ضمن تایید صحبت های جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من ( این فقط نظر شخصی من هست ) برق قدرت بازارش باز بهتر از سخت افزاره
ضمن تایید صحبت های جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من ( این فقط نظر شخصی من هست ) برق قدرت بازارش باز بهتر از سخت افزاره
سلام.
ببخشید من یه سوال داشتم من متولد 1371.1.13 هستم یک سال پشت کنکور کارشناسی موندم الان میخواستم بدونم که میتونم واسه ارشد هم یه سال بمونم یا اینکه باید برم سربازی؟
ممنون میشم جواب بدید
از زمان فارغ التحصیلی کارشناسیت(حالا هرتاریخی باشه) به مدت 1 سال وقت داری که بخونی و کنکور بدی.ینی سر 1سال باید دفترچتو پست کنی.قبلا این مدت 6ماهه بود
موقعی که پشت کنکور سراسری بودی اگه یه ضرب رفتی وقت داری اگه موندی یک سال نه قانون های نظام وظیفه زود به زود عوض میشن بپرسی از خودشون بهتره
سلام اگه هدفتون علمه هر چی دلتون میخواد همون رو برین ولی اگه کار منظورتون با درس خوندن هیچ جا آدم نمیرسه من خودم فارغ التحصیلم الان هم بازاریم فقط سرمایه دارها دارن کار میکنن بقیه یا چرت یا بخور ونمیر
الان دکتراش هم بازار کار ندارن حتی با پارتی چون نیرو نمیخوان هیچ جا فقط سرمایه سرمایه میاره همین وبس
سلام
بچه ها من میخوام ارشد نرم افزار بخونم و برای کنکور بهمن ماه آماده کنم خودمو
از چه درسایی شروع کنم خوبه؟
میشه یه برنامه جامع بهم نشون بدید که چطور خودمو برسونم به کنکور بهمن؟
ببین به کدوم درسا بیشتر علاقه داری و نقاط قوتت کجاست رو همونا تمرکز کن.به نظر من رو سیستم عامل مدار منطقی معماری و نظریه بیشتر وقت صرف کن چون معمولا تستهاش حل کردنیه.تو ریاضیم میتونی رو آمار و محاسبات کار کنی.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام
دروس مشترک مهمترین درس ها هستند. این دروس شامل مدار منطقی، نظریه زبان ها، ساختمان داده ها، معماری کامپیوتر و سیستم عامل می باشند.
پیشنهاد من همین کتاب های مدرسان شریف هست. پیشنهاد میکنم زمانی به سراغ منابع اصلی بری که کتاب های این موسسه را خوندی ولی متوجه نشدی.
دو ماه آخر برای دوره و جمعبندی دروس، به خصوص برای رشته کامپیوتر خیلی ارزشمنده
واسه برق چی پیشنهاد میدید؟ ضمنا من پایه ریاضی ضعیفی هم دارم ولی چون سرباز هستم وقت مناسبی برای خوندن کتابها دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)