جدا خیلی بدبختن
حتما باید با اعصاب یه عده بازی کنن تا خودشونو به مرحله آدمیت نزدیک کنن؟
بازم قیمت حجم اضافش کذاییه
بر و بچ به مبارزشون ادامه بدن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جدا خیلی بدبختن
حتما باید با اعصاب یه عده بازی کنن تا خودشونو به مرحله آدمیت نزدیک کنن؟
بازم قیمت حجم اضافش کذاییه
بر و بچ به مبارزشون ادامه بدن
ما پیروزیم V
ولی خودمونیم ببین بی فکریشون تا کجاست:
اومدن قیمت حجم اضافه برای سرویسهای کم حجم رو گذوشتن 5 تومان بعد قیمت حجم اضافه برای پر حجمها رو گذوشتن 3 تومان
کسی نیست بگه آخه اونی که 256 یک ماهه 20 گیگ داره حجم اضافه میخواد چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت حجم اضافه برای یک ماهه 20 گیگ 3 تومان بعد اونی که 4 گیگ داره بخواد یک گیگ حجم اضافه بگیره باید 5 تومان بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم مطمئن هستین که 128 دیگه با 512 سرعتش یکی نیست ؟ (یعنی حدود 57 تا 60 نیست ؟ )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 6 ماهه میخام بگیرم دوباره . 128 رو نگیرم ییهو سرعتم بشه 16 !! (اونم واسه 6 ماه ! )
شبانه رایگان رو کردن از ساعت 1 تا 7 (به جای 2 تا 8 ) ! باز جای شکرش باقیه !
واقعا متاسفم براشون
وقتی که عقل نباشه جون در عذابه کم دارن کلا
اگه هر گیگ از 4900 باز کنن 3000 تومن خیلی خوب میشه بعید نیست باز بیارن پایین
ببین الان یه فاکتور 6 ماهه 128 حجمی باز کن کاریش نداشته باش
بعد صبر کن یکی از بچه ها که با قیمت های جدید بعد هشتم تمدید کرد 128 ببینه سرعت 512 یا 128 هست بعد اگه دیدی که 512 هست برو شارژ کن
فکر نکنم سرعت 128 رو با 512 ببندن
تو این سری جدید که میخوان سرویس ارائه کنن هرکدوم نرخ بیت ارسال و دریافتش مطابق با درخواست مشترکه
مثلا اگه اینجور بود که من از خدامه 128 یا 256 بگیرم ولی 512 باشه
اینطور نیست
شبانه رایگان اکثر شرکتها 1 تا 7 ه دیگهشبانه رایگان رو کردن از ساعت 1 تا 7 (به جای 2 تا 8 ) ! باز جای شکرش باقیه !
1 تا 7 هست و 3 تا 7
نگران نباش گند اینم چند وقت دیگه مثل صبا و شاتل در میاد از بس ملت بی جنبه شب تا صبح دانلود میزارن میخوان خودشونو خفه کنن
Last edited by alpha007; 25-05-2010 at 18:05.
بالاخره بعد سال ها سرویسو با کارت شتاب شارژ کردم![]()
الان دو تا فیش دارم هر کدوم 10300 داره فردا بهشون زنگ بزنم چی بگم ؟
خب این تعرفه های کذایی که از هشتم اعمال میشه
شارژش کن بره
اگه مبلغش هم به سرویسی که میخوای نمیرسه مابقیشو بده بره
![]()
الان سرویس 128 یک گیگ حجمی شارژ کردم با کارت شتاب ولی دو تا فیش هر کدوم 10300 مونده برام که گفتم قبلا وقتی میخواستم شارژ کنم با اینکه اطلاعات درست وارد میکردم میگفت اطلاعات فیش موجود نیست الان بهشون زنگ بزنم که فردا درستش کنن بتونم برای بعدا استفاده کنم
اگر قرار به انتخاب بد و بدتر باشه آسیاتک بد نیست جزء بدترین هاست حداقل از نظر قیمت
عجیبه از اون طرف به جای رقابت با مخابرات به جای اینکه بیاد ارزون کنه تعرفه گذاشته واسه ما که یهو پول تمدید ماه و حجم های اضافه رو بدیم یعنی ده تومن از گلوشون پایین نمیرفت کم بود آخه باید 20 تومنو ییهو بدیم!
وقتی با 13 ...14 تومن میشه رفت چرا 19 بدم به آسیا؟ تازه شبانه هم دارند
پارس بد صبا بد شاتل بد فقط آسیاتک خوب
بازم گزینه های دیگه هست
نه آقا جان چیزی که من دریافتم اینه که از بس تایپیک های شاتل و صبا شلوغه انتقاد ها هم زیاده اصلا توقع اونا بیشتره مثلا اونا میگن چرا شب فقط 500 مگ داونلود رایگان داشتن یا چرا فلان روز سرعتشون 30 یا 20 بوده خوب این مشکلات رو ما هم داریم فقط چون اینجا خلوته دیده نمیشه در دزد بودنه همشون شکی نیست اما در عجبم به جای اینکه بیان ارزون کنن چرا گرون کردن!!!
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
خوب شبانه اضافه شد حالا باید چرا اینقدر احمق بازی در اوردن سر این حجم حساب کتاب نداره؟
Last edited by SevenCity; 26-05-2010 at 08:21.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)