دوست عزیز کاملا" با شما موافقم برای من هم (128 نامحدود) اولش خیلی خوب بود ولی الان متاسفانه خیلی خراب شده سرعت دانلود من شده زیر 10 از دیشب خیلی اعصابم خورده که ماهیانه 26 پول بیدم بعد با زیر 10 دانلود کنیم.![]()
دوست عزیز کاملا" با شما موافقم برای من هم (128 نامحدود) اولش خیلی خوب بود ولی الان متاسفانه خیلی خراب شده سرعت دانلود من شده زیر 10 از دیشب خیلی اعصابم خورده که ماهیانه 26 پول بیدم بعد با زیر 10 دانلود کنیم.![]()
سلام خدمت اعضا محترم
من یک مودم adslخریدم که یک پورت usb داره و یک پورت lan
که lan روبه pc وصل کردم وusb روبه لپ تاپ.مشکل من اینه که وقتی لپ تاب به اینترنت وصل pc نمیتونه connect بشه و وقتی که pc وصل میشه لپ تاب نمی تونه بشه.یعنی هر دو در ان واحد نمیتونن وصل یشن.
لطفا بگید که چکار کنم که هردوشون بتونن همزمان وصل بشن.مارک مودم d-link tp-8811
الان بعد از 3 ساعت موفق شدم تماس بگيرم!!
ايشون ميفرمايند سيستم يا ويروس دارد يا از server ضعيفی
برای دانلود (راپيد شير) استفاده ميکنيد يا... (شما بخونيد همون بهانه های هميشگی) بعد هم ميفرمايند از سايت ميکروسافت با فلان برنامه کمکی چيزی دانلود کنيد تا من مانيتور کنم...!
هر چقدر تاکيد ميکنم فقط عصر به بعد اين مشکل پيش مياد زيره بار نميره
فردا اگه شد من زنگ ميزنم برای فسخ قرار داد
تا جایی که من خبر دارم نه پارس نامحدود داره تا 384 و نه شاتل ولی کسی آپلود نخواد زیاد بکنه شاتل بهتره چون تایم مجانی داره سرعت دانلودش هم ثابت بین 33 تا 35 ثابت هست برای 256
پارس
POL_E5 دریافت تا 512kbps
ارسال تا 256kbps نامحدود نامحدود Static 2,499,500 500,000
POL_E10
دریافت تا 1024kbps
ارسال تا 512kbps نامحدود نامحدود Static 4,499,500 500,000
شاتل
art7 , art8 نامحدوده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان میخوام یه سرویس بگیرم برای کرج بنظر شما از چه شرکتی بگیرم که هم خدمات و کیفیتش خوب باشه و هم قیمتش مناسب باش؟
بابا چه قدر زود حالا دو روز صبر كن ببين درست ميشه يا نه. حالا اين كارا كه گفت بكن ببين بعدش حرف حسابش چيه!
سيامک جان همچين زودم نيست! هفته پيش هم ، همين مشکل بود 2-3 بار تماس گرفتم يه جوری دست
به سر کردن رفت...! نميخواستم تمديد نکنم تماس گرفتن و قول که اين مشکل از فلان جا بوده و حل شده...
امشب برام سنگين بود برخوردش... حالا تا فردا ببينيم چی ميشه
متاسفانه این وضع فعلی هست.
مشاجره های مخابرات و pap ها و دولت بالا گرفته . مخابرات می خواد در این زمینه از قبل مستحکمتر حضور داشته باشه.
---- : اگر مخابرات وارد بشه و یا این ماجرای ارزان شدن اینترنت اتفاق بیافته کیفیت اینترنت خصوصی از این هم که هست بدتر خواهد شده . متاسفانه همه در فکر سود هستند.
به نظر من باید یک شرکت معین این کار رو انجام بده . خصوصی یا دولتی ؟
از قدیم گفتن اشپز 2 تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک .
خصوصی ها میگن به ما پهنا رو که مافیایی شده قلان تومن میدن + خرج و خروج بازم مخابرات مشترک باید فلان تومن به خاطر 64 پول بده .
متاسفانه ملت درگیر مسئله هایی شدن که باید به خاطر نداشتن قدرت و ... بسوزن.
به امید آزادی تکنولوژی (اینترنت پر سرعت)
دوست عزیز کاملآ با حرفت موافقم... از یه طرف مخابرات میخواد با حضورش ( میخواد!!!) یه رقیب محسوب بشه واسه شرکتهای پپ... اما این معادله اصلآ عادلانه نیست
این وسط تنها کسی که متضرر میشه شرکتهای پپ هستن. همین حالا هم اگه کشور مشکل پهنای باند نداشت همین شرکتهای خصوصی میتونستن وضع رو خیلی بهتر کنن ولی مشکل اینجاست که تمام درخواستهای شرکت پپ به دو دلیل نبود امکانات کافی و کمبود پهنای باند با جواب رد مواجه میشن
باور کنید همین شرکتهای خصوصی تو بدترین وضعیتشون هم از بهترین شرکت های دولتی بهتر خدمات میدن
طرف نشسته پشت میز و راضی و خرسند شکم داده جلو و از حقوق آخر ماهش اطمینان کامل داره!
مشکل اینترنت ایران یکی دوتا نیست!
به امید اینترنت پر سرعت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)