در forum دیدم که انگار piremard هم دنبال همچین چیزی می گشت. می خواستم ببینم که آیا پیدا کرد؟
در forum دیدم که انگار piremard هم دنبال همچین چیزی می گشت. می خواستم ببینم که آیا پیدا کرد؟
تهران زیاده . اونیکه بنده دنبالش بودم حرفه ایست که پلیس ایران هم نداره !
میدون رازی تهران روی موتورها حتی بدون مجوز هم نب می کنند ! تا پول دبدی همه چیز هست .
ـــــــــــــــ
سلام اگه در اصفهان ساکنین باید بیاین سمت چهار راه عاشق اصفهانی و خیابان زینبیه اونجا از جون مرغ تا شیر آدمیزاد برا موتورتون میتونین پیدا کنین
شما خودت تا حالا دیدی که زینبیه داشته باشه؟ حالا انگار می گن که می شه تو نمایشگاه پلیس تهران گیر اورد.
مگه شما وسایل یدکی هارلی رو میخواید که پیدا نشهنمایشگاه پلیس رو من خبر ندارم ولی اونجایکه که گفتم یا خیابان سروش برید به احتمال زیاد گیر میارید
Last edited by TIG3R; 29-09-2011 at 16:10.
من میخام یه تلق(نمیدونم املاش درسته یا نه؟) بخرم بیشتر میخام از این تلقای یه تیکه باشه که شیشه ندارن حالا کدومش بهتره شیشه دار یا یه تیکه بدون شیشه؟ اگه یه تیکه بخرم اون تلق بعد از چند وقت تار ومات نمیشه؟
سلام علیکم
شهادت آقا جواد الائمه ( علیه السلام ) رو به همگی تسلیت عرض میکنم .
معمولا تلق شیشه ای رو توصیه میکنن . چون تلق پلاستیکی ها اگه مواظبشون نباشی مات میشن .
اگه با آب و کف بشوری مات میشن ولی خوب هم زیباتره از شیشه و هم دید بیشتری داره .
ولی شیشه ای دیگه مات نمیشه .
در کل هر دو یه مزیّتهایی نسبت به هم دارن و یه ضعفایی .
برو گمرک خودت هر دو محصول رو ببین بعد با دقت انتخاب کن .
یاعلی مدد
سلام علیکم
شهادت آقا جواد الائمه ( علیه السلام ) رو به همگی تسلیت عرض میکنم .
معمولا تلق شیشه ای رو توصیه میکنن . چون تلق پلاستیکی ها اگه مواظبشون نباشی مات میشن .
اگه با آب و کف بشوری مات میشن ولی خوب هم زیباتره از شیشه و هم دید بیشتری داره .
ولی شیشه ای دیگه مات نمیشه .
در کل هر دو یه مزیّتهایی نسبت به هم دارن و یه ضعفایی .
برو گمرک خودت هر دو محصول رو ببین بعد با دقت انتخاب کن .
یاعلی مدد
بابا دمت گرم ممنونم چه عجب یکی جواب مارو داد
حالا اگه بخام مات نشه چه باید بکنم؟ اگه با اب و کف نشورم مات نمیشن؟
کسی قیمت فلاپ ویو اصل رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)