سلام دوستان
یه مودم lan با قیمت بین 35 تا 40 معرفی کنید.
سلام دوستان
یه مودم lan با قیمت بین 35 تا 40 معرفی کنید.
سلام
asus-am602 یه خروجی LَAN داره .45 تا 50 .
Last edited by a6l3i; 21-01-2009 at 23:48.
a6l3i جان در مورد این سه Level امنیتی و کلا در مورد پسورد گذاری روی Wireless مودمها یکم توضیح میدین. من روی Wireless مودمم پسورد گذاشتم ولی خیلی بهتره اگه بشه امنیتش بالاتر بره. ضمن اینکه اطلاعاتمم در این ضمینه بالاتر میره.![]()
مودم D-link 2500uسلام دوستان
یه مودم lan با قیمت بین 35 تا 40 معرفی کنید
توصیه میکنم چون فعلا باهاش کار میکنم و عالی از اب در اومده !
قیمت 39 هزار
راستی من یه سوال دیگه هم دارم این مودم کارت شبکه هم داره یا باید اون رو جداگانه تهیه کرد؟ و می شه بدون کارت شبکه ازش استفاده کرد؟
دوست عزیز تا آنجا که من اطلاعات دارم و هم اکنون میتونم به چشمام اعتماد کنم مودم 602 ایسوس یه خروجی یو اس بی و یه خروجی لن داره ! و نه بیشتر !
نه شما باید از قبل کارذت شبکه تهیه کرده باشید یا اینکه روی مادربوردتان به صورت آنبرد هست و یا حتی میتونید مودم را به صورت یو اس بی متصل کنید !
سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیروز رفتم رهنمون و آخرین مودم (wl-600g) رو خریدم و امروز هم شاتل برام وصلش کرد.راستش من طرز کار باهاشو بلد نیستم مثلا میشه وایرلسش رو خاموش کرد؟این کد امنیتی که واسه وایرلس می خواد چیه؟چه جوری میشه gaming baster ip phpone ....رو تنظیم کرد و از کجا؟چرا چراغ IP چشمک میزنه؟ezsetup چیه و تنظیمش چه جوریه؟خوب من قبلا دایال آپ بودم و الان هم تازه کارم...چه جوری میشه مثل دایال آپ DC کرد؟که دیگه به اینترنت وصل نباشه؟و 1000..تا سوال دیگه؟؟؟!!!ممنون از راهنمایهای قبلی که این مدل رو معرفی کردید من که کل تهران گشتم اما asus am604g رو پیدا نکردم اما این مدل اصلا قابل مقایسه نیست عجب بردی داره این وایرلسش!!!.
دوست عزیز 1 خروجی lan داره نه 4 تا و همچنین یک خروجی usb داره
salam.na mahdod ya mahdod bodan adsl chie?
farsi nemitonam type konam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)