تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 350 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215255305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خوب p990 هم با این مد می تونه مثله p1 فارسی بنویسی نه رو کیبورد بزنی
    این خیلی عالیه
    دمت گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه se-k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

برای این مشکل ما کسی جوابی نداره؟
    حسین آقا...

میشه بگی دقیقا چطوری؟
    منم دنبال همین جوابم
    اون نرم افزار تغییر محل سیو کردن رو نصب کردم حالا پشیمون شدم چون نمیشه فایها رو سریع باز کرد حالا uninstall هم نمیشه نمیدونم چه کار کنم...
    نکته : مشکل فقط این نیست همه فقط طریقه نصب رو میگن و از remove کردن کسی حرفی نمیزنه

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با سلام و عرض تشكر از زحمات شما
    آقا خداوكيلي آخرشي 007 جان من توي اين دوسالي كه p990 داشتم ديگه داشتم ازش خسته مي شدم ولي با اين حكها و مدهاي جديد انگار يه گوشي تازه به دستم رسيده و تازه شده همون چيزي كه مي خواستم با راهنمايي هاي دقيق و توضيحات كاملت همه رو مديون خودت كردي. بازم ازت ممنونم و يه خواهش: flash player رو نصب كردم تمام كارهاش درسته ولي فقط وقتي فايلها رو اجرا مي كنم گزينه application closed رو ميده كه نمي دونم براي چيه اگه راهنمايي كني يا دوستاني كه سررشته دارند بگن ممنون مي شم.
    هميشه موفق باشيد بچه ها
     نسخه جدید رو که چند روز پیش ضمیمه همون پست کردم نصب کردید؟

بچه های بامرام دمتون گرم
    کسی نیست جواب منو بده؟
    در مورد تشخیص دست خط فارسی در p990i اگه مدش هست خوب بذارید اگر نیست بیاد با کمک هم بسازیمش
    چون خارجیا که نمیان واسه ما مد فارسی رو بدن
    بچه یه چیزی بگید
     مدش رو نساختن.به نظرم باید دنبال فایلش توی گوشی P1 بگردی و بعد از پیدا کردن اون توی P990 کپی کنی.
    حالا مسئله اینجاست که کدوم فایل یا فایلها؟
    سلام عزیزان. آقا فرمت حافظه داخلی چیز جدایی از مستر ریست هستش؟ باید چی کار کنم؟
     بله فرق داره.
    از طریق سرویس منو میتونید اینکارو کنید.
    کلیدهای زیر رو بترتیب فشار بده (تو حالت فلیپ بسته) راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
    برای حالت فلیپ باز برو قسمت شمارگیری و همون دکمه های بالا رو با جاگ دیال بزن.به چای چپ پایین رو بزن و به جای راست دکمه بالا جاگ رو بزن.از صفحه ظاهر شده Format internal disk رو بزن

منم دنبال همین جوابم
    اون نرم افزار تغییر محل سیو کردن رو نصب کردم حالا پشیمون شدم چون نمیشه فایها رو سریع باز کرد حالا uninstall هم نمیشه نمیدونم چه کار کنم...
    نکته : مشکل فقط این نیست همه فقط طریقه نصب رو میگن و از remove کردن کسی حرفی نمیزنه
     برای فایلهایی که جایگزین نمیشن خیلی راحت اونا رو پاک کنید و برای اونا که جایگزین میشن قبلش از فایلهای اصلی یه کپی بگیرید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12

نوشته شده توسط benyamin_pc
    آپ شد درست شد :: خوب برگردیم سر هک(من آدم نمیشم)

این هکی که باعث میشه بتونیم یه فولدر در صفحه اصلی ایجاد کنیم به چه درد می خوره وقتی نمیشه چیزی تو فولدر ریخت؟فقط یه فولدر خالی به چه درد می خوره؟!!
    هک Controlpanel به gride را 100 بار تست کردم نمیشه(p1)
    هکی هم که برای تغییر در shortcute هست هم جواب نمیده!!
    هکی که مسیر فایل های دریافتی با بلوتوث را تغییر میده را چرا گفته شده توصیه نمیشه؟ یعنی انجامش ندیم؟
    هک هایی که آیکن ها را تغییر میده را چجوری برگردونیم؟ تو هک تغییر Demo خاموش و روشن شدن اگه بجای کلیپ ها و صوت ها کلیپ و صوت دلخواه بذاریم اجرا میشه؟
    همه ي مد ها تو اين تاپيك توسط عده زيادي از دوستان تست شده و جواب همه ي سوالاتت هم تو همين تاپيك هست . هك كنترل پنل و هك بلوتوث رو من به شما پيشنهاد نمي كنم چون به مشكلاتش نمي ارزه

من که هر چی گشتم چیزی ندیدم اما تو 204 صفحه واقعا" سخت میشه دنبال یک مورد گشت سرچ هم خوب جواب نمیده!
    اگر لطف کنین این ابهام ها رو برطرف کنین ممنون میشم مخصوصا" new folder به چه درد می خوره
    Last edited by benyamin_pc; 13-09-2008 at 20:47.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امير جان اين هک افزايش کفيت دوربينو من انجام دادم!
    همه‌ي موارد که گفته بودي دقيقاً درست بود فقط يه مشکلي پيش اومد! ديگه نميشه کيفيت گوشي رو در حالت فاين (fine) گذاشت چون عکس ميگيره ولي عکسو نمايش نميده، خراب از آب در مياد...
    دوستاني که امتحان کردن چک ميکنن ببينن اين مشکل براشون بوجود مياد يا نه
    ولي خداييش هک جالبي بود... ممنون
    خواهش مي كنم آقا مهدي
    كيفيت عكس رو روي نرمال بزار ببين باز مي كنه يا نه ؟ قوربونت يه تستي هم تو كامپيوتر بكن شرمنده من گوشيم فعلا دستم نيست كه تست كنم

داره خودمونی میشه abanar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تشکر
    من وقتی میخوام فایلی رو با فلش پلیر باز کنم این ارور رو میده
    application
    web
    reason code
    kern-exec
    reason number
    3
    باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که هر چی گشتم چیزی ندیدم اما تو 204 صفحه واقعا" سخت میشه دنبال یک مورد گشت سرچ هم خوب جواب نمیده!
    اگر لطف کنین این ابهام ها رو برطرف کنین ممنون میشم مخصوصا" new folder به چه درد می خوره
    وقتي يه new folder درست مي كني ميتوني يه سري از برنامه ها رو بريزي توش . از قسمت tools گزينه set folders رو انتخاب كن و برنامه هايي كه مي خواي بريزي تو اون فولدر بريز .

داره خودمونی میشه abanar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان مشکل حل شد فقط باید flash plugin رو تو درایو c نصب کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13

وقتي يه new folder درست مي كني ميتوني يه سري از برنامه ها رو بريزي توش . از قسمت tools گزينه set folders رو انتخاب كن و برنامه هايي كه مي خواي بريزي تو اون فولدر بريز .
    برای من setfolder نداره !

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مگه ميشه نداشته باشه ؟ در حالت فليپ باز حتما داره ، دوباره برو نگاه كن دوست من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •