3 تا کارت GTX460
3 تا کارت GTX460
3 تارو کنار هم داری استفاده میکنی ؟!خسته نباشی !! پاورت نسوزه یه وقت امید جان
+
+
راستی یه نرم افزاری بود که میریختیش تو فولدر بازی و تنظیمش میکردی بعد گیم پد رو میشناخت !! کسی لینکشو نداره !! یه جور مبدل گیم پد xbox بود فک کنم !!
.
من با دسته ی ps2 نمیتونم بازی کنم !!(کلا نمیشناسه !! ))که اگه شناسایی هم میشد بر مبنای گیم پد xbox شناسایی میشد که اصلا جالب نمیشد !! کلا قسمتی هم برای شخصی سازی کلید های گیم پد هم نداره !!
نه فعلا که نسوخته
بیا برات آپلورش کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
.
اموزش استفاده ازشو هم سراغ داری ؟! حوصله سرو کله زدن باهاشو ندارممثلا الان میخوام تو همین gta iv eflc ازش استفاده کنم
![]()
خواهش میکنم
بیا اینو آپ کردم دانلود کن کامله یه Readme هم داره که توش نحوه استفاده ونصبش رو نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیازی به 3 تا 460 نیست من خودم با یه دونه 285 با بالاترین تنظیمات به راحتی بالای 30 فریم گرفتم و بنچمارک که میگرفتم میانگین فریم رو 35 یا 38 میزد که الان دقیق یادم نیست با CPU اینتل Q9650 و رم 4 گیگ
من نگفتم نیازه که
.
+
+
روون و خوب بودن بازی هم برا شما هم بخاطر همون cpu 4 هسته ای باید باشهتو یکی از فروم های خارجی چند نفر در مورد مشکل افت فریم با سیستم های قوی خودشون صحبت کرده بودن که گفته شده بود برای اجرای نسبتآ قابل تحمل باید سی پی یو 4 هسته ای استفاده کنید !!
+
اما مشکل من اینه که از 60% قدرت گرافیک استفاده میشه تو این بازیحتی تو بنچمارکی که با بازی میگیرم هم میگه گرافیک تا 60% لود شد
کلا بازی انگار خرابه و قاطی داره
+
بیخیال !! چند وقت سعی میکنم عادت کنم به این افت فریم این بازی ! 25 تا 40 تو شهر ) اگه نتونستم تحمل کنم !! گوره باباش بیخیال این بازی خارقالعاده میشملعنت به راک استار که یا بازی هاشو برا pc ریلیز نمیکنه یا هم اینجوری ناجور port میکنه که ادم از همچین گیم فوق العاده ای متنفر میشه
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 19-05-2011 at 00:48.
من هم به خاطر این بازی 3 تا 460 نذاشتم که
کلا سیستمم اینجوریه
من با کارت گرافیک 2 گیگ نزدیک به 1400 مگ دیدم کشیده
چطور می گین 800 مگ؟
نه سعید جان این دوستمون اشتباه گفته که 800 یا شایدم کارتش بیشتر ار این رو جواب نداده برای خود من 1700MB کشیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)