من تست گرما نکردم ولی تایید می کنم مشکل گرما تو بازی هایی وجود داره ولی در کار کرد معمولی نه
کلا 9600 کارت گرافیکی هست که گرمای زیادی تو بازی ها ایجاد میکنه حالا رو هر سیستمی باشه
دلیل دیگر گرما نوع طراحی هست که بدنه گرما رو به خود بگیره (از نظر من کار مسخره ای هست ولی من متخصص نیستم)
یه چیز جالب هم بگم هیچ وقت ترجیح ندادم لپتاپ رو روی پاهام بزارم و این خودش یکی از بزرگترین معایبی هست که دارند( همه ی لپتاپهای قوی همینطوری هستن)
واسه همین دوست دارم اپد رو تست کنم ببینم اونم گرمایی داره؟(فکر نکنم داشته باشه اخه سیستمی نداره که)
در کل من در لپتاپ های مختلف به این نتیجه رسیدم که گیم بازی کردن مخصوص pc هست(میشه رو لپتاپم بازی کرد ولی من ترجیح میدم با یه مونیتور 22اینچی بازی کنم یا مطلبی بخونم تا یه 15.4)
ولی یه نکته در مورد حداقل برند hp هایی که کار کردم بگم( جدیدا رو نمیگم ها) سری های قدیمی hp تا dv5 هاش به طرز باورنکردنی از قطعات عالی زمان خودشون تشکیل شدن مثلا چطور من اگر هاردی بخرم فقط wd میخرم چون کیفیتش خوبه و باید بگم تو hp ها سعی میشه از قطعات خوب استفاده شه(همه ی سری ها رو نمیدونم) ولی hp من یه نقطه ی ظعف داره و اون هم مانیتورش هست من sony رو بیشتر میپسندم و نمیدونم چرا وقتی شرکت سازنده ی منیتورم رو جستجو میکنم lg فیلپس میزنه مگه میشه؟