تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 205 از 1135 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام می خوام برم پارس آنلاین بگیرم با یه مودم وایرلس
    چه مودمی پیشنهاد میدید ؟ که با پارس آنلاین مشکلی نداشته باشه ؟
    خودم اینا رم در نظر دارم D-link 2640----- maxnet 830-------porsche 911------
    در ضمن بیشتر از پنجاه تومن نشه و با usb هم وصل بشه
    ممنون
    من خودم پورشه وایرلس دارم . 53 خریدم و مشکلی هم تا حالا نداشته ولی usb نمی خوره.

اگه پورشه گرفتی تنظیماتشو من بلدم اینجا بپرسی بهت میگم.

پورشه معمولی هم 27 بود.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

واقعا آدم تا خودش دنبال نکنه کارش درست نمیشه . 5 روز تلفن قطع بود اینترنت وصل بود بعدش برعکس شد تلفن وصل شد اینترنت

قطع شد( تلفنم تا خودم مخابرات نرفتم که وصل نمی کردن ، 3 روز بود برای 117 پیغام می ذاشتم ولی خبری نمی شد )

زنگ می زنی شاتل می گی لینک دارم ولی data رد نمیشه میگه مودمتو بزار روی بریج !! هرچی هم بهشون میگی زرتی میگن مارک

مودمت چی هست ! بعد که میفهمن با این چرتو پرت ها نمیتونن دست بسرت کنن میگن چشم از مخابرات پیگیری می کنیم.

یکسر رفتم شاتل دیدم انگار نه انگار که 2 روزه بهشون گفتم . رفتم مرکز ولیعصر اونا هم گفتن فیبر نوری به واحد ََAccess

مربوطه . رفتم فلکه اطلسی بهشون گفتم خلاصه یارو چون چندبار رفتم اونجا تا میرم اونجا میگه بازم اینترنت قطع شد؟!!

خدارو شکر اینا کار راه بندازن. یارو رو با ماشین بردم محل کافو . خلاصه با هم رفتیم داخل کافو( کانکس ) و لب تاب و مودمشو

دراورد وصل کرد و راه انداختش . گفت پورتتون سوخته بوده و مخابرات عوضش کرده و دوباره باید تنظیم میشده.

یک چندتا عکس هم از اونجا گرفتم گفتم شاید جالب باشه

ببخشید فکر کنم به این بگن کافو احتمالا سالن MDF هست چون کافو رو تو خیابون می گذارند. خودش گفت کافو؟

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید فکر کنم به این بگن کافو احتمالا سالن MDF هست چون کافو رو تو خیابون می گذارند. خودش گفت کافو؟
    سالن MDF که تو مرکز مخابراته .

این یک کانکس بود . تقریبا من جلوی درش بودم که عکس گرفتم .

یک کلید انداخت بازش کرد رفتیم تو . یک کولر کوچیک هم داشت که کنارش نوشته بودن لطفا کولر را خاموش نکنید.

این کافو داخل محوطه یک خوابگاه دانشجویی بود ( خوابگاه گلستان - کنار استخر انقلاب ، شیرازی ها می دونن کجا

میشه). اتفاقا خودش هم گفت تو هم بیا بریم که اونجا واست تستش هم بکنم .کلا 48 پورت هم بیشتر نبود.

بعدش که با لبتابش تنظیم کرد یک تلفن کوچیک هم از تو کیفش دراورد و باهاش شماره خونمون رو گرفت و موبایلشو

نشونم داد که شماره من روش افتاده بود . یک دونه هم page yahoo باز کرد گفت اینم از اینترنتت.

بعدشم در کانکس رو قفل کردو رفتیم.

کاش همه مثل این بنده خدا کار راه بنداز بودن.

5. این کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سالن MDF که تو مرکز مخابراته .

این یک کانکس بود . تقریبا من جلوی درش بودم که عکس گرفتم .

یک کلید انداخت بازش کرد رفتیم تو . یک کولر کوچیک هم داشت که کنارش نوشته بودن لطفا کولر را خاموش نکنید.

این کافو داخل محوطه یک خوابگاه دانشجویی بود ( خوابگاه گلستان - کنار استخر انقلاب ، شیرازی ها می دونن کجا

میشه). اتفاقا خودش هم گفت تو هم بیا بریم که اونجا واست تستش هم بکنم .کلا 48 پورت هم بیشتر نبود.

بعدش که با لبتابش تنظیم کرد یک تلفن کوچیک هم از تو کیفش دراورد و باهاش شماره خونمون رو گرفت و موبایلشو

نشونم داد که شماره من روش افتاده بود . یک دونه هم page yahoo باز کرد گفت اینم از اینترنتت.

بعدشم در کانکس رو قفل کردو رفتیم.

کاش همه مثل این بنده خدا کار راه بنداز بودن.
    مشخصه آدم بامرامی بوده شیرینی چیزی ازت نگرفت؟
    آخه تو شهر ما همچین چیزی نداریم یا من تا به حال ندیدم کافو ها یک باکس بزرگ هستند که تو خیابون مستقر می شوند و اونهایی هم که نوریه کنارشون یک کنتور برقه من موندم چجوری می خوان تو اون Dslam وصل کنند تو تابستون میترکه از گرما شاید به خاطر اون فضای کم و مشکلات دیگه تو تهران رو فیبر سرویس نمی دن. یعنی همون یکدونه Dslam 48 پورت که مال شاتله اونجا بود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

از هر کی میگیرید از آسیا تک نگیرید که روزی 2 -3 بار قطع میشه تا مودم هم ریست نکنی وصل نمیشه چراغ مودم ثابته ها ولی هیچ پیج باز نمیکنه زنگ هم میزنی میگن وصل هستید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشخصه آدم بامرامی بوده شیرینی چیزی ازت نگرفت؟
    آخه تو شهر ما همچین چیزی نداریم یا من تا به حال ندیدم کافو ها یک باکس بزرگ هستند که تو خیابون مستقر می شوند و اونهایی هم که نوریه کنارشون یک کنتور برقه من موندم چجوری می خوان تو اون Dslam وصل کنند تو تابستون میترکه از گرما شاید به خاطر اون فضای کم و مشکلات دیگه تو تهران رو فیبر سرویس نمی دن. یعنی همون یکدونه Dslam 48 پورت که مال شاتله اونجا بود؟
    نه بابا شیرینی کجا بود ! با معرفت تر از این حرف ها بود. البته این سری مسئول واحدش بهش گفت اگه ماشین

داری ببرش اونجا تست کنه واست ولی یکبار دیگه هم قرار شد بریم باهاش ولی کلید کافو رو پیدا نکرد و گفت : بچه

ها صبح یردن شما برو من خودم فردا درست میکنم که درست هم شد.

این مثل یک کانکس معمولی بود ( از لحاظ بزرگی) که یک هواکش داشت ( که تو عکس ها معلومه ) با یک کولر کوچک

که روشن می ذاشتن همیشه.

نه کلا مال شاتل نبود . گفت کلا 48 پورته که بهش گفتم یعنی تو منطقه ما فقط 48 نفر روی فیبر نوری ADSl

دارن ؟ گفت آره.

روی لب تابش هم 7 -8 تا کانکشن ساخته بود به اسم های مختلف که هر کدوم مال یک شرکت بود.

که برای تنظیم کردن مال من کانکشن شاتل رو باز کرد وتنظیم کرد.

حال من نمیدونم 128 اکو من که روی 1 مگ هست ( هم آپلود و هم دانلود ) به فیبر نوری ربط داره یا نه ؟

اگه به فیبر نوری مربوط باشه اگه 64 Home هم بگیرم بازم نباید فرق کنه ، درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من اگربخوام ازپارس آنلاینadslبگیرم بایدبه کجامراجعه کنم چون سرویس الآنم نمیدانم ازکدام شرکت است فقط میدانم هیچکدام ازاین 5شرکت بالای صفحه نیست درضمن آیامن که adsl دارم پارس آنلاین روی همین شماره تلفن راسرویس میدهد
    راستی اسم شرکت ماتریکس است
    Last edited by gholam14; 22-07-2010 at 19:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان من اگربخوام ازپارس آنلاینadslبگیرم بایدبه کجامراجعه کنم چون سرویس الآنم نمیدانم ازکدام شرکت است فقط میدانم هیچکدام ازاین 5شرکت بالای صفحه نیست درضمن آیامن که adsl دارم پارس آنلاین روی همین شماره تلفن راسرویس میدهد
    سلام
    دفتر مرکزی پارس آنلاین:
    خیابان عفیف آباد-مجتمع تجاری حافظ-تلفن:6288711

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض آقا معلم 1 کلاس سواد انقدره شعورت قد نمیده یک نگاه به کیبوردت بکنی تا بفهمی مشکل اشتباه تایپی بوده نه غلط املایی

نه بابا شیرینی کجا بود ! با معرفت تر از این حرف ها بود. البته این سری مسئول واحدش بهش گفت اگه ماشین

داری ببرش اونجا تست کنه واست ولی یکبار دیگه هم قرار شد بریم باهاش ولی کلید کافو رو پیدا نکرد و گفت : بچه

ها صبح یردن شما برو من خودم فردا درست میکنم که درست هم شد.

این مثل یک کانکس معمولی بود ( از لحاظ بزرگی) که یک هواکش داشت ( که تو عکس ها معلومه ) با یک کولر کوچک

که روشن می ذاشتن همیشه.

نه کلا مال شاتل نبود . گفت کلا 48 پورته که بهش گفتم یعنی تو منطقه ما فقط 48 نفر روی فیبر نوری ADSl

دارن ؟ گفت آره.

روی لب تابش هم 7 -8 تا کانکشن ساخته بود به اسم های مختلف که هر کدوم مال یک شرکت بود.

که برای تنظیم کردن مال من کانکشن شاتل رو باز کرد وتنظیم کرد.

حال من نمیدونم 128 اکو من که روی 1 مگ هست ( هم آپلود و هم دانلود ) به فیبر نوری ربط داره یا نه ؟

اگه به فیبر نوری مربوط باشه اگه 64 Home هم بگیرم بازم نباید فرق کنه ، درسته ؟
    احتمالا شیرازیش اصل بوده که با مرام بوده.
    ربطی به فیبر نداره ولی شاید به خاطر محدود بودن 1 Dslam برای چند شرکت نمی تونند پورتها رو خوب مدیریت کنند ولی باز با عقل من جور در نمیاد که چند شرکت رو همون سرویس بدن می تونی زنگ بزنی از مثلا پارس هم بپرسی که رو فیبر تو منطقه شما سرویس می دن یا خیر. آقا خوب یک امتحانی بکن 1 ماه برو رو سرویس 64 شاید شانست خوب دراومد منتها قبلش بگو می تونم اگر خوب نبود چند روز بعد درخواست غییر بدم به اکو بدون پرداخت پول یا نه.

برو سایت زیر یک تست بگیر بهت میگه ISP چیه:
    speedtest.net

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک نفر در مورد این قیمت پارس انلاین توضیح میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا کد سرویس EP1-4X چرا چرا گران تر از کد سرویس FP1-5X1 هست ؟
    FP2-4X1کد سرویس فکر کنم مناسب هست

در شیراز هم قیمت ها هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •