خوب p990 هم با این مد می تونه مثله p1 فارسی بنویسی نه رو کیبورد بزنی
این خیلی عالیه
دمت گرم
خوب p990 هم با این مد می تونه مثله p1 فارسی بنویسی نه رو کیبورد بزنی
این خیلی عالیه
دمت گرم
منم دنبال همین جوابم
اون نرم افزار تغییر محل سیو کردن رو نصب کردم حالا پشیمون شدم چون نمیشه فایها رو سریع باز کرد حالا uninstall هم نمیشه نمیدونم چه کار کنم...
نکته : مشکل فقط این نیست همه فقط طریقه نصب رو میگن و از remove کردن کسی حرفی نمیزنه
نسخه جدید رو که چند روز پیش ضمیمه همون پست کردم نصب کردید؟
مدش رو نساختن.به نظرم باید دنبال فایلش توی گوشی P1 بگردی و بعد از پیدا کردن اون توی P990 کپی کنی.
حالا مسئله اینجاست که کدوم فایل یا فایلها؟
بله فرق داره.
از طریق سرویس منو میتونید اینکارو کنید.
کلیدهای زیر رو بترتیب فشار بده (تو حالت فلیپ بسته) راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
برای حالت فلیپ باز برو قسمت شمارگیری و همون دکمه های بالا رو با جاگ دیال بزن.به چای چپ پایین رو بزن و به جای راست دکمه بالا جاگ رو بزن.از صفحه ظاهر شده Format internal disk رو بزن
برای فایلهایی که جایگزین نمیشن خیلی راحت اونا رو پاک کنید و برای اونا که جایگزین میشن قبلش از فایلهای اصلی یه کپی بگیرید.
نوشته شده توسط benyamin_pc
آپ شد درست شد :: خوب برگردیم سر هک(من آدم نمیشم)
این هکی که باعث میشه بتونیم یه فولدر در صفحه اصلی ایجاد کنیم به چه درد می خوره وقتی نمیشه چیزی تو فولدر ریخت؟فقط یه فولدر خالی به چه درد می خوره؟!!
هک Controlpanel به gride را 100 بار تست کردم نمیشه(p1)
هکی هم که برای تغییر در shortcute هست هم جواب نمیده!!
هکی که مسیر فایل های دریافتی با بلوتوث را تغییر میده را چرا گفته شده توصیه نمیشه؟ یعنی انجامش ندیم؟
هک هایی که آیکن ها را تغییر میده را چجوری برگردونیم؟ تو هک تغییر Demo خاموش و روشن شدن اگه بجای کلیپ ها و صوت ها کلیپ و صوت دلخواه بذاریم اجرا میشه؟همه ي مد ها تو اين تاپيك توسط عده زيادي از دوستان تست شده و جواب همه ي سوالاتت هم تو همين تاپيك هست . هك كنترل پنل و هك بلوتوث رو من به شما پيشنهاد نمي كنم چون به مشكلاتش نمي ارزه
من که هر چی گشتم چیزی ندیدم اما تو 204 صفحه واقعا" سخت میشه دنبال یک مورد گشت سرچ هم خوب جواب نمیده!
اگر لطف کنین این ابهام ها رو برطرف کنین ممنون میشم مخصوصا" new folder به چه درد می خوره
Last edited by benyamin_pc; 13-09-2008 at 20:47.
خواهش مي كنم آقا مهدي
كيفيت عكس رو روي نرمال بزار ببين باز مي كنه يا نه ؟ قوربونت يه تستي هم تو كامپيوتر بكن شرمنده من گوشيم فعلا دستم نيست كه تست كنم
با تشکر
من وقتی میخوام فایلی رو با فلش پلیر باز کنم این ارور رو میده
application
web
reason code
kern-exec
reason number
3
باید چیکار کنم؟
وقتي يه new folder درست مي كني ميتوني يه سري از برنامه ها رو بريزي توش . از قسمت tools گزينه set folders رو انتخاب كن و برنامه هايي كه مي خواي بريزي تو اون فولدر بريز .من که هر چی گشتم چیزی ندیدم اما تو 204 صفحه واقعا" سخت میشه دنبال یک مورد گشت سرچ هم خوب جواب نمیده!
اگر لطف کنین این ابهام ها رو برطرف کنین ممنون میشم مخصوصا" new folder به چه درد می خوره
دوستان مشکل حل شد فقط باید flash plugin رو تو درایو c نصب کرد
برای من setfolder نداره !
مگه ميشه نداشته باشه ؟ در حالت فليپ باز حتما داره ، دوباره برو نگاه كن دوست من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)