اقا سلام من n78دارم میخوام اطلاعات سلولی نشون بده گزینه های مربوط به اون روشن کردم ولی بازم نشون نمیده لطفا کمک کنید
درضمن سیم کارتم ایرانسل هست
اقا سلام من n78دارم میخوام اطلاعات سلولی نشون بده گزینه های مربوط به اون روشن کردم ولی بازم نشون نمیده لطفا کمک کنید
درضمن سیم کارتم ایرانسل هست
Last edited by MOHAMAD SALEM; 27-05-2010 at 10:16.
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون!!!!!!!!!!!!!خودم با nokia software upadater و اون کد جدید upadate کردم ردیف شد
اين كد فارسي داره البته قبل از اينكه آپديت كني بايد پروداكت كد گوشيت رو به اين كد تغيير بدي و بعد اپديت كني تا فارسي اضافه بشه شما اين كار رو كردي ؟ر ضمن product code خودمو به 0548459 تغییر دادم .چطور میتونم چک کنم که این کد فارسی داره؟؟
سلام عزیزان
این پورت و ------ مربوط به اینترنت گوشی N78 کجاست میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟
ممنون.
سلام دوستان
ميخوام يه گوشي تا 250 بخرم. بين N78 و 5800 موندم. ميدونم جاي اين سوال اينجا نيست ولي دوستاني كه N78 دارن چي پيشنهاد ميدن؟چند صفحه از كلوپ 5800 خوندم براش معايبي نوشته بودن مثل كارايي پايين تاچ اسكرين، سوختن lcd در بعضي موارد، كيفيت پايين دوربينش و... حالا با اين اوصاف بدون تعصب! يه مشاوره اي بديد ببينيم چيكار بايد كرد؟!
سلام دوست عزیز چه چیزی ملاکـــه براتون . دوربین . فیلم برداری و ...
اینا رو هم بگید بهتر میشه راهنمایی کرد چه گوشی بخریــــد
یه سر به قسمت مشاور گوشی ها هم بزنید بد نیســـت ...
به ترتيب اولويت اينا هستند:
1) سيمبين
2) دوربين . تا 3.2 هم كفايت ميكنه!
3) موزيك
4) GPS
5) WiFi
قديمي يا جديد بودن گوشي هم مهم نيست.
ممنون از توجه تون.
Last edited by SPQ1; 20-06-2010 at 07:04.
سلام اقا باتری موبایلم زود به زود شارژ خالی میکنه. قبلا تا چهار روزم راحت کار میکرد .چیکار کنم ؟ یعنی باید عوضش کنم؟ من یکسال نیم پیش خریدمش.
Last edited by MIG; 27-06-2010 at 08:47.
گوشی من اس ام اس ارسال نمیکنه. اعصابمو خورد کرده. شماره Message Centre و تنظیمات مربوط به شبکه همه را چک کردم و عوض کردم و ... فایده ای نداره.
اصن از گوشی ارسال نمیشه. مشکلش یعنی چیه؟
سلام
من تازه دارم با جي پي اس گوشي ور ميرم اما جي پ اس گوشي كار نمي كنه! يعني يه خط ماهواره(در فضاي آزاد) بيشتر پر نمي شه در حالت تست هم كه مي ذارم(ستينگ/ كانكتيويتي/جي پي اس ديتا) مي نويسه gps works poorly
چيكار بايد كرد؟
ممنون
گويا گرد و غباري مدت هاست بر جاي جاي اين تاپيك نشسته و مدت هاست كسي به اين گروه سر نمي زند!
Last edited by amirkhan_0o0; 07-08-2010 at 11:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)