بچه ها سلام یه مشکله بدنمیتونستم مسیج بفرستم.هرکاری کردم درست نشد.بعد بکاپ گرفتم و مستر ریست کردم.مشکل ارسال حل شد ولی. حالا گیر داده میگه پسورد مموری کارت چیه
آخه پسورد نداشت . حالا چیکار کنم؟
(گوشیم هم ه ک بود)
شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم
بچه ها سلام یه مشکله بدنمیتونستم مسیج بفرستم.هرکاری کردم درست نشد.بعد بکاپ گرفتم و مستر ریست کردم.مشکل ارسال حل شد ولی. حالا گیر داده میگه پسورد مموری کارت چیه
آخه پسورد نداشت . حالا چیکار کنم؟
(گوشیم هم ه ک بود)
شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم
باید بری موبایل فروشی ها تا برات درست کنن.البته اینم بگم که خیلی از موبایل فروشی ها میگن که رمت سوخته،ولی این طور نیست.اگه طرف بلد باشه رمتو وصل می کنه به کامپیوتر و یه کاری می کنه که درست میشه ولی همه اطلاعات رمت پاک میشه.
خودت نمیتونی درستش کنی.منم بلد نیستم
پاسخت در تاپیک تعمیرگاه مجازی نوکیا داده شد
بله پاسخ دریافت شداما نشد.مجبور شدم فرمت کنم .البته 95% اطلاعات رو توی هارد کامپوتر بود اما یه سری یادداشت توی Active notes داشتم که حیف شد
![]()
ولی هنوز کنجکاوم که قضیه ی ارسال نشدن مسیج از کجا اب میخورده؟امیدوارم دیگه اینجوری نشه.
بچه ها کسایی که با HelloOx2 گوشیشون رو -- کردن تا حالا مشکلی نداشتن با گوشی؟
سلام دوستان
1- ال سی دی گوشیم شکسته. قیمت ال سی دی 6220c چنده ؟
2- ایرانسل دارم وقتی کسی بخواد از همراه اول برام اس ام اس بزنه واسه واسش پندینگ میشه در حالی که فرستاده شده. جالب اینجاست که تکراری هم میاد. یعنی یک اس ام اس چند بار میاد. واسه اس ام اس هایی که از ایرانسل میاد مشکلی ندارم. البته الانشم مشکلی نیست واسه اونایی که به من اس ام اس میدن مشکله که باید الکی پول چند تا اس ام اس رو بدن. ( اونا فقط یک بار میفرستند . اما واسه من چند بار میاد ). به تنظیمات گوشی ربط داره ؟
2 تا سوال پرسیدم .ممنون اگه همینجا جواب بدین.
و سلام. قیمت lcd اون موقع که قیمت کردم بین 30 تا 35 بود.
و سوال دوم هم اینکه این مدل مشکلات بین خطوط همراه اول و ایرانسل تقریبا عادی شده،معمولا هرچند وقت اینجوری میشن و بعد چند روز اوضاع عادی میشه و فکرکنم گوشی بی تقصیره![]()
با سلام
چطور میشه پیامکهارو توی حافظه تلفن کپی کرد
چون اینطوری بهتره
سلام
اگه منظورت مسیرشون هست که راحته
تویه قسمت مسیج تلفن میری تویه ستینگ گزینه آخر همون other رو انتخاب کن اونجا میتونی ببری رو مموری کارت.
باز هم سلام!
من برای فایلهای صوتی توی کامپیوتر آلبوم و هنرمند و ... به صورت فارسی مشخص کردم اما مثل این که توی گوشی به هم ریخته میشند و به قول بعضی ها با خط میخی نوشته میشند
البته بعضی از فایلها با این موضوع مشکلی ندارند
در ضمن به علت تعداد زیاد فایلهای صوتی نمیتونم توی گوشی اونها رو مرتب کنم.
6220
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)