من نمی توانم hide protected system files را از حالت مارکدار در بیارم؟
من نمی توانم hide protected system files را از حالت مارکدار در بیارم؟
سلام دوست من سيستم شما ويروسي شده
آویرا پیشنهاد میشه
در ضمن شما از برنامه tune up استفاده کنید خیلی مفید هاردتونو آنالیز و رجیستری رو یک clean بزنین
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
در ضمن saba اگه ویندوزت جدید بدین منظوره ویروست یا اتورانه که پشت درایوای دیگه موند همین که شما بازشون رکدی فعال شده (شما باید بعدعوض کردن ویندوز شو فایل هایدن رو تیک دارو همچنین تیک hide operation file رو برداری تا فایلای پنهان شده رو نمایش بده2- بعد هم از طریق explorer وارد درایو میه اصلا open نکنی که باز ویروس فعال میشه بعد هم فایلارو پشت درایوا میبینی دلیت کن عملو رو ی درایوای دیگه نیز انجام بده
همچنین ممکنه ویروس به یک فایلی در درایوهای دیگتون چون دی و اس و اف چسبیده که شما بعد این که ویندوزتونو عوض کردین و اونو اجرا کنه باز فعال شده(اماچون از کسپر آپدیت شده استفاده میکنید احتمالش کمه)
این آویرا رو نمیشناسم ,میشه یه توضیح بدید
tune up دارم و استفاده میکنم
قبل از نصب ویندوز جدید همه ی درایو هامو فرمت کردم و اولین برنامه ای که نصب کردم کسپر بود
حالا آیا این وضعیتی که گفتم تو پست قبلی گفتم نشانه ی ویروس؟
شما از طریق سیف مد آزمایش کردین
-------------
start_run_msconfig_startup
در تب استارت آپ همه تیک هارو بردار حتی برنامه کیپر هم یک بار ری استارت کن
من مقادیرshowa و hiddenدر رجیستری را نگاه کردم .مقادیرش درست بود
یک لحظه را kis 2010را غیر فعال کردم با فلش خودم ویروسی شد و حالا با وجود اینکه kis 2010اپدیت و نصب است و در واقع ویروس ازبین رفته چون اسکن کردم پرید چطور میتونم این hide protected opersting system را از حالت مارکدار در بیارم؟
از فايلهاي زير براي رفع مشكلتون استفاده كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابتدا فايل اول رو اجرا كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سيستم رو Restart كرده و اگه مشكلتون برطرف شد چه بهتر اگه برطرف نشد از فايل دوم استفاده كنيد.
به همين ترتيب قبل سيستم رو Restart كنيد.
مشكلتون حله !!!
![]()
بررسي كنيد كه مشكلتون سخت افزاري نباشه؟
يه نگاه به دماي CPU بندازيد ببينيد كه چند درجه هست؟
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
ببينيد خاموش كردن سيستم بيشتر به سخت افزار بر ميگرده تا نرم افزار.
در مورد خاموش كردن سيستم چند دليل ميشه آورد:
- دماي CPU خيلي بالا ميره و سيستم تحمل چنين دمايي رو نداره
-- پاورتون دچار مشكل هشت.
--- اگر از محافظ برق استفاده ميكنيد شايد به علت داشتن نوسان برق در منطقه خودتون اين اتفاق ميافته
بررسي كنيد كه مشكل سخت افزاري نداشته باشيد.
![]()
با سلام
سیستم من همین ویروس هیدن رو گرفته . تا چند وقت پیش ازیه فایلی استفاده میکردم که تنظیمات ریجستری رو برمیگردوند و من کارمو راه مینداختم."وقت نصب انتی ویروس و آپدیت با این سرعت ذغالی رو نداشتم"بعداز او سیستمم قات زد..تاسک منیجربسته شد همینطورریجستری آنتی ویروسها از کار افتادند.((کسپر بعداز نصب کمرنگه و اویرا یه چیزایی پیدا کردولی غیرفعاله و کلیک میکنی هیچ کاری نمیکنه."من نمیتونم سیستممو در حالتsafe modeراه اندازی کنم چون ریبوت میشه فایلهام هیدن سیستمی ان وبر نمیگردن.پس اکثر صحبتهای صفحه اول به درد من نمیخوره.حالا چیکار کنم؟
saba790
شما alt +CRTL+DELEDT رو بزنید تا تسک منجر بیاد بعد هم explorer.exe را process کنید بعد یس
حال ران رو بزنید از منوی فایل و browse و در پوشه ویندوز xplorer ارا بیارید ببین اگه راحت میاد بالا یانه جوابی بدین
همونطوز که دوستمون گفتن به دماهم نگاهی بندازین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)