انگار قیمتهای آمریکا با اینجا زیاد تفاوتی نداره..حالا حق با کیست؟فروشنده آمریکایی؟یا ایرانی که توی ایران با این شرایط فعلی قیمت میگذاره؟؟!!
انگار قیمتهای آمریکا با اینجا زیاد تفاوتی نداره..حالا حق با کیست؟فروشنده آمریکایی؟یا ایرانی که توی ایران با این شرایط فعلی قیمت میگذاره؟؟!!
سلام
کسی از آن اوراقی موستانگ که اطراف تهران بود خبری گرفت؟من از نویسنده آلمانی آن سایت سوال کردم اون هم چیزی نمیدونست..
موردی است که شاید بعضیها با آن برخورد داشتند وضعیت تغییر رنگ خودرو است.
مراحل قانونی این کار مشخصه اما برای یک چیز برنامه ریزی درستی گذاشته نشده.
اگر رنگ ماشین را خواستید عوض کنید بعد از معاینات خودرو که توسط افسر انجام میشود رنگ جدید درخواستی را به ماشین زده و باز دوباره برای معاینه مجدد و صدور کارت جدید باید افسر مربوطه بازدید کند..
حالا اگر ماشین مورد نظر در حال بازسازی باشد چطور؟مثلا من موستانگ را بگیرم و قصد دارم رنگ آن را از زرد به مشکی تبدیل کنم..بعد از اینکه تمام قطعات باز شد و بازسازی بدنه انجام شد و همان رنگ زرد طبق مدارک ماشین روی آن خورد و پلاک و کارت و..جدید صادر شد ان وقت باید دوباره درخواست تغییر رنگ بدهم و از نو همه چیز را باز کرده و بعد از زدن رنگ جدید برای بازدید مجدد و صدور مدارک جدید برای این رنگ جدید اقدام کنم..این کارها یعنی دوباره کاری و زمان و هزینه و اتلاف وقت زیادی دارد..آیا روشی هست که در آن همان دفعه اول درخواست تغییر رنگ را داده باشیم و دیگر نیازی به مراجعه مجدد و اینهمه دوباره کاری نباشد؟کسی دیده این کار را انجام دهند؟البته به احتمال بسیار زیاد از روش پول چایی!میتوان این کار را انجام داد اما مایلم بدانم بصورت قانونی کسی انجام داده؟از یک افسر راهنمایی سوال کردم چیزی نمیدانست.
تشكر كامارو جان روحم با عكس هاي اين فايربرد و ترنس ام شاد شد
فیلم DRIVER را دیدید؟محصول سال 1978 آمریکا ..خیلی زیباست..حتما نگاه کنید..
![]()
سلام
بچه ها حتما يه سر به تاپيك عكس ماشين هاي آمريكايي بزنيد!!!!!!!!!!!!!!
يكي روبه روي دانشگاه تربيت معلم كرج هست كه اوراقي هست مشكي هم هست البته اگه هنوز اونجا باشه
سلام
منظور من اینجا بود..توی تاپیکهای این سایت دنبال اوراقی موستانگ سرچ کنید پیدا میکنید://www.ponysite.de/ironyard.htm
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)