارسی) همون ورژن 10F رو بذارید بمونه و اصلا دست به گوشی نزنید
ولی اگه براتون تایپ فارسی مهم نیست
حتما 10G رو نصب کنید
هیچ فرقی نداره
فقط من احساس کردم روی ورژن 10g اون مشکل تیک زدن فیلمبرداری یه ذره کمتر شده... ولی هنوز وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)