تو این چند صفحه آخر چقدر از i9 , i10 تعریف کردن اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم
آره؟!
تو این چند صفحه آخر چقدر از i9 , i10 تعریف کردن اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم
آره؟!
میگن هر چقدر چول بدی آش میخوری ، اگه پول داشتم جی تری میخریدم ، نداشتم آی نه خریدم!
آی ده هم برای من زشت بود !
یه سوال؛
من J3 خریدم از پایتخت، تو دفترچش کابل tv-out و اداپتور و line in و جز محتویات داخل پکیج نوشته در صوتیکه فروشنده ای که من ازش خریدم همه رو جدا میفروشه! (البته تو دفترچه کنار کابلها نوشته اختیاری، غیر از کابل usb) ولی حتی آداپتورشم تو پکیج نبود و گفت الان ندارم و قیمتشم 10 هزار تومنه.
فقط کابل usb داخل pack بود.
میخوام ببینم همه جا همینجوری فروخته میشه؟
اگه پول J3 داری شک نکن. من خودم شنبه هفته پیش خریدم. فقط تو تهران خیلی کم گیر میاد ولی از نظر کیفیت حرف نداره...اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم...
والا تو عکس که خیلی خوشگله شما تو دستت گرفتی آی ده رو ؟
راستی بچه ها من سی2 رو گرفتم ولی صدای اسپیکرش ضعیفه یعنی بلند نیست و بخاطر همین میخوام بفروشمش.
چرا پستای من یکی در میون پیغام میده که باید توسط مدیر تایید شه؟ یکی پست میشه، یکی نه!
i10 بنظرم از نظر ظاهری چیزی کم نداره.
درمورد J3 شک نکن، خودم هفته پیش گرفتم.اگه اینجوریه j3 نگیرم برم i9 بگیرم....
عزیزان شارژر مخصوص داره کووان یا مستقیم با کابل یو اس بی میشه به برق زد؟که نیازی به پی سی نباشه؟؟
دوستان در ضمن یه جی3 نو و با گارانتی و ظرفیت32 گیگ دارم که توافقی میفروشم
مایل بودید پی ام بدید!
Last edited by claud; 14-04-2012 at 20:54.
آداپتور داره که جدا میفروشن، وصل میشه به usb فک کنم و دیگه نیازی به پی سی نیست.دوستان شارژر مخصوص داره کووان یا مستقیم با کابل یو اس بی میشه به برق زد؟که نیازی به پی سی نباشه؟
این شارژر گوشی ها هست که جدا میشه یو اس بی داره ، با اونا هم میتونی شارژ کنی !
آداپتوراش گرونند!
سلام
خیالتون راحت هیچ چیزی از روی پک برداشته نشده میتونی از این لینک نگاه کنی که چه چیز هایی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام یک فروند i9 بگیرم. کیفیت صدا برام خیلی مهمه ... مخصوصا بیس.
بگیرم همینو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)