بگیر نگیر داره !!!
یه 512 ی 6 ماهه گرفته بودم که خیلی بد بود !!! زرت زرت قطع می شد و دانلودشم بهترین حالت رو 40 بود !! معمولا حول حوش 30
ولی الان یه 3 ماهه گرفتم خیلی خوبه !!![]()
یه بار بیشتر قطع نشددانلودشم خیلی خوبه رو 60 اینا می چرخه
![]()
کلا راضیم![]()
بگیر نگیر داره !!!
یه 512 ی 6 ماهه گرفته بودم که خیلی بد بود !!! زرت زرت قطع می شد و دانلودشم بهترین حالت رو 40 بود !! معمولا حول حوش 30
ولی الان یه 3 ماهه گرفتم خیلی خوبه !!![]()
یه بار بیشتر قطع نشددانلودشم خیلی خوبه رو 60 اینا می چرخه
![]()
کلا راضیم![]()
اره شانس آوردم اون موقع که گرفتم نفره 4 امی که زنگ زدم دل سوز بود و راه انداخت اینترنتم رو تلفونی
قبلی ها فقط از سر باز میکردن و دو روزی الکی اینترنتم قطع بود
خوب شد یادم افتاد زنگ بزنم داتک ببینم 512 میدن یا نه
آقا کسی میدونه تو متن معرفی نامه ای که باید از طرف شرکت ببری تا بالاتر از 128 بدن دقیقا چی باید نوشته بشه؟ اگه کسی متن دقیقش رو بزاره خیلی ممنون میشم.
بی مرام ها 512 با 9 گیگ میدن 45 هزارتومن ماهی!!!!
نمیصرفه
همین 128 نامحدود بهتره
سرعت تورنت رو بعضی از مواقع محدود میکنه نه ؟؟ کیا معمولا ؟ مثلا از امروز صبح یه فایل که داشتم دانلود میکردم سرعتش از 13-14 اومده روی 2 تا 5 ، یه پیغام هم میده که Port 48550 does not appear to be open پو رت رو عوض کنم هم همین داستانه
مشکلی نیست.
افت سرعت تو تورنت پیش میاد.
چند تا فایل تورنت رو یا تونرت با لینک معمولی از سایت رو کناره هم بزارید تا مشکل افت سرعت وهنای باند بر طرف بشه
متوجه نشدم![]()
من با افت سرعت و بستن پورت p2p ویا محدود کردن موافق نیستم و به تجربه دیدم پایین بودن سرعت دقیقا ارتباط داره به ترکر و سیدر کافیه این عکس رو با عکس قبلی مقایسه کنید.
داریوش منظورش این بوده که برای این که حد اکثر سرعت استفاده بشه فقط به تورنت اکتفا نکنید لینک مستفیم چاشنی بشه.(البته برداشت من اینه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)