احتمالا گوشی ویروسی شده چون گوشی منم از امشب اینجوری شده هی دوربینش باز میشد باید میبستم ولی الان چند دقیقست دیگه نمیشه نمی دونم مشکلش دقیق چیه احتمال می دم ویروسه.کسی میدونه?
احتمالا گوشی ویروسی شده چون گوشی منم از امشب اینجوری شده هی دوربینش باز میشد باید میبستم ولی الان چند دقیقست دیگه نمیشه نمی دونم مشکلش دقیق چیه احتمال می دم ویروسه.کسی میدونه?
ورژن 20 برای N97 mini در Q2 ریلیز خواهد شد !
احتمالا ورژن 30 n97 هم ریلیز میشه
سلام به اساتید
تاچ گوشیه من یه مشکل جالب داره، اونم اینه که یکی از گوشه هاش (راست-پایین) به اندازه نیم سانت اصلا خوب کار نمیکنه، با یه نرم افزار نقاشی، تا جایی که میشد کل صفحه رو رنگ زدم و فهمیدم یه حالت چرخش تو تاچ گوشی وجود داره که باعث شده اون گوشه خوب کار نکنه!!! نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه... میدونم اشکال سخت افزاریه ولی میخوام بدونم نمونه داره یا نه؟
باید کالیبرش کنی!
برای این کار برو به مسیر setting => Phone =>Touch inpout =>Touch screen calibration
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
Q2 یعنی چی اونوقت؟
منبع؟
Q2 یعنی 3 ماه دوم سال 2011 !
من که شخصا بیخیال شدم، کم کم دارم میرم روی سامسونگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سامسونگ و آپل و موتو و الجی و... گوشی های با فیلم برداری فول اچدی و 3 بعدی و پردازنده 2 هسته ای اونم از نوع کورتکس 9(حدود 6 7 برابر قویتر از پردازنده N8) و رم یک گیگ و چه میدونم 1000 تا امکان دیگه رو دادن بیرون، ولی نوکیا هنوز روی این ARM11 680Mhz داره مانور میده!
بعد این اگه مفت هم بدن من گوشی "های اند" نوکیا نمیخرم! فقط بیرون ریختن پول هست!
ممنون از راهنماییت، دقتش خیلی بیشتر شد ولی هنوز کناره سمت راستش به اندازه 3،4 میلیمتر اصلا عکس العمل نشون نمیده، مثلا موقعی که میخوام باهاش اسکرول بار رو پایین بالا کنم به مشکل میخورم.![]()
دوست عزیز شاید گوشی شما روی ال سی دیش کاوره که چنسش خوب نیست یا خراب شده !
کاورش رو عوض کن و توکل کن و یک باره دیگه کالیبره کم انشا الله که درست میشه.
"توکل" رو خیلی باحال اومدیمرسی از راهماییت، کاور که نداره ولی فکر کنم همون توکل بیشتر کارمو راه بندازه
![]()
دوستان عزیز عیدتون مبارک
سلام آقا این joikuspot چیه ؟ کارش چیه به چه دردی میخوره ؟ من باهاش یخورده ور رفتم به نظرم چیزه جالبیه مثه اینکه اینترنتی کارش ؟
کسی چیزی میدونه؟
boingo هم نمیدونم چیه کارش یا اون یکی qik؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)