اره دوست عزیز ماشین خیلی خوبیه.اگر تو اون رنج باشه خوب تقریبا بهترین گزینه میتونه باشه.اما شنیدم قطعاتش خیلی گرونه.
اره دوست عزیز ماشین خیلی خوبیه.اگر تو اون رنج باشه خوب تقریبا بهترین گزینه میتونه باشه.اما شنیدم قطعاتش خیلی گرونه.
اتکو خوب هم چیز به جزه موتور اکسور اما بهتر اگه ماشین جاده بخری کشند بخری دارامد کارش بهتره گیر میادفکر کنم چهار سال پیش بود داییم یکی گرفت 80 تومن البته اگه قسط و اینا روش نبوده باشه
الان شنیدم طرفای 200 باشه
بله چند باری سوار شدم ماشین خیلی خوبیه
بیشتر با سیستم سرمایشی گرمایشیش حال کردم تو اوج گرما ماشینو میکنه یخچال دیگه جرات نداری بری تو ماشین
البته ماشینای دیگه رو سوار نشدم که که مقایسه کرده باشم
ببخشید هی سوالای من ادامه پیدا میکنه ولی اگه مثلا صد و هفتاد هشتاد باشه بهترین گزینه هم میتونه باشه؟
قیمت کمپرسیش از 160 به بالا هست باری یه کم کمتر دقیقشو باید بپرسم بعدا بگم
اخه کشنده با این پول میشه تهیه کرد؟
چه مدلی؟
کفتم که فراز کله صفر 160 با بقی پول هم یه گاری بخر
گزینه های زیادی هست ولی فراز بهترین میتونه باشه تو این رنج قیمت بقیه هر کدوم یه مشکلی دارن.
منم با این دوست عزیز موافقم.چند وقته کرایه ها بهتر شده خوب میتونی کار کنی
الان کرایه ها خوب شده ولی بندر کانتین کشا 15 روز خواب دارن
کفی که اصلا حرفشو نزن اوضاش خرابه
یخچالم که گوشت برزیلی وارد نمیشه بد جور کساد شده
قیرم که فقط به اونای که قدیمی انبار هستن بار میدم هر کسی هم راه نمیدم ما که با 2 تا ماشین 15 سال تو انبار قیر کشی میکنیم الا 2 ماه ماشینا خوابیدن بار نیست
از من میشنوید پول پای ماشین ندین دارین نقد بخرید ندارین زیر قست ماشین چینی نرید که هرچی دربیارهه خورش میخوره
خدابده برکت f12 داری برو یدونه مدل پایین بخر یه عمر باش کار کن
مدل بالاش حدود 210 ملیون قیمت دارم
در مورد ماشین های چینی حرفتون قبول ندارم...اتفاقا بر عکس شما من خیلی ها رو میشناسم که ماشینشون به قول ما ایرانی ها با برکت بوده و کلی در امد دارن ب همونماشین چینی هایی که میگی...ماشین شوفر میخواد باید راننده تجربه داشته باشه هر کسی که بیاد پاش بذاره روی گاز که راننده نیست.
دادا به قول شما باید راننده باشی تا با ماشین بتونی کار کنی درسته ؟
ولی ماشین اونه که دست بچه هم دادی بتونه را ه ببره نه عذابت بده الان اسکانیای ما دنده اوتومات هست به خدا دست بچه که قدش به گاز ترمز برسه بدی میره بندر برمیگرده اخ نمیگه این ماشینه .
من خیلی هارو میشناسم بنده خداها ماک 20 دنده داشتن 10 20 سال شوفر بودن هوو خریدن رفتن چپ کردن بخاطر ترمز این ماشین
ولی این دانگفونگ های تک نه 10 چرخ تکاش خیلی عالی هستن چون بیشتر قطعات برا fh که روشه
بزار لوپ کلام بگم ماشینی که ریتارد نداشته باشه مفت خدا نمی ارزه باید سرپایین یواش بری لنتا داغ نکنه مصرف بالا
ما الان 5 سال اسکانیا داریم هنوز لنتای کلمونو عوض نکردیم به خدا فابریکی کار خونه روشه
کاپیوتور ماشینم درصد لنت ماشین میزنه 52% بعد 5 سال
ولی یه هم سرویس بابام داره اون هوو این مدام لنت هارو باید تنظیم کنه تو سرپایینی با 30 40 تا سرعت پا رو ترمز یوقت داغ نکنه خلاصه ماشین 50 سال پیش امریکایی یا سوییدی شرف داره به ماشین روز چینی
اقای امیر خان شما چرا فقط از یک طرف به قاضی میری الان اسکانیا چنده؟هوو چنده؟چند برابر اون پول میدی؟هر چقدرم اون کار میکنه اسکانیا هم کار میکنه درسته امکانات رفاهیش خوبه برای راننده ولی اونجوریم که شما میگی نیست..پدر من 22 سال فقط ترانزیت کار کرده..در ضمن ماشین بزرگ بچه بازی نیست که بدی بچه ببرش...هوو اسمش بد در رفته برای ترمز...وگرنه اینترناش کامینز کم ترمز ترین ماشین که تا الان دیدم....درضمن وقتی 40 وزنه رو بذاری روی چرخ و با 100 تا بری هیچ ترمزی نمیتونه نگاهش داره.دادا به قول شما باید راننده باشی تا با ماشین بتونی کار کنی درسته ؟
ولی ماشین اونه که دست بچه هم دادی بتونه را ه ببره نه عذابت بده الان اسکانیای ما دنده اوتومات هست به خدا دست بچه که قدش به گاز ترمز برسه بدی میره بندر برمیگرده اخ نمیگه این ماشینه .
من خیلی هارو میشناسم بنده خداها ماک 20 دنده داشتن 10 20 سال شوفر بودن هوو خریدن رفتن چپ کردن بخاطر ترمز این ماشین
ولی این دانگفونگ های تک نه 10 چرخ تکاش خیلی عالی هستن چون بیشتر قطعات برا fh که روشه
بزار لوپ کلام بگم ماشینی که ریتارد نداشته باشه مفت خدا نمی ارزه باید سرپایین یواش بری لنتا داغ نکنه مصرف بالا
ما الان 5 سال اسکانیا داریم هنوز لنتای کلمونو عوض نکردیم به خدا فابریکی کار خونه روشه
کاپیوتور ماشینم درصد لنت ماشین میزنه 52% بعد 5 سال
ولی یه هم سرویس بابام داره اون هوو این مدام لنت هارو باید تنظیم کنه تو سرپایینی با 30 40 تا سرعت پا رو ترمز یوقت داغ نکنه خلاصه ماشین 50 سال پیش امریکایی یا سوییدی شرف داره به ماشین روز چینی
راننده خیلی بیشتر از خود ماشین مهمه...تا امروز شکر خدا حتی گوشه سپر ماشینمون به جایی نخورده...ولی خیلی ها رو دیدم که تصادف کردن حتی با همون اسکانیا حتی با fh. باید راننده باشی.
دانگ فنگ تک و هم ده چرخش...اذیت داره مخصوصا البرز...سوزن FH گذاشتن 6 ماه نشده موتور میگیره...همه میرن 9 ت خرجش میکنن تا همون سیستم قدیمی خودش رو بذارن روش.
دادا الان ما ماک متروی داریم خدا بده برکت قست خودشو تموم کرد داره قست اسکانیا هم میده تا حالا نشده تو سر پایینی منبه بترکونه یا کفشک ترمز ول کنه اگه هم ول کنه چون دوبل هست ماشین قفل میکنه وامیسته
ولی هوو این جوری نیست
پدر شما خدا عمری با عزت بش بده 22 ساله رانندس مثل پدر من ولی اگه تو سر پایینی با 40تن بار ماشین کفشک بترکونه کل باد خالی بشه ماشین ول شه یا بایید تا اخر سرپایینی بری اگه پیچ باشه بزنی به کوه درسته؟
پس ربطی نداره که چند سال شوفری مسله کیفیت شما نمیدونی 1 دقیقه بعد قرار چه اتفاقی بیوفته برات
من با حرف شما کاملا موافقم که اینترناش ترمز نداره ولی سرعتم نداره هوو سرعتش بالاست و ترمز نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)