تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 577 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

6

اگر من نسخه 8.4 رو برای i386 انتخاب کرده باشم چه طوری می تونم به نسخه amd64 اونو تغییر بدم؟؟؟
    فکر نمی کنم همین چیزی امکان داشته باشه ! حداقل من چیزی در این مورد نمی دونم ! بهتره که نسخه ی amd64 رو تهیه و از نو نصبش کنید.
    در این صورت تمام Update هایی رو که دانلود کردم رو همشونو باید بریزم دور درسته؟؟؟
    یه سوال دیگه حالا فرض کنیم که همچنان از همین نسخه i386 به جای amd64 استفاده کنم اصلا چیزی رو از دست می دم منظور اینکه مثلا امکانات اضافه خیلی خاصی داره که ارزش این کار رو داشته باشه یا نه؟؟؟

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1- احتمال داره به خاطر افکت های تصویری باشه ! از مسیر زیر غیر فعال کنید و ببینید آیا تاثیری داره یا نه ؟

System Settings => Desktop => Desktop Effects

2- کوبونتو ۸.۱۰ به صورت پیش فرض از KDE 4.1.2 استفاده می کنه ! بهتره از طریق مخازن Backport به KDE 4.1.3 آپدیت کنید. شاید تاثیر داشته باشه ...

3- رم سیستمتون چقدر هست ؟
    سلام.
    من هیچ افکتی استفاده نمیکنم چون سرعت Response رو میاره پایین.
    از KDE 4.1.3 استفاده میکنم و رم سیستم هم ۴ گیگابایت هست.
    الان دیگه طوری شده که دو تا دلفین با هم باز میکنم برای مدتی حدود ۱۰ ثانیه هنگ میکنه!
    دارم به فکر File Manager جایگزین میوفتم...

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اگر من نسخه 8.4 رو برای i386 انتخاب کرده باشم چه طوری می تونم به نسخه amd64 اونو تغییر بدم؟؟؟

در این صورت تمام Update هایی رو که دانلود کردم رو همشونو باید بریزم دور درسته؟؟؟
    یه سوال دیگه حالا فرض کنیم که همچنان از همین نسخه i386 به جای amd64 استفاده کنم اصلا چیزی رو از دست می دم منظور اینکه مثلا امکانات اضافه خیلی خاصی داره که ارزش این کار رو داشته باشه یا نه؟؟؟
    کلا بگذارید چیزی را راحت بهتون بگم، آپگرید از یک نسخه به یک نسخه حداقل در اوبونتو اکثر اوقات مشکلات خودش رو داره! ضمن اینکه اصولا اکثر آپدیت ها وقتی شما یک نسخه ی جدید را نصب می کنید بدون مصرف هستند چون در نسخه ی جدید بهینه شده اند، مگر آپدیت های نرم افزارهای خاص.
    پس ترجیحا نسخه ی ۸.۱۰ رو دانلود و یا بخرید و نصب کنید بجای آپگرید.
    ----
    در مورد نسخه ی ۶۴بیتی اصولا چیزی را از دست نمی دید (البته شما چیزی را از دست نمی دید، در صورتی که cpu شما یک فضای بسیار زیادی را بدون مصرف رها کرده که میشه ازش نهایت استفاده را کرد!) نسخه های ۶۴بیتی مشکلات خودشون را دارند مانند اینکه نرم افزارهای ۶۴بیتی کمتر هست و ...
    ولی برای استفاده واقعی از سیستم عامل شما باید نسخه ی هماهنگ با ساختار سیستم خودتون را نصب کنید، البته یکبار گفتم برای استفاده واقعی از هر سیستم عامل ۶۴ بیتی (چه ویندوز و ...) شما به حداقل ۴گیگ رم نیاز دارید.

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کلا بگذارید چیزی را راحت بهتون بگم، آپگرید از یک نسخه به یک نسخه حداقل در اوبونتو اکثر اوقات مشکلات خودش رو داره! ضمن اینکه اصولا اکثر آپدیت ها وقتی شما یک نسخه ی جدید را نصب می کنید بدون مصرف هستند چون در نسخه ی جدید بهینه شده اند، مگر آپدیت های نرم افزارهای خاص.
    پس ترجیحا نسخه ی ۸.۱۰ رو دانلود و یا بخرید و نصب کنید بجای آپگرید.
    ----
    در مورد نسخه ی ۶۴بیتی اصولا چیزی را از دست نمی دید (البته شما چیزی را از دست نمی دید، در صورتی که cpu شما یک فضای بسیار زیادی را بدون مصرف رها کرده که میشه ازش نهایت استفاده را کرد!) نسخه های ۶۴بیتی مشکلات خودشون را دارند مانند اینکه نرم افزارهای ۶۴بیتی کمتر هست و ...
    ولی برای استفاده واقعی از سیستم عامل شما باید نسخه ی هماهنگ با ساختار سیستم خودتون را نصب کنید، البته یکبار گفتم برای استفاده واقعی از هر سیستم عامل ۶۴ بیتی (چه ویندوز و ...) شما به حداقل ۴گیگ رم نیاز دارید.
    سلام.
    با توجه به گفته های شما و مشخصات سیستم من:
    CPU: 2.5 Core 2 duo
    Ram: 4GB
    HDD:320 GB
    به نظرتون نسخه ۶۴ بیتی برای من مناسب هست؟
    و اینکه آیا نرم افزار های ۳۲ بیتی روی ۶۴ بیتی نصب میشن؟ و بدون مشکل کار میکنند؟ (منظورم این هست که حالا نصب بشن و به عنوان ۳۲ بیتی هم کار کنند مشکلی ندارم.)
    و اینکه شما آپگرید رو پیشنهاد نمیکنید،درسته؟
    در حال حاضر پارتیشن Home من جداست. و اطلاعات زیادی داخلش هست.
    اگر نسخه ۶۴ بیتی رو پیشنهاد کنید، دانلود و نصبش میکنم. و میخوام برای Home آدرس همین پارتیشن فعلی رو بدم. مشکلی برام پیش نمیاد؟ فایل های کانفیگی که در حال حاضر در Home من هستند، مثل فونت ها و تنظیمات نرم افزارها دوباره اعمال میشن بدون نیاز به تنظیم مجدد؟
    و آخر اینکه به نظرتون فولدرهایی که با نقطه شروع میشن و مربوط به نرم افزارهای خاصی هستند رو بعد از نصب نسخه ۶۴ بیتی پاک کنم؟ (حجمی که اشغال کردند ۱۰ گیگابایت هست!!!)

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام.
    من هیچ افکتی استفاده نمیکنم چون سرعت Response رو میاره پایین.
    از KDE 4.1.3 استفاده میکنم و رم سیستم هم ۴ گیگابایت هست.
    الان دیگه طوری شده که دو تا دلفین با هم باز میکنم برای مدتی حدود ۱۰ ثانیه هنگ میکنه!
    دارم به فکر File Manager جایگزین میوفتم...
    اگر از لپ تاپ استفاده می کنید , چک کنید که تنظیمات cpu در برنامه Power Manager بروی Powersave تنظیم نشده باشه !

در نهایت این راه رو امتحان کنید:

- کلید های Ctrl + Alt + F1 رو بزنید تا از محیط گرافیکی دسکتاپ خارج شوید.
    - یوزر نیم و پسورد رو وارد کرده و لوگین کنید.
    - دستورات زیر را اجرا کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این دستورات , تنظیمات دسکتاپ KDE4 رو به حالت پیش فرض تغییر میده !

-------------------

در مورد معماری ۳۲ و ۶۴ بیتی و با توجه به سیستم شما , سرعت اوبونتوی ۶۴ بیتی کمی بیشتر از اوبونتو ۳۲ بیتی هست ! برای تایید این حرف , نتایج یک آزمایش انجام شده برای یک سیستم سخت افزاری ۶۴ بیت با 4 توزیع فدورا ۳۲ و ۶۴ بیت و اوبونتو ۳۲ و ۶۴ بیت رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.

مشکلات نرم افزاری توزیع های ۶۴ بیت در لینوکس هم به حداقل رسیده و تقریبا کمبودی از نظر نرم افزاری در این زمینه وجود نداره ! مثلا جدیدا نسخه ی ۶۴ بیت نرم افزارهای Wine و Flash و Java منتشر شده ...

6. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

دقیقا همانند روشی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده عمل کنید , با این تفاوت که به جای گزینه ی Wired connection باید Wireless connection رو فعال و تنظیم کنید.
    .
    یه سوال دیگه که یادم رفت حالا من تمام تنظیمات رو انجام دادم حالا چه طوری تنظیمات Wireless رو برای حالت Access Point تنظیم کنم یعنی بقیه بتونن از اینترنت Wireless استفاده کن من این خاصیت رو برای دستگاه های همراهی که توی خونه دارم می خوام چون قبلا توی ویندوز این حالت رو فعال کرده بودم و راحت همیشه ازش استفاده می کردم اما توی لینوکس نمی تونم درایور و برنامه خود Wireless رو نصب کنم برنامه ای که با Wireless داده بودن خیلی راحت اجازه می داد که بین دو حالت سیستم کاربر و نقطه دسترسی سوئیچ کنم اما حالا چه طوری باید این کار رو انجام بدم (توی لینکی که دادید اصلا مشخص نشده بود)

من چند تا جستجو انجام دادم (چون توی لیست من wireless نبود) که از دستور sudo lshw -C network استفاده کردم نتیجه این شد:
    کد:
    که همونطور که می بینید wireless شناسایی نشده حالا چه کار کنم؟؟؟
    منبع
    کد:
    Last edited by MAR_Programmer; 29-12-2008 at 21:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض F1... F1 Please

دیگه کفرم رو در آورده این ویندوز!!! بابا مگه لینوکس چه کارت کرده؟؟؟
    این دفعه هزارم که مجبورم لینوکس نصب کنم نمی دونم چرا! من مجبور شدم ویندوز عوض کنم اما حالا که با دیسک Live CD Ubuntu بالا میام و دستور sudo grub رو اجرا می کنم (به انضمام بقیه کاراش) همه چیز درسته و حتی وقتی seutp (hd0 رو می نویسم پیام success میده توی بوت هم صفحه Grub میاد اما وقتی روی گزینه مربوط به بوت Ubuntu کلید می کنم میگه Error: File Not Find حالا این یعنی چی نمی دونم (معنیش رو میدونم!!) من چه طوری خودم رو نجات بدم نمی خوام دوباره Ubuntu رو از اول نصب کنم (درد سر داره کلی بسته و خرتو پرت باید نصب کنم) به شدت به راحنمایی تون نیاز دارم
    ممنون

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دیگه کفرم رو در آورده این ویندوز!!! بابا مگه لینوکس چه کارت کرده؟؟؟
    این دفعه هزارم که مجبورم لینوکس نصب کنم نمی دونم چرا! من مجبور شدم ویندوز عوض کنم اما حالا که با دیسک Live CD Ubuntu بالا میام و دستور sudo grub رو اجرا می کنم (به انضمام بقیه کاراش) همه چیز درسته و حتی وقتی seutp (hd0 رو می نویسم پیام success میده توی بوت هم صفحه Grub میاد اما وقتی روی گزینه مربوط به بوت Ubuntu کلید می کنم میگه Error: File Not Find حالا این یعنی چی نمی دونم (معنیش رو میدونم!!) من چه طوری خودم رو نجات بدم نمی خوام دوباره Ubuntu رو از اول نصب کنم (درد سر داره کلی بسته و خرتو پرت باید نصب کنم) به شدت به راحنمایی تون نیاز دارم
    ممنون
    احتمال زیاد شما مسیری را که کرنل اوبونتو در آن هست اشتباه وارد کردید، به فایل menu.lst برید و چک کنید که کدام پارتیشن در انجا برای اوبونتو تنظیم شده.

10. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

چرا وقتی که به برنامه Synaptic Package Manager مسیر پشتیبان گیری شده فایل های Update رو می دم هیچ کاری نمی کنه اما وقتی که با Update Manager لیست فایل های مورد نیاز برای Update رو میگیرم تازه قبول می کنه؟؟؟
    منظور من ایه که من رویه یه سیستم همون نسخه ای رو که استفاده می کنم نصب کردم و بسته های Update رو از سیستم خودم به این سیستم منتقل کردم (از حالت فشرده هم خارج شدن) اما تا وقتی که از طریق اینترنت لیست فایل ها ی مورد نیاز برای Update رو نگیرم وقتی مسیر بسته های Update رو به Synaptic می دهم هیچ کاری نمی کنه اما به محض اینکه تمام لیست ها رو گرفتم تمام فایل های تو مسیر گفته شده رو انتخاب می کنه و نصب شروع میشه؟؟؟
    آیا برنامه Update Manager لیست فایل های Update رو جایی ذخیره می کنه که بعدا اونو کپی کنم و ازش توی جای دیگه مثل چیزی که کفتم استفاده کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

یه سوال فنی!؟؟؟ میشه از Ubutu که روی سیستم دارم به همراه بسته های نصبش یا یک سری از بسته های نصبش به صورت دلخواه CD Live بسازم؟؟؟
    چون یادم یه زمان یه بسته رو نصب کردم که توقسمت System -> Administration یه گزینه Make Disk Install (فکر کنم عنوانش همین بود دقیق یادم نیست) که توی توضیحات بسته گفته بود که می تونه CD Live بسازه (اسم بسته رو الان یادم نیست هرچی هم می گردم پیداش نمی کنم) می خواستم بدونم این بسته یا هرچی که عنوانش هست همین کار رو میکنه یا اصلا برنامه ای با این مشخصات وجود داره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •