تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 211 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فکر کنم همون بیمارستانست که میگید برای راه اندازیش انگار باید کاری کرد؟
    باید یک fission battery داشته باشید تا بهشون بدید که آسانسورو درست کنن. اگه ندارید طبقه ی پایین از یه روبات بردارید.
    در ضمن سعی کنید که همه ی اعضای گروهشون زنده بمونن.
    در ضمن 2، بعد از پایان این کوئست، این گروه منبع بسیار خوبی برای کسب درامد کلان هستند!

2. 4 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون فقط یه مشکلی هست که نمیتونم به روباتا دسترسی پیدا کنم چون درش بسته ویه رایانه بغلشه که توش یه سری چرتو پرت نوشته باید چطوری mدرشو باز کنم و بهشون دسترسی پیدا کنم .بازم ممنون

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ممنون فقط یه مشکلی هست که نمیتونم به روباتا دسترسی پیدا کنم چون درش بسته ویه رایانه بغلشه که توش یه سری چرتو پرت نوشته باید چطوری mدرشو باز کنم و بهشون دسترسی پیدا کنم .بازم ممنون
    والا دقیق یادم نیست ولی یحتمل باید کامپیوتر رو -- کنید تا دره باز شه دیگه...
    اما تا جایی که من یادم میاد همچین چیزی نبود.
    این رو بخونید متوجه می شید:

Warning: If this fission battery is lost by any means, the elevator cannot be repaired and the PC will become trapped in the Hotel. Check the notes section on The Statesman Hotel article for an escape method. The fission battery can be very difficult for some to find. The last large room before you reach the roof has a bar area, some pool tables, and a jukebox. This is the same room with the Grognak the Barbarian . In the south west corner of that room (not the entire floor, just the room), there is a door under the stairway. That door goes into a small room with the broken Protectron. There is where you'll find the fission battery.
    Last edited by {sahand}; 04-05-2010 at 09:33.

5. 4 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

يادت باشه اگه 4بار رمز كامپيوتر رو اشتباه بزني قفل ميشه و بدبخت ميشه ...
    پس هر سه بار كه درست نشد از كامپيوتر خارج شو و دوباره امتحان كن...
    در ضمن كلماتي كه انتخاب ميكني اگه درست نباشه برات مينويسه چند كلمه اش درست هست ....
    شما اين همه دارين ميرين هنوز كامپيوتر -- نكردين ؟؟؟؟

7. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من بیشتر مراحل فرعیشو میرم والان که دارم مراحل اصلیشو میرم پشیمونم .....حالا چطورباید کلمه های مورد نظر را پیدا کرد؟(رمز در ربات)ممنون بابت راهنمایییاتون

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام . من یک جایی گیر کردم که باید برم به خونه این خرچنگ هایی که راه میرن و از ملکه شون اطلاعات به دست بیارم.بعد اولش میگه شلیک نکنید.داخلم که میرم اینا میفتن دنبالم ملکه شونم پیدا کردم ولی هیچ نشونی از پایان ماموریت نیست.چی کار باید بکنم؟

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Reilly's Rangers !
    دقیقا" همین مرحله است .... ممنون از توضیحاتتون راجع به این مرحله ...

اما تا جایی که من یادم میاد همچین چیزی نبود.
    منم فکرر میکنم که شما تو این مرحله نیستین !!!! همچین چیزی نداشت !
    شما یه عکس از جایی که رفتین بذارین و اسم مرحله رو بگید !!!

من بیشتر مراحل فرعیشو میرم والان که دارم مراحل اصلیشو میرم پشیمونم .....حالا چطورباید کلمه های مورد نظر را پیدا کرد؟(رمز در ربات)ممنون بابت راهنمایییاتون
    برای منم اوایل پیدا کردن رمز کامپیوتر ها خیلی سخت بود ولی با توضیح یکی از بچه ها مثل آب خوردن شد ...

اینم توضیحی بود که 88X88 عزیز گفت :
    - کردن تو این بازی هم اگه راهشو بلد باشید اصلا سخت نیست.
    اون اعداد هم خیلی مهمن. بیشتر کلماتش از یه خانواده اند. مثلا اول یه کلمه شانسی میزنید. می نویسه 1/9 . نگاه می کنید می بینید کلمه ing داره. یا مثلا تهش tion داره. وقتی فقط یه حرفش با حرف رمز یکیه یعنی تمام کلمات دیگه ای که مثل اینن حذفن. بعد میری سراق باقی کلمات. موس رو روش نگه داری قشنگ زیر اون کلمه اولیه که تایپ شده برات می نویسه.کافیه ببینی کدوم کلمه دقیقا یه حرف مشترک با این کلمه داره که همون جا هم هست. اونای که دو سه تا حرف مثل هم دارن می رن کنار اونای که مثل هم ندارن هم همین طور.
    باید خیلی بد شانس باشید که تو بار سوم نتونید پسورد رو پیدا کنید.
    این کلمه ی " ب ا ز " رو چرا اینا اینجوریش کردن ؟ جریان چیه ؟

11. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من یک جایی گیر کردم که باید برم به خونه این خرچنگ هایی که راه میرن و از ملکه شون اطلاعات به دست بیارم.بعد اولش میگه شلیک نکنید.داخلم که میرم اینا میفتن دنبالم ملکه شونم پیدا کردم ولی هیچ نشونی از پایان ماموریت نیست.چی کار باید بکنم؟
    اسم ماموریتتون چیه ؟ کی این ماموریت رو به شما داد ؟

خرچنگ یا مورچه ؟!!! یادم نمیاد خرچنگ ها ملکه داشتن ...
    این که میگید گفته بهش شلیک نکنید رو یادم میاد ....یه ملکه ی مورچه ی خیلی گنده بود که فکر کنم اون دکتره که خودش اونا رو ساخته بود ماموریتش رو داده بود که میرفتی زیر زمین و ملکه اونجا بود ...
    یه کاری باید میکردید !!! تووضیحاتش رو خوب بخونید ...
    یه سر میرم تو بازی ببینم توضیحات ماموریتش رو دارم هنوز !!!
    ...................
    پیداش کردم ، اون ماموریتی که میگم اسمش those ! هست
    که باید اون 5 تا مورچه ایی که از ملکه ی مادر مراقبت میکنن رو بکشی ...

حالا شاید شما منطورتون Ant نبود و merluk بوده... اونا بیشتر شبیه خرچنگند !!!!
    راجع به اون مرلوک ها هم یه ماموریت بود که اون دختر دانشمنده که تو مگاتونه بهت میده و یه چیزی بهت میده که ببری بذاری توی تخم های اونا تا بتونه راجع بهشون اطلاعات بیشتری به دست بیاره !

( اونجا رو بهتره با این دستگاه نامرئی ها برین چون این مرلوک ها خیلی جونور های بدی اند و تا میگی چی و مردی !!! )
    Last edited by aroosak_kooki; 04-05-2010 at 20:01.

13. 3 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

دوستان من توی یک ساختمون کنار ریور سیتی هستم وقتی ازش خارج میشم از بازی میپره بیرون ،حالا کسی میتونه سیو منو بره یعنی فقط کافیه از ساختمون بره بیرون در ضمن کرک بازی باعث شد که بازی دیگه تحت لایو نباشه

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    من تو یه جا از باری گیر کردم چون محیطش خیلی خیلی دلگیره زیاد نرفتم دنبالش
    محیطش قهوه ای که امو افسرده می کنه
    کسی میتونه منو کمک کنه؟
    رفتم تو یه رباتی نشستم نمی دونم منو برد اینده یا برد گذشته یا برد یه مکانی دیگه والا نفهمیدم
    ولی اونجا باید با یه دختره بازی کنم بازیه هم اینطوریه که اون (دختره) بهم ماموریت می ده منم باید اونا رو انجام بدم تا مکان پدرمو بهم نشون بده ولی هرکاری می کنم این کارو نمی کنه دیگه اعصابم خرد شد که دوماهی میشه بازیش نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •