با سلام
دوستان وقتی می خام چیزی sinc کنم اول back up میگیره که خیلی خیلی طول میکشه چی کار کنم که دیگه هر دفعه قبل از sinc کردن بک آپ نگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
دوستان وقتی می خام چیزی sinc کنم اول back up میگیره که خیلی خیلی طول میکشه چی کار کنم که دیگه هر دفعه قبل از sinc کردن بک آپ نگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی داره بک اپ میگیره بالای ایتونز که داره مقدار بک اپ پر بشه بقلش یه ضربدر کوچولو هست اونو بزنی کنسل میشه یا تو عکس ایپاد راست کلیک کن تو قسمت تنظیمات بک اپ گرفتن اتوماتیک رو کنسل کن ولی همون ضربدر کوچیک رو بزنی حله !
این برنا مه ها فقط برای iphone هستن یا به ipod هم میخوره؟---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید و این)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان وقتی می خام چیزی sinc کنم اول back up میگیره که خیلی خیلی طول میکشه چی کار کنم که دیگه هر دفعه قبل از sinc کردن بک آپ نگیره؟؟؟؟؟؟؟؟میتونید از برنامه ی ساذه ی iPhone backup switch استفاده کنید و تنظیمات رو طوری تنظیم کنید که تا هر وقت خواستید از آیپادتون بکاپ نگیره ...وقتی داره بک اپ میگیره بالای ایتونز که داره مقدار بک اپ پر بشه بقلش یه ضربدر کوچولو هست اونو بزنی کنسل میشه یا تو عکس ایپاد راست کلیک کن تو قسمت تنظیمات بک اپ گرفتن اتوماتیک رو کنسل کن ولی همون ضربدر کوچیک رو بزنی حله !
به نظرم جفتش مخصوص iphone هست ...این برنا مه ها فقط برای iphone هستن یا به ipod هم میخوره؟
-----------------------------------------------------------
من به جای همه ی کسانی که میان اینجا و بلد نیستن تشکر کنن از seymour و a.z.p.z که زحمت میکشن و به سوالات جواب میدن تشکر میکنن ...
کاشکی یاد میگرفتیم حداقل از کسی که جواب سوال خودمون رو داده تشکر کنیم ...![]()
Last edited by ahmad72; 08-02-2010 at 00:58.
پس این 2 تا نرم افزار هم برای Ipod نیست ببخشید یه سوال این ipod چه برنامه های (نرم افزار) مفیدی داره ؟آخه من تا حالا هر چی برنامه ازش دیدم بدرد بخور نبوده (مثلا برنامه های کاربردی و جالبی که داره چیه؟)مثلا چی ؟ (لطفا کمک کنید)
این سوال خیلی خوبیه و فکر می کنم قبلاً هم یکی دوبار بهش پرداخته شده .. جدا از اینکه نظرات مختلفه و تعریف هرکس از مفهوم "جدی یا بدرد بخور" میتونه بادیگری متفاوت باشه، توجه کنیم که ما انتظارمون رو از هر وسیله ای باید معقول در نظر بگیریم ... مثلاً موبایل آیا برنامه هاش کاربردیه یا نه؟ ... خب دوباره همون بحثه، یکی ممکنه بگه ، بله - نقشه واسه من کاربرد داره، چه می دونم دیکشنری و ... تاچ هم به حد زیادی مثل همون .. یعنی اصلاً علت اقبال مثبتی که توی ایران روش بوجود اومد، همین بحث بود که جوانان ایرانی که اصولاً موبایل هاشون رو ول نمی کردند، با مفهوم mp3 player آشنا کرد .. یعنی یه ابزاری در اختیارشون قرار داد که کاربری های مورد علاقه شون رو در یه قالب جدید پیاده کرد .. ضمن اینکه علاقه اصلی شون یعنی بحث برنامه جانبی+بازی رو هم در خود داره .. دیگه چه بهتر! ... با این حال، باز هم در نظر بگیریم که این یه لپ تاپ نیست ، یه تبلت نیست، بلکه یه پلیره ... قراره برای تفریح باشه، نه برای کار ... و اگه همین مجموعه بازی ها و برنامه های موجودش جالب باشه برات که چقدر خوب، وگرنه : خیر - بدردنخوره!! ..
اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو هم در این رابطه بخون (روانشناسی کاربرهای تاچ) و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اسم این برنامه ها چیه؟... احمد جان البته حتماً آشناتر هستش، اما اگه اطمینان بیشتر بخوای، اسمش رو بگو تا چک کنم..
اره اتفاقا منم میخواستم بگم واقعا a.z.p.z & seymour به سوالاته همه جواب میدن. خیلی ممنون.
seymour جان راستی نظرتت رو هنوز در مورد زمان شارژ باتری نشنیدما !
از دوستان بازم اگه کسی اطلاعی از نحوه شارژ بهینه داره ممنون میشم که در اختیار بذاره. منتها حتما با یه لینک موثق .
ممنونم .
میتونم بپرسم دقیقا مشکل شما با باتری ایپادتاچ چیه ؟ ...
اگه اطلاعات دقیقی میخوای موثق هم باشه میتونی به لینک های زیر که همگی گفته های اپل هست رجوع بکنی
در تمام لینک های زیر تمام گزینه هایی که باعث هدر رفتن باتری میشه و روش صحیح شارژ کردن باتری و سایر اطلاعات رو میتونی بخونی گرچه محمد هم اطلاعاتی در این باره گفته بود :
.................................................. .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم سایر مشکلاتی که در شارژ کردن ممکنه به وجود بیاد :
ممنون دوست عزیز، اما من سئوالم این نیست. تو چند صفحه پیشم نوشتم اتفاقا که تو کلیک جام جم خوندم بنقل از PCWORLD که گفته بود نباید باتری تا ته خالی بشه و بعد شارژ بشه که این امر موجب کاهش عمر باتری میشه. دقیقا خلاف قانونی که واسه شاؤژ باتری موبایلهای موجود برای داشتن ماکزیمم راندمان وجود داره. مطمئنا تکنولوژی اون باتریها هم اونقد قدیمی نیست که تفاوت زیادی با نسل سوم iPod داشته باشه ( lithium-ion ).
منبع نقل شده اینهکه من چیز خاصی توش نمیبینم، این قضیه نمیدونم چرا انقد رو مخم رفته. شاید دلیلش این باشه که من نسبت به باتری خیلی حساسم مثلا بیخود هی سینک نمیکنم تا باتری تنبل نشه و اگه بخوام اینکار رو انجام بدم میذارم زمانیکه باتری پیغام خالی شدن داد وصل شم و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)